Pont most értem haza a Petőfi csarnokból. Az a jó a Petőfi csarnokban, hogy nemcsak animecon van ott, hanem ócskapiac is, ahol lehet kapni ócsóért írható DVD-t.
Bringával indultam el itthonról és viszonylag gyorsan meg is érkeztem (gyorsan le akartam tudni a dolgot), csak az volt probléma, hogy akkor azok az árusok még nem voltak kint. Én meg ott kérdezgettem az
(illegális) videójátékokat áruló arcokat, hogy lehet-e még kapni írható DVD-t a piacon. Mondták, hogy hátul szoktak lenni. Hát ja, ott
szoktak.. xD
Lézengtem még ott egy kicsit és szerencsére megláttam egy kockának kinéző arcok, aki már pakolt kifelé és letudtuk a dolgot. Vettem 25 darabos Verbatim DVD-t 1600-ért. Biztos lehet olcsóban is más helyeken, de nekem a pecsa nagyon kényelmes, úgyhogy nem érdekel. XD
Visszafelé a kertvárosi részen (igen kellemes környék) megláttam egy fűben gubbasztó cicát. Megfordultam és odamentem hozzá, nyávogott kettőt, én meg megsimogattam. Aranyos volt, hagyta magát
Általában el szoktak futni.
- nemtudommér
Jó volt még, hogy nem ütöttek el és én sem estem magamtól pofára.
Szóval kellemesen telt a ma reggel. ^^v
Most pedig mehetek adatot menteni, mert félévente az összes zenémet lementem (ezért kellett a DVD).