Nézegettem a wikin Ayumi, Hikki, Kumi és Otsuka Ai
(igazából engem ő érdekelt) legutóbbi albumait.
Elvileg ezek oriconos számok. Az első, hogy összesen mennyit adtak el, másodig pedig, hogy hány hétig volt listán. Ha elosztjuk őket, akkor kb kijön, hogy átlagban egy héten mennyit adtak el belőlük. Legalábbis így gondolom. Máshogy nem is nagyon lehetne összehasonlítani őket.
A lista helyezéseiket nem néztem, mert az szerintem úgy ahogy van hülyeség, önmagában semmilyen infót nem hordoz, mert az éppen aktuális környezettől függ (hogy milyen albumok vannak kint a piacon/listán). Az album sikerességét pedig a számok úgyis megmutatják, bár én még mindig nem értem, hogy miért kellene így változó időintervallumban mérni őket..
NEXT LEVEL
364748/13=28058
Heart Station (a This Is the One adatait nem tudtam értelmezni)
1140865/56=20373
Trick
385677/19=20299
Love Letter
179670/16=11229
Na szóval, ha nem értettem félre a számok jelentését, akkor ezekből a szerencsétlen adatokból az jött ki, hogy Ayumi elég jól veri a mezőnyt. De mivel ilyen adatokból számolni szerintem alapból pontatlan, ezért inkább azt mondanám, hogy egy szinten vannak ezek az albumok.
Ha valakinek problémája van a számokkal, akkor írjon, mert én sem vagyok biztos benne, hogy mennyire pontosak és különben is.