Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 21 Wed, 3:08 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1004 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 67  Next

Melyik albumra fejbummolsz?
13's reborn 31%  31%  [ 14 ]
girugämesh 42%  42%  [ 19 ]
MUSIC 27%  27%  [ 12 ]
Total votes : 45
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 08 Mon, 6:47 pm 
VIP Member

jól van Satoshi :lol: :lol: :love2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 7:24 am 
oshare booty
oshare booty

Quote:
girugameshs-new-release

Thanks to Emiwenis for posting this on the lj comm. Girugamesh announced a new 2 track release. It will come in 2 types. CD+DVD and Regular CD. Very cool the dvd will have both American and European clips!!

“Title Undecided” 2009/8/3
First press CD + DVD
2100 yen with tax
CD: 2 songs
DVD: Sakura-Con in USA and CRAZY TOUR 09 IN EUROPE live footage and blooper digest

Regular CD
1050 yen including tax
CD: 2 songs

hopp'

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 8:09 am 
Forum Fanatic

^ Jeeeee~~~ :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 9:19 am 
oshare booty
oshare booty

btw ma jelent meg az új single is nem? (alive)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 9:29 am 
oshare booty
oshare booty

és ja

http://www.mediafire.com/?vwwizmkkynd
@ tw deathangel

x crazy audio rip
http://www.megaupload.com/?d=71IZWY7C
@ tw rekzer

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 9:56 am 
Forum Expert
Forum Expert

Köszi! Most már hengereljenek le h visszanyerjem a hitem bennük. :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 10:00 am 
oshare booty
oshare booty

nekem teccik... a music vonala csak energikusabb (egy fokkal erősebb mint a break down)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 10:09 am 
Forum Expert
Forum Expert

Akkor nem fűzök sok reményt hozzá :beaten:
Ez az utóbbi irányvonal, finoman szólva is csalódást okozott, már ami engem illet. De azért még bízom a lehetetlenben. xD *el hallgatni*

EDIT:
Meghallgatva és elsőre imho ez még a MUSIC után is gyenge eresztés. =/

ALIVE: Satoshi, FELEJTSD EL A RAPELÉST VÉGRE!!!!!!! Egyébként a szám nem lenne rossz, kár h végig olyan felvizezett Break Down feelingem volt.

GAMBLE: Ritka h tőlük jobban bejön egy B-side dal, ez most mégis bekövetkezett. Már az indításnál erősebb mint a címadó, kár h a lemezjátszó-nyekergetés és Satoshi ismételt rapelése agyonvágja az egészet félúton. Továbbá végig az az érzésem volt ezt a dallamot egy az egyben hallottam már tőlük korábban, sz'al semmi új. Pedig lett volna a dalban potenciál.

Összességében: numetalnak igencsak gyenge eresztés, ettől a Gazette Stacked Rubbish album is jobb volt. A Giru mostani irányvonala számomra továbbra is csalódások halmaza. Ennyi és befejeztem a fikázást a továbbiakban.
Csak elszomorít h még egy kedvencem helyett kereshetek most másikat ;___;

EDIT2: Újabb számaik közül egyedül az "enishi"-t szeretem igazán. Gyászos h a 14 új számukból egy jön be igazán.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 10:49 am 
oshare booty
oshare booty

iiiigen... sejtettem h neked nem fog tecceni :D
nekem a break downnál azért teccik jobban mert azt eltolta egy hepi hangzású refrén ami itt nincs. az egysége jobb.. nekem :D

de ne add fel. jön már a következő kislemez!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 10:56 am 
Forum Expert
Forum Expert

Hát nem tudom. Próbálom pozitívan nézni ezt a változást mert te is tudod h alapvetően nem ellenzem - amíg az ellenkező irányba megy. Úgyértem, amíg a keményebb irányba. Mert rendben van h numetal, szeretem is azt a műfajt, nem erről van szó. Itt nekem megismétlődni látszik az ami a Despával - hogy tudnak a srácok zenélni csak rohadtul nem esik már jól megerőltetni magukat. Mert azért GAMBLE-ben ott egy olyan gitár riff h én is felkaptam a fejem azt remélve h lesz belőle valami, vagy enishi is azért tetszik mert a súlyos régi hangzásuk de ugyanakkor érezni rajta a könnyedebb újat is. De összességében az utóbbi egy évben iszonyat kevés számomra amit nyújtottak. Hangsúlyozom h számomra, nem akarok senkit lebeszélni róluk. Csak amikor ilyenkor előveszem menetrendszerűen a régebbi cuccaikat, főleg a 2007-es album környékén kapok sírógörcsöt attól h az jut automatikusan eszembe h "igen, amikor még tudtak zenélni". :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 11:15 am 
oshare booty
oshare booty

igen, értem a dilemmát
bááár hozzátenném h annyira nem lettek technikailag gyengébbek, noha egyértelműen mainstreamesedtek.
de sztem a despával ellentétben érdemes észrevenni, h míg ott hizu aki kiemelkedett a hangjával addig itt sato annyira nem. sőt rappel és a tempó továbbra is megy (emiatt érdemes am ránézi a live-ra) a dobok, gitárok sztem ugyanúgy húznak, de valóban kevésbé van ott az a .. hm ütős hangulat és sokkalta inkább hagynak teret mindemellett a háttérnek (ami monnyuk náluk konstans ott volt, csak eddig egy plusz gitárral, a music óta inkább techno cuccokkal).
nem tudom. az utóbbi "lite-ulási", ha lehet így nevezni, vonalat elnézve még ők tartották meg leginkább a tempót és az ütést (12012, vidoll, despa, alice nine mind visszafogottabb már és most jönni fog sztem lassan a sadie is)
node pont ezek ellen ment pl a mucc is xD szembe az árral, mert ők meg egyre keményebbek sztem.
egyébként ienkor mindig előkerül az indies és a major közti különbség :D
ami jogos is

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 11:30 am 
Forum Fanatic

Köszi a linket, Szabi!! :)

Na meghallgattam, egészen bejön. Miután valamennyire megtetszett a MUSIC-irányvonal múltkor, most ez se rossz. A címadó dal elég erős szerintem, bár olyan nagyon semmi kiemelkedő nincs benne, de elvan. A második szám kezdete totál Limp Bizkit a szkreccseléssel meg azzal a gitárriffel. :lol: A reppelésnél meg már inkább kicsit KoRn (főleg a basszus miatt, ami jó!). Ez is olyan "egész jó" kategória, a zúzósabb részek viszont nagyon tetszenek. Erre a kislemezre most olyan 7/10-et adnék kb.

Kíváncsian várom a következőt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 11:43 am 
Forum Expert
Forum Expert

pszabi: Ez az amit a bulin beszéltünk még anno mikor legutóbb feljöttetek. 12012 és Vidoll már rég kiestek a kegyeimből, bár Vidoll annyira sajnos benne sem volt, azt kell mondjam. lol
A9-t is hanyagoljuk mert egyre nyálasabbak kezdenek lenni, bár tudom h sosem volt nagyon hardcore a koncepciójuk.
Despát itt nem részletezném, meg amúgy is megígértem h nem alázom őket tovább, de tény h Hizumi jobban odateszi magát mind a mai napig mint Satoshi. Bár azt hozzá kell tennem h Satoshi hangja nekem jobban tetszik az elejétől. Benne megvan egy nagyon durva rockénekesi hörgés-zúzás potenciál amit mostanában sajnos egyre kevésbé kamatoztat. Tudom h húznak most is, de már nem úgy mint régen és sajnos ezt erősítk meg a német koncertbeszámolók is. Több ismerősöm is volt és mindegyikőjük hiányolta a régi lendületet vagy valamit. Én a régi stílust am blokk, a duplagitárral természetesen. Azt h úgy istenigazából odabasszanak, már elnézést. Nekem még mindig a "Reason of crying" ilyen szempontból a kedvencem. Most is azt hallgatom és a "Real my place" még most is úgy odatesz 2 év után is h ihaj. És tudom h voltak korábban is techno-s effektjeik, de mostanság túlontúl is erre helyezik a hangsúlyt ami nem tesz jót az összhangzásnak, szerintem.
Remélem h a közeljövőben lecseng ez a felvizeződési mainstream hullám.
Sadie ne menjen sehova, főleg ne abba az irányba. Most h kiléptek a Diru árnyékából, maradjanak már egy kicsit ott ahol vannak mert azt el tudnám viselni.
És igen, szerencsére a Diru mellett a MUCC is alaposan alávág a mainstream-nek a durvulással, ha major ha nem. Mondjuk gondolkodtam már azon is h lehet ők azért mert viszonylag korán major kiadóhoz kerültek, Diru már '99-ben, és így nem nagyon volt korábban semmi, max a külsőségek, amiket elhagytak, vagy MUCC esetében annyira nem is hagytak el. Bár Giru is nagyon hamar major lett sz'al náluk még ez sem lehet magyarázat. Hogy arról már ne is beszéljek h a numetal láz Nyugaton már jócskán lecsengőben van évek óta....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 11:56 am 
oshare booty
oshare booty

a giru feltörekvő még erősen (otthon is és külföldön is)
a diru és a mucc stabil! emiatt engedhetnek meg kilengéseket :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jun 10 Wed, 11:58 am 
Forum Expert
Forum Expert

"Kilengéseket"? :lol:
Hálistennek stabilan leng ki mindkét banda, főleg ha a legutóbbi 2 albumukat nézzük/hallgatjuk, igaz mindig más irányba, de ezért szeretjük őket. /offoffoff

Giru meg ha feltörekvő, ha nem, ez nem ok az elpuhulásra. Nekem olyanok mint akik egyre inkább elvesztik a korábban védjegyükké vált stílusukat. T_T

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1004 posts ]  Go to page Previous  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 67  Next

All times are UTC + 1 hour