Hát én inkább kíváncsi vagyok, ki ismeri/szereti ezeket a zenéket, de terészetesen ajánlásnak is lehet venni.

Persze csak párat sorolok fel, rengeteg mindenkit szeretek. Olyan "csapongó" féle vagyok, szinte (!!) mindent meghallgatok. Ha tetszik vmi, a tagok szólócucait és egyéb projectjeit is megkeresem, ahol megint másokkal játszanak... Szóval ennek sosincs vége szerencsére.
Lorenna Mckennitt - The highwayman -> Olyan lazítós zene, masszázshoz pl. kitűnő
Mike Oldfield - Shadow on the Wall -> Valami kevésbé ismert számot akartam felrakni, de hát mégis ez a kedvencem... *önző*
Dire Straits - Brothers in Arms -> Ez is olyan nyugis zene. Leginkább olvasáshoz, délutáni szunyókáláshoz vagy mélyenszántó beszélgetésekhez ajánlott.
Bill-Tunyogi-Varga-Vikidal - A zold a bibor es a fekete -> Ez egyszerűen csak gyönyörű. No words...
Eric Clapton - Layla (Unplugged) -> Kedvenc Eric Clepton számom, kedvenc unplugged koncertjén.
Tracy Chapman - Talkin' Bout A Revolution -> Tracy Chapmant szomorkás, esős hajnalok zenéjeként szoktam definiálni. De persze nem csak akkor jó. ^^
Manowar - Hail and Kill -> Hát ha már ilyen postom is van, akkor meg kell említenem, hogy Manowar egyik kedvenc együttesem.
Iron Maiden - Transylvania -> Másik "egyik kedvenc"-em. ^^
Deep Purple - Black Night -> Egy kis nosztalgia. Szeretem ezt a számot . <3
Sonata Arctica - Fullmoon -> Pár hónapja jelent meg koncert DVD-jük, amit japánban vettek fel

és szerintem nagyon jó!!
The Union Underground - Revolution Man -> Egy kitűnő szám egy kitűnő embernek (-ről... vagy mi....).
(akit személy szerint nem csípek, de ez más téma...)
Elsőre azt hiszem ennyi bőven elég... A számok teljesen random jelleggel vannak, nem valami toplista vagy ilyesmi. Ezeket találtam meg elöbb...
A rossz minőségekért elnézést kérek.