Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 9:28 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 580 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 39  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 01 Tue, 4:37 pm 
Newbie

Jaj még valami.
Szeretném megköszönni a lehetőséget minden tagnak, és remélem senki se fog csalódni..... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 01 Tue, 7:33 pm 
Senior Member

Kurogane wrote:
Jaj még valami.
Szeretném megköszönni a lehetőséget minden tagnak, és remélem senki se fog csalódni..... :lol:

Nem hinném, hogy eza lehetőség fent állna :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 08 Tue, 1:53 pm 
VIP Member

kratzlvivien wrote:
Én is kivi vagyok minden tagra. a videót youtube-on megnéztem naon tetszik csak így tovább!!! <b>Végre egy jó magyar együttes... :D</b>

Huhh... azért ez nagyon komoly dícséret! Arigatou gozaimashita! Nagyon remélem a továbbiakban is meg tudunk felelni ennek a jelzőnek.

Hírek:

<b>1</b>. szám: <b>Iranai</b> <i>(Nem kell)</i>
<b>2</b>. szám: <b>Neikan asseisha</b> <i>(Perverz zsarnok)</i>
<b>3</b>. szám: na itt van egy kis kavarodás...
vagy a <b>Nai kuchianguri</b> <i>(Élettelen bestia)</i>
vagy az <b>Ugoku matsuge</b> <i>(Rebbenő szempillák)</i> lesz.

Hamarosan érkezik amásodik video, illetve terveink szerint a sávonként feljátszott Iranai MP3 is :D

Ganbatte ne!!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 08 Tue, 1:56 pm 
Senior Member

O-chan wrote:
terveink szerint a sávonként feljátszott Iranai MP3 is :D

:multi: :smilecolors: :yoberry: :trampoline: :dance: :clap: :bounce:

Profile  

Post subject: ...
PostPosted: 2006 Aug 09 Wed, 2:58 pm 
Forum Addict

Röviden és tömören bejelentem: holnap készítünk egy videókamerás felvételt a próbánkról... Akit érdekel, írjon nekem, és személyesen átküldöm.
Ebben benne lesz az Iranai jobb minőségű és újított változatának felvétele (gitár más csak, nyugi ;)) illetve az új számok...

Zearlot (Mana-sama)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 17 Thu, 9:09 am 
Senior Member

Sziasztok!

Nagyon hiányoztok! Remélem minden ok, milyen lett a felvétel? Mert sajna nem láttam :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 17 Thu, 10:46 am 
VIP Member

Te is hiányzol Tenshi-chan!

Minden nagyon jó lett. Nem tökéletes de azért sokkal jobb mint a videók. Mert hogy uyge nem videók lettek hanem csak hangfelvételek.

A fan-videó is nagyon jó lett, aki eddig látta szakadt...

:D :D <b>"Nyald meg! Nyald meg a szendvicsem!"</b> :D :D

<b>ISOGI! ISOGI! </b> A 3. számhoz megvan a szöveg, csak le kell fordítani remélhetőleg hamarosan az is meglesz. Ha végre találok megbízható fordítót.

OFF:

:D :D Pletykáim is vannak! Azta... ha tudnád. Gyere és mindent megtudsz :D :D

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject: ...
PostPosted: 2006 Aug 18 Fri, 9:44 pm 
Forum Addict

Új szám pedig készülőben, Kiseisebutsu Futatsuwari néven... páran már azt is hallották.

Profile  

Post subject: Re: ...
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 3:12 pm 
Official HobbitGirl

Rin wrote:
Új szám pedig készülőben, Kiseisebutsu Futatsuwari néven... páran már azt is hallották.

Én nem ! ; >

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 3:24 pm 
VIP Member

Dehát Nanami-sama! Egy MSN-rámcsörgetés és már küldöm is!!!
+ itt a jobb minőségű Iranai és a félkész Neikan Asseisha is! Ha feljössz már megy is!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 19 Sat, 8:49 pm 
Official HobbitGirl

O-chan wrote:
Dehát Nanami-sama! Egy MSN-rámcsörgetés és már küldöm is!!!
+ itt a jobb minőségű Iranai és a félkész Neikan Asseisha is! Ha feljössz már megy is!

Na, megérte várni : > Bár a felvétel minősége most hagy kívánnivalót maga után, de Kami hangja sokat változott, vagy nem tudom... máshogy artikulál : D Úgy értem, sokkal szebben, csillagos ötös! Főleg azok a hörgések... mwah! *tapsvihar*
Az új szám is tetszik persze, most ismerkedünk : >

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 20 Sun, 11:49 am 
Senior Member

húha köszönöm!
Bár még nem hallottam... :(

Hétfő este megyek haza, akkor jövök Msn-re, csütörtökön mg próba, utána megint elutazom egy hétre. DE utána már tényleg leszek! Orcoo kitartás! :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 20 Sun, 6:20 pm 
Elite Member

Most jutottam el odáig, hogy meghallgassam a zenéteket, és gondolom úgy fair, ha van véleményem, azt elmondom:

Amit biztosan tudtam rólatok a zene ismerete nélkül is, hogy nektek nagyon más elképzelésetek van a visual műfajról, mint nekem. Ez a színészkedés, karakteresdi nekem olybá tűnik, hogy kissé be lett nézve. Miért kellett mindenféle szerepet magatokra vennetek? Persze-persze, fontosak a külsőségek, de nem ilyen direkt módon játszanak a bandák szerepet. A képek meg, amiket felraktatok magatokról, inkább valami elrontott trúgót sminkben pózolgató banda benyomását keltik, és még csak eszembe sem jut róla mondjuk egy Malice vagy egy Deg, vagy akármi. A nagyon gázos indie bandák még talán.

Szóval nem igazán akartam megismerkedni a zenétekkel, mert a külsőségek, és a tény, hogy mennyire véresen komolyan veszitek magatokat, már lazán elrémisztettek. Aztán ma győzött a kíváncsiság.

A zene nem rossz. Az énekesnőtöknek szerintem kissé túl magas a hangja az ilyesmihez, meg nem is kimondottan tiszta (bár ez könnyen meglehet, hogy a technikai feltételek miatt alakult így), de kellemes. A visítós-hörgős részek női hangon nem szólnak túl jól, kivételt csak nagyon elvétve tudnék említeni. A többi úgye az alap-zúzda. Nem rossz. Komolyan. Pozitívan csalódtam.

Viszont csak tanácsként mondom: ha meg akarjátok nyerni a magyar vkei-fan tábor figyelmét (nem rajongását, nem támogatását, egyelőre csak figyelmét), akkor nem egészen jó formában próbálkoztok. Kevesebb külsőség kellene, és kicsit le kellene huppanni a magas lóról, mert ez a néhány próbafelvétel még édeskevés ahhoz, hogy innen 10-nél több embert megnyerjetek magatoknak. Játszhattok persze az ismerőseitek-barátaitok meg a magyar amatörizmushoz szokott közönség előtt is, de az meg ugye azt jelenti, hogy mint visual banda igencsak leszerepeltetek. Pedig itt van ugye egy egyre tömörebb és lelkesebb 100-200-as bázis, amire lehetne építeni. Lehetne, ha minőségi dolgokat tennétek le az asztalra. Nem akarok direkte példákat felhozni, de aki ügyesen el tudná innen adni magát, az Mona, aki nem nyitogatott magának külön topicot, nem reklámozza úton-útfélen magát, de letett az asztalra pár olyan számot, hogy az volt az első gondolatom, hogy "koncertet, CD-t, turnét neki, mert megérdemli". Kevesebb fanservice, kevesebb és ízlésesebb smink, korrekt külsőségek, meg némi profi hozzáállás kellene. Szerintem.

Nem azért írtam le a dolgokat, hogy utáljatok. Ez az én véleményem. Szerintem korrektebb dolog, hogy elmondtam, nem rosszindulatúan és nagyon őszintén, mintha nem reagáltam volna rátok udvariasságból vagy lustaságból. Nem akarok flame-et. Nincs senkivel személyes problémám, sőt... És még szurkolnék is nektek, mert ilyen még ugye nem volt. De kicsit fáj a szívem, hogy ráhúzzátok a visual műfajt valami ilyesmire.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 20 Sun, 7:45 pm 
VIP Member

Nos én reagálnék először.

Teljesen felesleges mentegetőzni, mivel nem azért vágtunk ebbe az egészbe bele, hogy udvarias hazugságokat hallgassunk. Ez egy kerek korrekt véleményezés volt. Köszönöm.

Ahogy te fogalmaztál a karakteresdi be lett nézve... ez nagyon nem lett benézve. Ki mondja azt, hogy nem lehet ilyet? Már mért ne leheten. Hogymiért aggatunk szerepet magunkar? Mert íyg gondoltuk jónak. Mért? ha majd ez esetleg mikor már rendesen játszunk valahol nem húzza le a zenét, nemmegy a minőség rovására, akkro szerintem még jól is nézhet ki. VISUAL... Hogymás együttes, az igaziak, ajapánok ezt nemtezsik az más dolog. Mi így találtuk ki. Nem kell szeretni sem a sztorit, sem a karaktereket... de ha ez esetleg érdekesebbé teheti a dolgot miért ne. Ez még úgyis odébb van. Sem a Malice Mizer, sem a DEG nem jut eszedbe rólunk, az sem baj. Mivel nem őket dolgozzuk fel és igyexünk nem utánozni.

Mellesleg modnanám, hogy kb. 4 hónapja működik a dolog és még nem forrott ki a dolog, sok hiányosság van, amit lássuk be nehezen tudunk pótolni a jelenlegi lehetőségeinkből.

Már mért ne vehetnénk komolyan magunkat? Részemről inspiráló, és segít a fejlődésben ha komolyan vezsem. Mért? Mert Magyarországon vagyunk? Mert álmodozunk és ennek jegyáben teszünk valamit?

Az meg hogy ide kerültönk és ez a szerepjátszás és fotózkodás és egyéb lett a vége annak hosszú a törétenete ha esetelg érdekel elmondom.

Nos. Továbbá... mindne lehetőségünkből arra törexünk, hogy a képességeinktől telhető legprofibb anyagot adjuk. Akineknem tetszik, nem erőltetjük (vannak ilyenek tudom nem baj), akinek tetszik, annakörülök, örülünk, és tovább csináljuk (ilyenis van hidd el), fejlődünk összerakjuk hoyg a végeredmény megfelelő legyen. Sok oylan elem hiányzikm ég a zenénkből amitől az majd igazán Visual Kei lesz. Most nem több a J-rocknál. Ami nem baj csak nem cél. Nem tudtam már hogy kiemelni, hogy ezek csak részeredmények. Szar technikai háttérrel, kevéske rutinnal, még az út elején. Tehát újra mondom: Ez. Csak. Részeredmény.
Nem ülünkmagas lovon, nem tervezünk sem fellépést, sem CD-t sem semmit, még nagyonhosszú ideig. Nem tudunkmást tenni a figyelemfelkeltésre, sem az emberek szimpátiájának elnyerésére mont hoyg gyakorlunk fejlődünk, csináljuk amit kitűztünk, tanulunk, pótoljuk ahézagokat satöbbi. Ha végén a jelenlegi 20 embernek fog tetzseni én már akkor is boldog leszek.

Aztánmeg tisztában vagyok Mona szintjével, képzettségével, rutinjával. Ő már régen csinálja, mimeg nem. Ő tapasztalt mi meg nem. Hallottam amunkáit, és valóban ő már a publikálás szintjén van. Mi meg nem. És mégis vannak akiknek tetszik a zene, értik hogy hiányos (ezt nem árt elégszer elmondani) és látják a lehetőséget. Majd 3 év múlva mikror meglesz a rutin, nincs hiba, kész a hiányzó elem is, lezs pénz és lehetőség a rendes sminkekre, a technikai háttérre, lesz tudás és már nem 20 hanem 22 embernek tetszik, akkor majd lesz CD meg koncert is.

A lényeg. Mesze van még hoyg profi zenekar legyünk, Magyarország Első Visual Kei bandája. De ez a cél. A mi általunk kitalált elemekkel, történetekkel, egyebekkel. Ez már így marad. Nem koppintunkmásokat, nem akarunk hasonlítani senkihez sem. Mi érzünk valamit a sstílusból, tudásunknak megfelelően szeretnénk az elemeit ellesni, átérezni megtanulni. És akkor a végeredmény az lesz (remélhetőleg) mint Japánhonban.

Továbbá, persz enem itt, de sztívesen meghallgatom a véleméyned arról, mi is a Visual Kei. Akár példákkal alátámasztva is.

A többiek is fognak reagálni, talán velem smeértenek egyet mindenben, ez volt az én véleméynem és újr aköszi az őszinteséget, a kevés dícséretet is, és remélem neked is tudunk majd olyan élményt nyújtani ha még érdekel, ami tetszik.

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 20 Sun, 8:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

magyar visual kei? ugyanmár...
(nem fejtem ki a véleményem, hogy miért *ugyanmár*, mert azt hiszem, ha azt eddig nem értettétek meg, hogy részben a visualkei mitől visualkei [a külsőségeken KÍVÜL], ezután sem fogjátok.)
mellesleg belenéztem az iranai-ba, nem rossz, de sajnos a hozzáállás miatt nem tudom támogatni ezt az egészet. ha szerényen kezdtétek volna...

megjegyezném, személyes problémám semelyikőtökkel sincs, még mielőtt félreértené bárki is. szuverén jogotok, hogy adtok-e a véleményemre.

zoska hozzászólásával pedig teljesen egyetértek.

Profile  

Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 580 posts ]  Go to page Previous  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 39  Next

All times are UTC + 1 hour