|
Nos én reagálnék először.
Teljesen felesleges mentegetőzni, mivel nem azért vágtunk ebbe az egészbe bele, hogy udvarias hazugságokat hallgassunk. Ez egy kerek korrekt véleményezés volt. Köszönöm.
Ahogy te fogalmaztál a karakteresdi be lett nézve... ez nagyon nem lett benézve. Ki mondja azt, hogy nem lehet ilyet? Már mért ne leheten. Hogymiért aggatunk szerepet magunkar? Mert íyg gondoltuk jónak. Mért? ha majd ez esetleg mikor már rendesen játszunk valahol nem húzza le a zenét, nemmegy a minőség rovására, akkro szerintem még jól is nézhet ki. VISUAL... Hogymás együttes, az igaziak, ajapánok ezt nemtezsik az más dolog. Mi így találtuk ki. Nem kell szeretni sem a sztorit, sem a karaktereket... de ha ez esetleg érdekesebbé teheti a dolgot miért ne. Ez még úgyis odébb van. Sem a Malice Mizer, sem a DEG nem jut eszedbe rólunk, az sem baj. Mivel nem őket dolgozzuk fel és igyexünk nem utánozni.
Mellesleg modnanám, hogy kb. 4 hónapja működik a dolog és még nem forrott ki a dolog, sok hiányosság van, amit lássuk be nehezen tudunk pótolni a jelenlegi lehetőségeinkből.
Már mért ne vehetnénk komolyan magunkat? Részemről inspiráló, és segít a fejlődésben ha komolyan vezsem. Mért? Mert Magyarországon vagyunk? Mert álmodozunk és ennek jegyáben teszünk valamit?
Az meg hogy ide kerültönk és ez a szerepjátszás és fotózkodás és egyéb lett a vége annak hosszú a törétenete ha esetelg érdekel elmondom.
Nos. Továbbá... mindne lehetőségünkből arra törexünk, hogy a képességeinktől telhető legprofibb anyagot adjuk. Akineknem tetszik, nem erőltetjük (vannak ilyenek tudom nem baj), akinek tetszik, annakörülök, örülünk, és tovább csináljuk (ilyenis van hidd el), fejlődünk összerakjuk hoyg a végeredmény megfelelő legyen. Sok oylan elem hiányzikm ég a zenénkből amitől az majd igazán Visual Kei lesz. Most nem több a J-rocknál. Ami nem baj csak nem cél. Nem tudtam már hogy kiemelni, hogy ezek csak részeredmények. Szar technikai háttérrel, kevéske rutinnal, még az út elején. Tehát újra mondom: Ez. Csak. Részeredmény.
Nem ülünkmagas lovon, nem tervezünk sem fellépést, sem CD-t sem semmit, még nagyonhosszú ideig. Nem tudunkmást tenni a figyelemfelkeltésre, sem az emberek szimpátiájának elnyerésére mont hoyg gyakorlunk fejlődünk, csináljuk amit kitűztünk, tanulunk, pótoljuk ahézagokat satöbbi. Ha végén a jelenlegi 20 embernek fog tetzseni én már akkor is boldog leszek.
Aztánmeg tisztában vagyok Mona szintjével, képzettségével, rutinjával. Ő már régen csinálja, mimeg nem. Ő tapasztalt mi meg nem. Hallottam amunkáit, és valóban ő már a publikálás szintjén van. Mi meg nem. És mégis vannak akiknek tetszik a zene, értik hogy hiányos (ezt nem árt elégszer elmondani) és látják a lehetőséget. Majd 3 év múlva mikror meglesz a rutin, nincs hiba, kész a hiányzó elem is, lezs pénz és lehetőség a rendes sminkekre, a technikai háttérre, lesz tudás és már nem 20 hanem 22 embernek tetszik, akkor majd lesz CD meg koncert is.
A lényeg. Mesze van még hoyg profi zenekar legyünk, Magyarország Első Visual Kei bandája. De ez a cél. A mi általunk kitalált elemekkel, történetekkel, egyebekkel. Ez már így marad. Nem koppintunkmásokat, nem akarunk hasonlítani senkihez sem. Mi érzünk valamit a sstílusból, tudásunknak megfelelően szeretnénk az elemeit ellesni, átérezni megtanulni. És akkor a végeredmény az lesz (remélhetőleg) mint Japánhonban.
Továbbá, persz enem itt, de sztívesen meghallgatom a véleméyned arról, mi is a Visual Kei. Akár példákkal alátámasztva is.
A többiek is fognak reagálni, talán velem smeértenek egyet mindenben, ez volt az én véleméynem és újr aköszi az őszinteséget, a kevés dícséretet is, és remélem neked is tudunk majd olyan élményt nyújtani ha még érdekel, ami tetszik.
|