Errorka wrote:
Sziasztok!
Errorka vagyok, elég sok helyen megtalálhattok. Szeretem az Wu shi filmeket, fõleg aminek van valamennyi történelmi alapja. Kedvenc színésznõm: Ziyi Zhang. Hobbiként lefordítottam néhány japán filmet.
Amiket letölthettek az azsiafilm.hu-ról.
Olyan sok japán zenét nem ismerek(Biyuden, Girls' Generation, HINOI Team, Polysics, SPEED), inkább a kínai kultúra vonz elég régóta. Olyan magyar fórumot pedig még nem találtam, de szerintem itt is találok sok hasznos dolgot, információt ;) Ezt az oldalt gianni7 ajánlotta nekem, mert Ti foglalkoztok zenékkel, õk meg filmekkel.
Üdvözlet itten
(is :D)
Gianni mester jól ajánlott. Sajnos az azsiafilm is elég kihalt mostanában, itt viszont viszonylag aktív a közösség (mondjuk mihez képest).
Ázsiai zenék tekintetében pedig ez az egyik legjobb fórum, már ha éppen működőképes.. :DD
Ja és jó látni, hogy felbukkannak errefelé Kína iránt érdeklődők is
(bár nem tudom, hogy mennyire vagy benne a témában), nem csak az unalmas japánfanok xD
Ziyi Zhang pedig szép, és ennél több már nem is nagyon kell (tudom, egyszerű vagyok). :P
Nem mintha egyébként rossz színésznőnek tartanám. Legalábbis azon egy film alapján (Egy gésa emlékiratai), amit láttam tőle.
Az a film szép volt, bár nem esetem hanyatt tőle. :)
Láttam még a Rush Hour 2 is, de azt inkább hagyjuk >:]