Jigsaw wrote:
Ajánlom a
Blind Myself új albumát azoknak, akik szeretik a súlyos eszelős muzsikát. Megint nagyon odatették magukat a srácok, húznak-zúznak a dalok rendesen, a hangzás szép telt és harapós, ráadásul magyar nyelvre váltottak erre az albumra, meglepően agyas/elvont szövegeket tudtak produkálni. Várhatóan a dalszerkezetek megint közérthetőbbek lettek (nem úgy, mint régen, lol), de ez cseppet sem zavaró, sőt. Ajánlom eredetiben beszerzésre, akinek bejön, ugyanis 1600 Ft+postaköltségért kaptok egy albumot és egy bonusz DVD-t 40 perces koncertfelvétellel, videoklipekkel és mini-werkfilmmel.
Blind Myself - Budapest, 7 fok, eső (album, 2009)
Nekem nagyon nem tetszik. Természetesen ez az én véleményem szóval nem kell hogy igaz is legyen. Én csináltam anno annak a klipnek a transzkódolását NTSC-be amit ki küldték az amics MTV-nek. Az nem volt rossz. De ez valami borzalmas. A hangzása iszonyatosan pocsék. Amikor egy Mester Tamás vagy Jack Jack album nemzetközi színvonalon tud megszólalni akkor már nem hiszem hogy ne tudták volna jobban kikeverni a mastert. A másik hogy ez a magas hangon rikácsolás olyan mint valami szánalmas Téglási Zoli paródia.
Persze van olyan zene is amit én imádok és más szerint szar de itt most tényleg nem találtam sok pozitívumot (persze azt is tudom hogy nagy siker lett az album szal hajrá srácok!)