Na akkor mivel nem vagyok szégyenlős és a kritikákat is elviselem ( hozzáteszem néha...) berakom az elemzést!! Remélem nem bánod Ricz!!
Hmm... elsőkörben nem is hittem volna, hogy csupán pár évvel vagy idősebb tőlem, de ez nem lényeg.
Ahogy észrevettem, három színt láttam a leggyakoribban nálad (profiljaidon és a képeken): fekete, szőke, vörös.
Elemzett képEz alapján első körben:
- kissé hajlamos vagy a konfliktusok felnagyítására, a nézeteltérésekből adódó vitára, s viszonylag hamar "felvihető nálad a pumpa", s néha az sem érdekel, ha önhibán kívüli a dolog.
- kedveled a művészien kialakított képeket, amelyekben van valami extrémitás, szokatlanság, szöges ellentét. (ezért is tetszett meg a Visual Kei stílus, nem csak a zenei felhozatal miatt)
- rémület minden formáját (olvasva, nézve, átélve majd később visszagondolva rá).
Úgy tekintesz, mintha a felvigyázói szerepet töltenéd be, kis türelmetlenséggel áthatva. (Máskor még a hajad is jobban volt fésülve, most nagyon lelapult... - személyes vélemény)
Ez utóbbira bizonyosságot találtam a myspace-s backgroundon, s annak néhány képén.
Az LD50-esnek nem igen tudtam hasznát venni, de azért megint csak alátámasztott némely korábbi észrevételen.
Fórumavatar.
Mosolygós figura - könnyen vidámmá lehet tenni, ha tudják éppen mivel lehet.
"Őrült" tekintettel való mosolygás: szereted a korábban említett felvigyázói szerepet, a rendteremtést ha eltérnek a tárgytól, ugyanakkor azzal, hogy lefele néz, érezteted a "feljebbvalóságod", mint "fórummumus", és a bulik egyik DJ-je. Ezt a felsőbb rendűségi érzést azzal is tudod érzékeltetni, hogy kedvenc előadóid szólnak általában abban az időben, ha a pultnál vagy, s ilyenkor összeállításodba nem igen hagysz beleszólást, változtatást, ami a vörös színre (és az első kép elemzőpontra) vezethető vissza.
A kisördög az avatarod vállán tehát, kicsit mintha te lennél, mert a "kicsiny vagyok és aranyos"-mondatot magadra is érvényesnek tartod. (elvégre 21 éves vagy, zsenge fiatalkor ahogy szokás mondani).
Ennyi. Nagy vonalakban felvázolva.
Összetett vagy, ahogyan mások is. Egy, személyes véleményem szerint, igen érdekes egyéniség, akinek meg vannak a maga hibái a jellemében, de attól még mások számára szerethető.
Üdv,
Ricz
Egy része igaz! De pont a legrosszabb képet választottad parapara után volt azt hiszem!! A haj meg más téma nem mindig van időm elkészülni bulira így ált ott sminkelek ott öltözöm át! A másik én már eléggé kinőttem ebből a beöltözős dologból mivel nem most kezdtem el bulikra járni hanem valamikor még 2004ben a régi motorosokkal szóval én akkor már kiéltem magam!
az avatar meg az Eyeshield 21-ből van!! És ha karod adok neked kedvenc karaktereket is! Zoro - One Piece/ Hiruma - Eyeshield 21/ Shinigami-sama Soul Eater!
És a másik: ha azt adnám le amit én szeretek a buliban akkor rég nem táncolnának a parketten az emberek! Az más hogy csak olyat szeretek leadni amit én is ismerek és halottam és tudom hogy illik a buliba nem hiába ismerek több mit 200 bandát discostúl mindenestől!! És igen van olyan együttes akitől nem vagyok hajlandó leadni számot de azokat leadja case, viszont van olyan amit meg ő nem ad le azt meg leadom én!!! Ja és nem nézek le senkit csak ha okod ad rá!!!