Tegnap a terminátor sorozaton aludtam be és azt álmodtam, hogy eljött az ítéletnap. Itthon olvastam a tv előtt valamit és egy brutális fény megvakított pár másodpercre aztán kinéztem az ablakon és a város másik felén tornyosuló gombafelhőt és a vörös eget láttam. Aztán rögtön iszonyatosan rohanni kezdtem és elbújtam valahol mielőtt a lökéshullám az arcomba tolja az ablakot. Elhúzott a lökéshullám és rohanás közben kinéztem a falon tátongó lyukon és további kisebb robbanásokat láttam. Elkezdtem rohanni a pincébe a negyedik emeletről. Lent már kicsit más volt a helyzet, tenyérlenyomat érzékelő volt a zár a pincén és elég komoly kialakított óvóhely volt, bejutottam aztán összeestem. Pár perc múlva magamhoz tértem és úgy éreztem az egész testem szét akar szakadni, belőttem a bal karomba valami kék folyadékot amitől jobban lettem. Végetért a bombázás aztán már csak a repülők hangját hallottam. Éppen válogattam a falról a fegyvereket és felszereléseket mikor egy T888as elkezdte feltépni az ajtót, az ajtóba beépített biztonsági mechanizmus egy elektromos impulzussal kisütötte a robot chipjét én meg kinyitottam az ajtót és darabokra lőttem a buksiját. Utánna elindultam megkeresni az ellenállókat és feljutottam a felszínre ahol a távolban gépek meneteltek én meg felnéztem a vörös égre és még volt időm elereszteni egy "bazdmeg"-et mielőtt becsapódott egy 21 kilotonnás bomba.
Szóval nem sikerült megmenteni az emberiséget, remélem mások nagyobb sikerrel jártak.