^Egyetértek. Naná h Batsun bukkant fel
Igazából szerintem semmi köze az áttetoválásnak ahhoz h másik emberkén is van-e az a kereszt. Kaorun évekig volt, most is van, ha Kyo-t az nem zavarta, akkor nem értem h miért zavarná Satsukin (ha haragszik rá ha nem). Meg azért 33 lesz, csak van annyi esze h nem csinál ilyen gyerekes dolgot...
Egyébként az oly' toleráns britek reakciója a Dirura a Kerrang! turnén:
Az írek fujjoltak
Cardiff - kifütyülték őket
Bristol - vizesüveggel megdobták Die-t
Quote:
Now, the fifth show of the tour finished. Today, when we were about to get to the first song after SE, a water bottle flew in from the audience seat, and it exploded on my guitar, making my hand and guitar all wet. Because of that, my hands got slippery and I couldn't play at all! Who was it! The person who has really good control! You ought to go to major league baseball right now!
Die
A szemtanúk állítása szerint nem csak egy üveg volt és mind tele vízzel.
Southhampton:
Quote:
Today’s live, a lot of stuff got thrown on stage, and the atmosphere was close to a type of booing, but that’s fine! I was able to get more heated up! Adversity is the greatest chance!!
Let’s get heated up more and more!
Toshiya
Ennyit arról h ezt a turnét feltétlenül be kellett vállalniuk. Valamint amiatt h nem nyerték el a többi zenekar rajongóinak tetszését és mivel azok a rajongók vannak többségben mindig a Deg játszik elsőnek és a legrövidebb ideig. Természetesen füttykoncerttől, fujjolástól és repkedő vizesüvegektől övezve.
Én a helyükben lejönnék a színpadról, elővenném a Kerrang! turné menedzserét és ráuszítanám Tommy-t.
Még jó h a végén nem jött össze a pénzem h kimenjek.
Idézetek egyébként a Diru blogjából vannak (lásd OHP UROBOROS Special Content).