Szerbusztok:)
Mitsu vagyok ,friss hús, elhatároztam magam , hogy regizem magam ide , több okbó.Egyrészt ajánlották h jó hely ez itt , másrészt szeretek forumozni ,és van a..a mondo XD-ami nem jött be , mert nem tetszett a társaság, a hangulat, a légkör stb...- meghát szivesen szerez az ember új barátokat , nem vok egy antiszoci ember ...és jön a karácsony is a szeretet ünnepe
* say hálelújáá~*
Kiskoromba is szerettem Japánt, igaz, közömbösen de azé vágtam h a suhi nem kinai , hanem japán , a gésák is japánok stbxD. Ezek főként azért mert keresztanyám járt 2 honpig Japánban, aztán mesélt mint egy bevadult fangirl XD Az animéket is birtam, de azok alapbol nagyon cool dolgok voltak oviban/suliban xD Aztán pár évre elolvastam egy gésás könyvet és komolyabban elkezdtem Japán iránt érdeklődni...Aztán össze vissza töltöttem le mindenféle japán zenét, kiváncsi voltam..A visual kei meg olyannyira megfogott.. Borzasztóan beleszerettem a hangzásvilágába..Semelyik más műfajban nincs meg az amit ebben éreztem..Zeneileg akkortol kezdve kedvenc műfajom lett a visual , aztán rá egy évvel elkezdett jobban érdekelni a dolog és sassz-passz az egész stílus rámragadt , mint a teknókólragasztó. Ami furi nálam h egyszerre vagyok cukimukiúúúdekáváájjj és óóódedááárksütéétgótik megszállott. (Ez a környeztemet nagyon irritlja XD)Am amiket különösen birok , az az eroguro, össz loli faj , oshare és (vessetek meg nyugottanXDD) ganguro :3 De igy mindenféle harajuku-style egyedet birok
Általánosdolgok rolam: őshülye, perverz, mimóza (bundásmimóza! =3*szokott kukucskát nézni*),értékeli az apróságokat,matekfóbiás, tud lovagoli,imád rajzolni,gitározgat *most tanul akusztikuson*(valahol el kell kezdeni noxD),fél a mazsoláktol és hagymáktol, kocka,szeretetéhes, kiskorában ornitologus (madarász) akart lenni és még most is szeret madarászkodni,utálja akörnyéket ahol él stb...^^
( Am Sucette , hogy érted , hogy nem vagy divat-fan? (szerintem valamit, főleg zenét, divatbol nem lehet szeretni...~vagy tetszik vagy nem~de ez az én véleményem : )