Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 25 Sat, 9:42 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 315  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 22 Wed, 1:00 am 
Site Admin

Kag: okka, felpakolom valamikor. (holnap kicsit próbálok újra behozni a request lemaradásokból.. o_o)

megumi wrote:
Case wrote:
krikszkrakszul úgy van, hogyasszongya:
04. 激痛アーモンド

:shock:

04. gekitsuu ALMOND
ha meg nem, hát a japánosok ide lőjenek *tart céltáblát*
ja és kössz Case...lesz mit hallgatnom

köszke :heart:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 22 Wed, 1:11 am 
Forum Expert
Forum Expert

Az Aki szólócuccot épp most töltögetem felfele valakinek, akkor ide is berakom a linket, kb 10 perc még. ^^

Már ha erről volt itt szó... Közben rájöttem, hogy annyira nem vagyok képben, és különben is késő/korán van... eh. =_=

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 23 Thu, 12:53 am 
Senior Member

Jude wrote:
Az Aki szólócuccot épp most töltögetem felfele valakinek, akkor ide is berakom a linket, kb 10 perc még. ^^

Már ha erről volt itt szó... Közben rájöttem, hogy annyira nem vagyok képben, és különben is késő/korán van... eh. =_=

Nagyon szépen köszönöm, töltöm is lefelé :)))
És még ha nem erről is volt szó, akkoris, sosem árt ha az ember megismer valami újat ^_^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 23 Thu, 1:07 am 
Site Admin

Kagero wrote:
Nagyon szépen köszönöm, töltöm is lefelé :)))
És még ha nem errõl is volt szó, akkoris, sosem árt ha az ember megismer valami újat ^_^"

ezen kivul eddig csak egy kislemez jott ki, de arrol mindket szam rajta van az albumon is, tehat egyenlore ez az Aki szolo összes. :grin:
(leszamitva persze a fentemlitett remix cuccot, de az egyenlore beszerezhetetlen)

Image

Profile  

Post subject: visual-kei
PostPosted: 2006 Mar 31 Fri, 4:05 pm 
Elite Member

szijasztok új kislány vok itt és nagyon hálás lennék ha valaki segítene nekem a visual-kei zenékben jobban elmerülnöm... Egyelőre nagyon keresek ezektől: Aliene Ma'riage, Noir fleurir, L'arc en ciel, Blood, Dir en grey, Malice mizer (mindbl van pár számom és szeretném ha albumaim is lennének mert nagggyon teccik!!!!!) zenéket... ha lenne vki aki megkönyörül rajtam akkor msn-en küldhetne nekem zenéket. arigattou godzaimas ^ ^ de a szép japán j-rock zenék is érdekel ha van vkinek...

Profile  

Post subject: Re: visual-kei
PostPosted: 2006 Mar 31 Fri, 6:32 pm 
Site Admin

syunikiss wrote:
szijasztok új kislány vok itt és nagyon hálás lennék ha valaki segítene nekem a visual-kei zenékben jobban elmerülnöm... Egyelõre nagyon keresek ezektõl: Aliene Ma'riage, Noir fleurir, L'arc en ciel, Blood, Dir en grey, Malice mizer (mindbl van pár számom és szeretném ha albumaim is lennének mert nagggyon teccik!!!!!) zenéket... ha lenne vki aki megkönyörül rajtam akkor msn-en küldhetne nekem zenéket. arigattou godzaimas ^ ^ de a szép japán j-rock zenék is érdekel ha van vkinek...

halihó!
Aliene-t meg Noir fleurir-t majd rakok fel szerverre (uuu.. de el vagyok maradva requestekkel o_o"), a többit viszont könnyen meg lehet találni mindenféle filemegosztó helyeken (soulseek, megstb). Ha nem megy akkor szólj és adunk tippeket, hogy merre érdemes nézelödni. :grin:

Image

Profile  

Post subject: köszi
PostPosted: 2006 Apr 01 Sat, 1:27 pm 
Elite Member

oké most boldog lettem:) de épp ez az h filecserélőről szedtem le eddig de így összevissza van és nem tom h mondjuk milyen számok vannak egy albumon...(morpheus-t használok) de a fő célom az a kettő volt amit írtál h felraksz mert sajnos azoktól semmitse találtam szinte. mégegyszer meni tenx :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 02 Sun, 6:11 pm 
Site Admin

mivel a koncertek topicot nem nagyon olvasgatja senki ide is spammelem egy kicsit... ;P

április 5, szerda
Music Factory (aka Gyáripar) - kint a fenében a soroksári úton
20:00
Belépö: 2200 HUF, elövételben 1900 HUF

Der Blutharsch - industrial / neofolk - egyenruhafétisiszták elönyben.. ;D
Bain Wolfkind - öt még Novo Homo név alatt láttam kétszer élöben és kb ilyen... industrial meets tom waits meets elvis presley. zseniális. <3
és legföképp:
Deutsch Nepal - szerintem a legjobb zenész dark ambient müfajban.. már lemezen is elképesztö élmény hallgatni, de a vetitéssel kiegészített koncertek egyszerüen leírhatatlanok. (ha hetente lépne fel, akkor is megnézném újra és újra és újra.)

kis kedvcsinálónak:
We Will Always Be Afraid
Gouge Free Market
(meg slsk-n is van megosztva ez-az)

van kedve jönni valakinek? megu? bylon? (ha az Allerseelen tetszet... ^^") mona? rin-mana-morti? valakiii..? ;D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 02 Sun, 10:00 pm 
Official Cheerleader

Case wrote:
mivel a koncertek topicot nem nagyon olvasgatja senki ide is spammelem egy kicsit... ;P

de olvasgatjuk(/om) XDD!
és mentem volna, ha nem aznap van Vampire Hunter D vetítés, pont ugyanakkor :/
így ez azthiszem most ugrott és majd mp3 formátumban élvezem a zenéjüket :'(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 06 Thu, 10:11 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Ha lehetne, majd kérnék Boowy-t, mert csak összevissza random sok mp3-am van tőlük, és jó lenne valami rendezettebb formában ^^". Előre is köszönöm!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 07 Fri, 5:38 am 
Member

Case wrote:
Jude wrote:
Case wrote:
a hardcore folderben: LOYAL TO THE GRAVE-North Truth
brutálbrutálbrutál! :beaten:
click

Jujj, hát ez nagyon aranyos! Valami hasonlóan bájos muzsika van még? :pinky2:

:shock:
*furcsán néz Jude-ra*
öööö, izé. biztos, hogy a fenti lemezt hallgattad meg...? ;D

Most mibajod?:)
Jó kis tuskó muzsika mindenkinek :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 07 Fri, 4:10 pm 
Newbie

Sziasztok!
Keresek D számokat. Rákerestem oldalakon, de csak keveset találtam. Ha valaki tudna nekem küldeni, írjon! Köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 09 Sun, 11:13 am 
Elite Member

D-számok feltöltésében nem nagyon tudok segíteni, de kalandoztam pár livejournal-oldalon, és két PV-be sikerült belefutni. Nem tudom, szükséged van-e rájuk, vagy egyáltalán még elérhetőek-e, de itt meg itt a link hozzájuk. Ahogy elnézem, Sendspace-re töltötték fel őket, ami problémás egy hely, ha elsőre nem működik, megéri másnap is próbálkozni, lehetőleg minél korábban, mert ha jól tudom, napi limit van az országokra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 09 Sun, 11:41 am 
Newbie

Zoska wrote:
D-számok feltöltésében nem nagyon tudok segíteni, de kalandoztam pár livejournal-oldalon, és két PV-be sikerült belefutni. Nem tudom, szükséged van-e rájuk, vagy egyáltalán még elérhetőek-e, de itt meg itt a link hozzájuk. Ahogy elnézem, Sendspace-re töltötték fel őket, ami problémás egy hely, ha elsőre nem működik, megéri másnap is próbálkozni, lehetőleg minél korábban, mert ha jól tudom, napi limit van az országokra.

Köszi, de pont ezek vannak meg. :( Nemtudok róluk túl sokat, mert alig találni róluk valamit. Egyáltalán élő zenekar még? :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Apr 24 Mon, 7:50 pm 
Site Admin

Nah, végre elkezdtem felpakolni az utóbbi idöben összegyült requesteket. :sweatdrop:

a mai adag:
Tha Blue Herb-Sell Our Soul
Tha Blue Herb-Stilling, Still Dreaming
(mindkettö a hip-hop alatt. megunak, Kageronak és mindenkinek akinek tetszik a Shing02 vonal. ugyebár a TBH MCje onnan ismert nemzetközi szinten is, hogy sokat dolgozik DJ Krush-al.)
moll'e node-hanjyuku tablet (a hiányzó minialbum. ööööm. asszem valaki kérte ezt is. o_O/)
Polysics-Now is the Time! (Cicafülnek, meg mindenkinek aki szereti a Metronome-ot, meg úgy általában az ultra-weird küttyögös elektronikát.)

click

Image

Last edited by Case on 2006 Apr 24 Mon, 10:48 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 4715 posts ]  Go to page Previous  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 315  Next

All times are UTC + 1 hour