Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 10:52 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 101  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 9:39 pm 
Forum Addict

Nem tudja valaki honnan lehetne nem torrentről, hanem esetleg megaupload-ról vagy bármi másról letölteni a Hissatsu Shigotonin 2007-es Special-ját? Higashiyama Noriyuki, Matsuoka Masahiro és Ohkura Tadayoshi is játszik benne. Most olvastam, hogy jövőre sorozat lesz belőle és szerintem a színészek megmaradnak. Nagyon kíváncsi vagyok rá, emlékszem tavaly pedig még képeket is láttam Ohkura-ról ahol ott nagyban feszített egy karddal. :D Illetve egyáltalán született-e hozzá valamilyen felirat, mert én nem találkoztam vele.
Illetve esetleg az Otokomae!-vel találkozott valaki nem torrent formájában, sajna lemaradtam róla mikor adták. Mindegyik részhez van egy darab kemény seeder. :( Nem akarom így letölteni torrentről. Mondjuk felirat ehhez sem készült sajna, de nekem kéne. Benne van Saito Takumi is. :D

És aki jókat akar röhögni vagy pityeregni annak ajánlom a Yasuko to Kenjit. Aranyos kis sorozat volt Matsuoka Masahiro-val a főszerepben. Illetve a női főszereplő ugyanaz volt, mint a Yamada Taro Monogatari-ban. Nevét nem tudom, hehe.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 4:39 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

vasárnap teljesen véletlen a kezembe akadt egy .remote nevezetű manga. a tulajdonosa rettenetesen oda van érte és mesélt is egy pár dolgot.
nekem a címen kezdett el járni az agyam és rá pár percre rájöttem, h honnan ismerős nekem!

Image

ha nem lennék épp most bazi-nagy Kinki fan akkor ez eszembe se jut! XDD
Szal mindenki nézzen remote-ot, mert kakkoii Koichi van benn és Fukada Kyoko játsza a teljesen-szőke-liba-tehetetlen-buta rendőrnőt, de roppant izgalmas!^__^
én különben is kedvelem a gyilkosos-nyomozós filmeket, szal ma már a 4. részt nézem crunchyrollon!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 6:21 pm 
Site Admin

Doll wrote:
Fukada Kyoko játsza a teljesen-szõke-liba-tehetetlen-buta rendõrnõt

ne írj ilyeneket, mert a végén még kiváncsi leszek és belenézek. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 6:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Doll wrote:
Fukada Kyoko játsza a teljesen-szőke-liba-tehetetlen-buta rendőrnőt

ne írj ilyeneket, mert a végén még kiváncsi leszek és belenézek. xD

Ne aggódj! Így a 4. rész után is igen izgalmas!^^
Még a Mátét is rávettem, h nézze meg! (mert, h övé volt a manga XD) :beee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 7:33 pm 
Forum Addict

Miért rohadt ismerős nekem a remote címe? XD hol olvashattam róla? XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 8:56 pm 
Member

Látta valaki ezt a doramát?

Koizora /movie is készült belőle/

http://jp.youtube.com/watch?v=avOR9o9Xp4E

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 11:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sanako wrote:
Miért rohadt ismerős nekem a remote címe? XD hol olvashattam róla? XDD

dramawiki? Isn't that obvious? XDDDD
egyébként az is megeshet, h épp egy olyan DK-t mutattam neked amiben említették... mert nekem ilyen emlékeim vannak... de nekem is csak halványlila gőzőm van arról, h honnan jutott eszembe... o.O

bár nálam már megeshet az a tény, h végignéztem kinkiék milyen doramakban szerepeltek és az angol cím jobban megmarad mint a japán! XDDD

edit: jah, mellesleg megnéztem a reomte-ot...kicsit kezdem magam nagyon kockának érezni, de hát ha az ember beteg akkor sok ideje van! :D
holnap írok egy kis összegzést.^^ már ha egyáltalán érdekel vlkit...

jaj és btw: Keiko! a Koizoraról csak hallottam, de nem sok mindent. Miura Haruma miatt esetleg érdekes lehet, de azt halottam, h tocsog a romantikku-től, ami meg nem tartozik az általam kedvelt dolgok közé, szal nem hinném, h megnézésre kerül.... bár ez csak az én szerény véleményem!^^""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 7:12 pm 
Forum Addict

Ez a Koizora mozi nekem megvan régóta, de nem visz rá a lélek, hogy megnézzem, a sorozat meg valamiért nem vonz. Most egyáltalán nem vagyok romantikus hangulatban.
Ma jelent meg a Sushi Oji mozi kint. :lol: Azaz nemsokára felirati is lesz. (remélem :D ). Szerintem tuti mókás lesz, a sorozat is az volt.
Amúgy Sanako lehet azon az oldalon találkozott a Remote-al, amit a Princess Princess D kapcsán linkeltem, ott fent van az egész sorozat DL-ben, ráadásul pont egymás alatt vannak. :D Lehet azért is ismerős neki.
Én most egy MatsuJun mozifélét fogok majd valamikor (remélhetőleg pár napon belül, ha lesz időm) megnézni, amiben MatsuJun egy családapát játszik, és a címe: Myuu no Anyo, Papa ni Ageru (Myuu will give Papa her leg). Azt hiszem jó kis sírós-pityogós film lesz. Igaz történet egy férfiról akinek a családja ad erőt, hogy harcoljon a CIDP nevű betegsége ellen.
A betegségnek mindenki utána tud nézni, akit érdekel miről van szó, nem vagyok szakorvos, úgyhogy nem akarok itt baromságokat írni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 01 Wed, 7:30 pm 
Forum Addict

Én láttam a Koizorát XD Hát közbe ment a háttérben vmi zene, mert olyna alk volt a hang h kikapcsolt volna a fejhalgtatóm, meg nyálba fulladtam volna ha csak arra figyelek xD
Miura Haruma volt az egyetlen jó benne XD kb visszaszámoltam már h vége legyen XDDD
bár talán a baj az volt vele h túl sok dolgot akartak egy movieba belezsúfolni... a dorama lehet h a trténetet jobban feldolgozbba, de Seto Koujira meg nem vagyok kíváncsi, mint Hirora xD

Doll, továbbra se tudom h hol olvastam a remote-ról, de érdkees lehet XDD bár msot nincs idm, úgyh majd a HSJosra meg a Bloody mondayra meg a Ryuusei no kizunára se tudom h hog foogk szakítnai XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 12:11 pm 
Forum Addict

Jajj épp most láttam hogy valaki feltöltötte LJ-ra a Making of 1 Pound Gospelt hardsubbal!

Ezt majd okvetlenül megnézem!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 2:33 pm 
Forum Addict

setsuna wrote:
Jajj épp most láttam hogy valaki feltöltötte LJ-ra a Making of 1 Pound Gospelt hardsubbal!

Ezt majd okvetlenül megnézem!

Én még a sorozatot sem néztem meg, csak az első két részt. Lehet azért mert nem szeretem Kame-t, mint színészt. A Nobuta wo Produce-ban sem szerettem a karakterét. Annyi mindent kéne megnézni, az Utahime-t is félbehagytam. Most már fél kéne állítani valami sorrendet mit kéne nézni.
Viszont megnéztem a Myuu no Anyo, Papa ni Ageru (Myuu will give Papa her leg) című specielt MatsuJun-al. Ahogy vártam, elég sokat lehet rajta sírni, legalábbis annak aki fogékony az ilyesmire. Lehet most erőt gyűjtöttem hozzá, hogy megnézzem a Bambinot. Már ezer éve megvan, mégse jutottam tovább az első rész negyedórájánál. :D Pedig szeretem MatsuJun doramáit.
Kicsit furi volt az elején papaként látni őt, de már végülis már 25 éves. Lehetne papa. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 02 Thu, 8:23 pm 
Forum Addict

wááá, setsuna köszii :D ezt szedem mindenképpen *o*
sok Kameee, meg Yama-chan :lol: csak kár h nincs már MU prémiumom -.-"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 03 Fri, 9:46 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nu, elkezdtem a Maou-t, most párhuzamosan nézem a Last Friendscel. Eleve azért akartam a Maou-t elkezdeni, mert imádom az ilyen bűnügyes-sötéthangulatú-misztikus-ijesztő filmeket (félreértés ne essék, a hentelős horrorokat nem szeretem). *.* Plusz Ohno mint rosszfiú!! :D Meg is néztem az első részt, és ez alapján nagyon tetszik, most fogok nekiállni a második réznek. :grin: (És voltam olyan ökör, hogy átneveztem a sorit "Manó - Óvakodj a törpétől" címre X'DDDDD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 03 Fri, 11:52 am 
Forum Addict

Sanako wrote:
wááá, setsuna köszii :D ezt szedem mindenképpen *o*
sok Kameee, meg Yama-chan :lol: csak kár h nincs már MU prémiumom -.-"
dehát a RapGettel olyan szépen lejönnek a MU-linkek... csak néha meg kell szakítani az internetkapcsolatot hogy új IP-t osszan ki

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 03 Fri, 9:41 pm 
Forum Addict

nem tudom megszakítani a netet mert állandó kapcs van :D
de nembaj, lejött mostara így is ^^ köszi azért ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 73, 74, 75, 76, 77, 78, 79 ... 101  Next

All times are UTC + 1 hour