Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 1:51 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 251  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 07 Tue, 8:07 am 
Newbie

Amiyade wrote:
Fuesousha Kinoko wrote:
csaknem te is az vagy?

amúgy már nemsokára munkanélküli biológus leszek... ^_^;;;

dede, vagyuk itt páran! hm, hát akkor sok sikert a nagy világba! (remélem egyszer én is eljutok odáig... *sigh*)
wow, ha ennyi biológus van itt, akkor biztos sokan ismerik Monyát is (egyik tanárunk, aki nem értené ^_^; ), ezesetben pedig elengedhetetlen a Monya manga ismerete :wink: (önreklám tízezerrel :P ) http://www.interhost.hu/kinoko/monya.html
:roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 16 Thu, 7:28 pm 
Senior Member

Először is: Üdv!

Nekem az első japán zenei élményem anno az Avalon c. film illetve annak zenéje volt, melyet a zseniális Kenji Kawai készített. Aztán jöttek az ő további munkái, majd a Yamato-s dobosok.
Kis szünet után jött az X-1999 c. anime aminek nagyon tetszett a zenéje, de nem tudtam megszerezni. (X-Japan:Forever Love)
Végül kb. 1 éve lementem a szegedi meetre, ahol Amiyade van/volt rám hatással, és elindultam a lejtőn.:twisted:
Az első adagból az X-Japan fogott meg és vált rekordidő alatt a kedvencemmé. Azóta a "nevelésem" töretlen.( még egyszer 1000 hála a sok-sok CD-ért :idol: :master: )
Szóval DeG,Despairs Ray, L'Arc en Ciel jöhet. Mindent meghallgatok, csak van amit egyből le is törlök. :D
Utóbbi időben pszabi is ellát mindenféle jóval, szóval megkedveltem az Orange Range-t+High and Mighty Color-t is. :P

És végül, de nem utoljára: Masamichi Amano- :love2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 17 Fri, 8:02 pm 
Forum Addict

Sziasztok!
Én is eljtuttaom idáig amint látszik...öh...igazából sokat gondolkodtam, hogy mi legyen a felhasználónevem de mivel Jude már Tsukasa-chanként emlegetette így a jól megszokott szonja-kun helyett ez lett.
Japán zenét illetően...hmm...jó két évvel ezelőtt kezdtem el animéket nézni és azoknak kapcsán 'ismerkedtem' meg a jpop-al. Aztán nem is annyira rég, egy éve vagy egy picit több kaptam egy ismerőstől (aki mellesleg nem tudom, hogy hogy lelt rá mivel a japán zene akkor és azóta sem érdekli) egy klipet. Pierrot - Yuuyami suicide volt. Természetesen nem a lightos változat :D 8) . Először nem igazán tetszett, de miután vagy ezerszer meghallgattam/néztem úgy döntöttem, hogy nekem meg kell ismernem a többi számukat is. No akkor aztán még mondhatni nem hogy a torrenthez és egyébhez de a letöltéshez is alig értettem így volt aki (Jude ^^) segített rajtam és kaptam egy valag CD-t teljes Pierrot discographyval. Nagyon megtetszett és azóta is a kedvenceim.^^ (Éljen az egész Pierrot és Aiji xD hja igen, elvetemült Aiji fengörl vagyok ^^;;;;). Aztán szép lassan kaptam egyre és egyre több zenét, meg a végére már töltögettem is le csak úgy találomra....így ismerkedtem meg egész sok együttessel (Dir en grey, L'arc~en~ciel, Buck-Tick, deadman, KuRt, Gazette, D'espairsRay <3 :wink: <3 meg még ezer másik.)Nagyon szeretem An Cafe-t, Rentrer en Soi-t, Alice nince-t de a zárójelben felsoroltakat is szívesen hallgatom, csak legtöbbjüket nem ismerem annyira.
Remélem senkit sem fogok kikészíteni a hülyeségeimmel, eléggé fárasztó tudok lenni Hja, Gacktot is szeretem!xD és szeretek rajzolgatni.
És aki volt legutóbbi bulin...jelentem kék csíkos Kirito voltam!^^ :oops:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 17 Fri, 8:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Engedd meg, hogy üdvözöljelek itt. 8) :idol: Pierrot fanok még nem sokan voltak eddig. :P Kivéve talán Natsut nem? Elkél az erősítés. XD

A csíkos Kirito ötlet pedig nagyon coolos volt. :love3:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 17 Fri, 9:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

NYa!! Megkésve de töretlen lelkesedéssel és szeretettel köszönök minden újoncot....nem megijedni az avataromtól..ez szintiszta cinizmus..illetve lusta voltam lecserélni...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 17 Fri, 9:28 pm 
Elite Member

Üdvözlet, hódolat, szia-hello mindenkinek, aki újonnak csatlakozott! :lol:

Na má' írni se tudok, szóval annak üdv, aki újonnan csatlakozott!

Last edited by oolong on 2006 Mar 17 Fri, 9:49 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 17 Fri, 9:33 pm 
Site Admin

yey, hello :grin: nyahh, akkor most már majdnem mindenki itt van forumon aki jön berlinbe ^^

(offfff: bylon, cool az avatarod.... xD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 17 Fri, 9:41 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Nézd már, ki van itt! Egy Tsukasaaaa! :love2:
Egyetlenem, de jó, hogy szót fogadtál, és regeltél!
Ezért megkapod a magadét... (eperpuding X3)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 17 Fri, 9:47 pm 
Forum Fanatic

Üdv minden újoncnak! ^.^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 17 Fri, 10:52 pm 
Forum Addict

Szia Tsukasa-chan! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 17 Fri, 11:00 pm 
Elite Member

Üdvözlet minden kedves új tagnak! :welcome:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 17 Fri, 11:45 pm 
Member

Case wrote:
yey, hello :grin: nyahh, akkor most már majdnem mindenki itt van forumon aki jön berlinbe ^^

Sziasztok!
Nah most már én is vagyok...^^""
Pesti/szegedi vagyok, és Szabihoz hasonlóan engem is Ami művel (köszi szépen!). :)
Kedvenceim a Buck Tick, Dir en Grey, D'espairs Ray, X-Japan, Malice M., és bejön a Laruku is.
Ott voltam az elmúlt 2 bulin, és nagyon élveztem őket! A Dress-ért 1000 köszönet ( meg a Gesshokuért is)!!!
Háát...hirtelenjében ennyi...^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 17 Fri, 11:53 pm 
VIP Member

Igazából már én is régesrég bemutatkozhattam volna, csak nem vitt rá a lélek, hogy írjak.. :drop2:

Első nekifutásra: hello mindenkinek! ^^

Hol kezdődött nálam a Japánba-bolondulás? Igazából 6 éve ha nagyon a gyökereket nézem, akkor kaptam meg a Final Fantasy VIII-at, de nagyon sokáig nem volt internetem, úgyhogy csak az volt nekem (mikor net is lett szépen szedtem FF ost-ket, Nobuo Uematsu és Black Mages rule :headbang: nem beszélve Yoshitaka Amanoról, bár ez más tészta ^^) Aztán nagyjából egy évvel ezelőtt kezdtem el olvasni az Angel Sanctuaryt (köszi Chimaera és Nwalme ^^) és ezzel egy időben egy FF fórumra regisztráltam, ahol az egyik postban arról volt szó, hogy Gacktot anno fotózták Squallként, na ez már egyértelmű fordulat volt, elkezdtem töltögetni, MM-t is csak elsőre eszméletlen furcsa volt... :drop2: Ezután random honlap- és képnézegetés közben találtam meg Laputa-t, akiket aztán mondanom sem kell mennyire megszerettem. Ez nem is tudom, úgy július közepén lehetett. Ekkor kezdtem el igazából több bandát is hallgatni, főleg indies körből: D, Vidoll, SID, nem indiesből Alice Nine, hide, Laruku, Nightmare...

Közben beugrott a NipponShoxx 2, ami nagyon jót tett a régi nagy együttesek felfedezésében, főleg X Japan miatt (köszi Case a maradék Laputa diszkográfiát! ^^).

Ezek után már tényleg nem volt kilépés, a discmanemben is folyamatosan jrock van, és ha nagyobb winchesterem lenne akkor még sokkal több bandába is belehallgatnék.. Amiket még nagyon szeretek: DesRay, Buck-Tick, KuRt, Hanamuke, L'avier Matis, Misora, Gazette, Givuss, Machine, Penicillin, újabban Luna Sea és Siam Shade.

Hihetetlen jó érzés, hogy egyre több együttest és egyre több számot ismerek fel bulin, vagy legalábbis sejtem, hogy mi lehet. Ja igen és következő NSre tervezek vagy aki vagy Tenten cosplayt, csak legyen rá pénzem meg időm.. ^^

/jaj de nagyon hosszú lett, ezer bocsánat.. :drop2: /

Last edited by Serenity on 2006 Aug 10 Thu, 8:10 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 18 Sat, 12:12 am 
Forum Expert
Forum Expert

Serenity, ne kérj bocsánatot, tök aranyos vagy, szeretem a bőbeszédű embereket! :D
Egészen véletlenül nem vagy regelve a batsun is? Siged ösmerős. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Mar 18 Sat, 12:22 am 
VIP Member

Dede, Edy vagyok, csak itt ugye nem tudom átírni a nickemet. Az Edy sokkal régebbi becenevem, nem is tudom miért nem azt használom mindenhova..

Énis láttalak ám már Batsun ^^ meg bulin is ^^

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 3752 posts ]  Go to page Previous  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 251  Next

All times are UTC + 1 hour