Rin wrote:
Ugyan! Mi kollektívan szidunk mindenkit!
Mármint ki, mert én aztán biztos nem, a Mondo fórumot meg pláne. o_O
Egyébként szerintem az a magazin a célközönségnek tökéletes, meg érdemes megnézni, hogy mennyit fejlödött a kezdetek óta minden szempontból. Induláskor még volt elég sok probléma, de idövel a legtöbbet ledolgozták, amit nem, azon meg igyekeznek, hogy sikerüljön. Ez abszolúte nem az a fajta lap, amit összedobnak a szerkesztök, aztán kicsapják az újságosokhoz, hogy vegye aki akarja, hanem mindig figyelik a szerkesztöek a feedback-et és az alapján igyekeznek javítani, fejlödni. éppen ezért, ha speciel valami cikkben hiba van, akkor kell nekik dobni egy levelet, hogy heeej! és legközelebb esélyes, hogy lejön a helyesbítés, meg a köv hasonló cikknél majd jobban odafigyelnek.
sinkacusan wrote:
Nem tudtam máshova írni, új topikot meg nem akartam nyitni.. De ez a Mondo fórum egy nagy rakás %/(=(=()(+="%%'+!!! Komolyan ilyen impotens embereket egy zene fórumon... Pfúúúú de felk*rták az agyam... Jrock, jpop meg egyebek mennek talán de más...

Aki megnézi tudja mirõl beszélek...
Ez sem egészen értem, hogy miért gond.. ^^" Nem kell mindenkinek szeretnie mindent.. mittomén, ha valaki blues rajongó, azt sem cseszegeti senki, hogy ne légy ilyen korlátolt és hallgass norvég black metal-t is, vagy a reggae fanon sem kéri számon senki, hogy miért nem hallgat kínai operát, akkor az nem tudom miért baj, hogy öket meg elsösorban a JPop / JRock érdekli?