mira wrote:
Egyébként Miyavi 3-szor is szerepel azon a listán, mikor szólóban írják, arra nem sokan szavaztak. Nem tudom, ezt az elsõ helyet milyen formációval érte el... mit jelentenek azok a kanjik?
A Duel Jewel is legalabb 2x szerepel... ez azert van, mert az aljan van egy "ha egy egyuttes nem szerepel a listan, ird be ide" doboz, es hulye fangirlok persze azonnal beirnak cuccokat ahelyett, hogy vegigneznek a listat... >_>;; Amugy meg ezen a szavazason borzaszto konnyu csalni is... sz'al jopar egyuttest a rajongoi igy "toltak fel" az elert rangra.
(Es melyik kanjira utalsz? A " 雅-Miyavi- " dolognal a kanji "Miyabi", vagyis a neve. ^_^;; val'szeg ez volt eredetileg a listan...)
mira wrote:
És Gackt miért került az ötvennemtudomhányadik helyre, ahhoz képest, hogy nem is Visual? És mit keres ott a Laruku, meg hyde... szerintem õk sem visualok.
Regi "szabaly", hogy ha visualkent indulsz, orokre az is maradsz, csinalj akarmit. ^_^;; Pl. a Siam Shade vegig visualnek volt besorolva, pedig nekik ugy egy ev utan semmi kozuk nem volt a visualhez, se zeneben, se kulsoben, se semmi. De ugye a Luna Sea partfogoltjai voltak anno, tehat.... Sz'al a Laruku es a Deg csinalhatnak es mondhatnak barmit, ok visualnek szamitanak. Kiveve, hogy a Laruku "hivatalosan" se visual mar (miutan anno addig vertek az asztalt, amig minden teren sikerult minden koteleket megszakitani a visual keivel, node mindegy...

)
Ami meg Gacktot, Haidot & Co-t illeti, oket szerintem a fangirljeik irtak oda.