Case wrote:
De az a baj, hogy tényleg nem igen van nagyobb hely ami szóba jöhetne (illetve majd aug 10-én, de az csak egyszeri alkalom lesz..

).... a Merlin szerintem túl puccos nekünk, meg ott sem a legjobb az elrendezés, más meg így hirtelen eszembe sem jut. Drván helyhiány van sajna.
[sry a késői reagért, egy másik dimenzióban tartózkodtam. aucs.]
az sose gáz, ha túl puccos, amúgy nem ismerem a helyet, de hiszek neked, hogy gány az elrendezés. mondjuk az elkülönítésnek annyi előnye van, hogy nem kell kirohangászni levegőért és bent is lehet beszélgetni, ami télen kifejezetten előnyös. : D
am még régebben dumáltunk erről már nem emlékszem kivel, és akkor került szóba a freeport. na az egy baromi nagy hodály, eeeekkora tánctérrel. a nyugirészlegnek tényleg fura az elrendezése, mert kettéválasztja a pult, de sok a sötét sarok meg ilyenek. amúgy az egész bájosan lerobbant, szerintem tök hangulatos, és két éve aktívan statisztáskodtam egy ott tartott buliban, szóval azt tudom hogy a bérlés sem vészes, sőt. két para van vele, az egyik hogy relatíve kint van a búbánatban, és aki stílusosan éjfélre akar érkezni, az vagy stoppol, vagy kirándul. a másik meg hogy azóta a parti óta semmit nem tudok a helyről, lehet hogy azóta összeomlott vagy ilyesmi.
[és legutóbbi emlékeim szerint pofátlanul olcsó a pia, ami azért olyan sokban nem változhatott. najó, pont ez az, amiért emlékeim megbízhatatlanok. :'D]
az augusztusi parti meg jó lenne, vizipipa, bodzás sör meg hepinessz *nagyon faszán elképzelte*, de már azt sem tudom, mikor melyik országban leszek, leszek-e, lesz-e munkám [mm hogy épp akkor dolgozom-e. ha összejön a franciatanárság, akkor minden szép és jó, 0-24 karmot reszelek és néha elbattyogok minden sznobizmusomat bevetve bájcsevegni egy-két órára sokér', ha meg nem, akkor húzhatok vissza keresni valami kevésbé szimpatikusat x____X], és ha még az országban leszek is, annak épp melyik másik végén. meg ilyenek. graaa.