lackoo wrote:
beszámolók,képek?
a kis türelmetlen..!! xDD
Koga wrote:
Negatívum:
- idõjárás
Ezen ügyben sajnos (egyenlöre) nem vagyunk illetékesek.

Aru-chan wrote:
Case-nek köszi: D-tõl a Birth-öt <3, hide Pink Spidert, Alice Nine Velvet-et, Dir en grey Dozing Green-t és Mask-ot, Despa Hollow-t, Buck-Tick Iconoclasm-t, Teriyaki Boys-t és minden mást amit kihagytam
Ji-nek köszi: Miyaku remixet, New Age Culture-t, Child Prey-t, metronome-tól a Mittsu Kazoero-t, Matenrou Opera - Honey Drop-ot, és természetesen minden más zenét.
Az a kettö fordítva volt. ^^ Mámint Teriyaki-t Ji nyomta, Myaku rmx meg nekem a nagy szivemcsücske, azért lett az a kezdés.

Manic wrote:
Még a warm up előtt, fél 9 körül nem hallhattam véletlenül 2nd effect - Transtic-ot?
Neeem, akkor csupda dubstep, meg hip-hop, meg dancehall ment, tehát azt sem tudom mi hallatszhatott annak. o_O/
Doll wrote:
És Mégegyszer köszi Case, h aludhattam egy órát nálad! sok hasznát egyébként nem vettem, mármnt az alvásnak, mert mindkét fõnököm megjegyezte, h rohadt szarul nézek ki! XD de szerencsére már 4kor elengedtek haza!^____^
Mondjuk csoda lett volna, ha ezek után friss és kipihent benyomást keltettél volna.. xD
Shizu wrote:
Salala.... felkeltem XD Mindenhol fájok, félig alszok és összevissza hülyeségeket beszélek..
És ebben mi az újdonság..?

D wrote:
Köszi a bulit!

Jól éreztem magam, ez tényleg jobb hely, mint a Vörös Yuk, bár jó lenne, ha légkondicionált lenne a táncparkett. Tudom, hogy ehhez semmi köze a szervezõknek és valószínûleg azért van, hogy többet fogyasszunk.
Esélyesebb, hogy azért van, mert egy légkondi beszerelése elég durva költség, ez meg egy underground klub, ami nincs agyon szponzorálva, meg támogatva.
Jigsaw wrote:
Köszi Case-nek a Despair CD-t!!! *__*
Én köszi azt az eroguro alapcsudát.

Elnar wrote:
A Kék nagyságrendekkel jobb a Vörösnél ^^ Csak én hiszem azt, vagy itt tényleg kisebb a tánctér?
Dehogy, a Kékben lényegesen nagyobb a színpad elötti rész.
Doll wrote:
egyébként sztem olyan emberkék lehettek, akik épp a vörösbõl szabadultak át, vagy mi szösz...
Jaja, voltak páran akik a Vörösböl jöttek át, ahol valami grindcore/crust mulattság volt, de nem tudom ök voltak-e az említett 'ösmetálosok'.
Aru-chan wrote:
Jah, és valaki egy szál slim cigivel leégette a szõrt a jobb karomról. Cigi a tánctéren - errõl volt már szó többször, ha nem tud valaki vigyázni másokra, akkor inkább kint gyújtson rá a beszélgetõsarokban.
Nem csak akkor, ha nem tud vigyázni, hanem egyébként is. Ha valaki bent dohányzik a táncirészen, akkor azt nyugodtan hesegessétek ki az ücsörgös részre, a bejárathoz, a kisterembe vagy valahova, ha meg problémázna valaki emiatt, akkor szóljatok nekem.
A biztonságiak... a probléma ugye a korhatárral volt, ami még megértem, hogy vitaalap volt náluk, de az igazi probléma minösíthetetlen stílusuk volt. Mondjuk volt állítólag valaki, aki 14 év alatti volt és akit haza is küldtek, az meg is értem, mert azért valami korlimitet tényleg kell szabni, de 15 éveseklkel nem tudom mi a baj.. amikor annyi voltam már én is böven járkátam koncertekre, megmindenhova, ráadásul nem is a legegyszerübb helyekre (napalm death, sepultura, obituary, megstb koncertek.. xD~). De mondjuk szerencsének van, hogy nem valahol nyugatabbra lakunk, mert ott gyakoriak az országok, ahol 18-as, meg 21-es korlimit van, amit nagyon komolyan vesznek... o_O