Malice Martinet wrote:
nem az új zenékkel volt bajom spec. én nyitott vagyok az új dolgokra, kiváncsi vagyok a számomra új zenékre.
sztem az volt gáz, h nem egészen az volt a buli, mint aminek "bereklámozva" lett. persze biztosan én értettem félre a dolgot túlságosan.
szal 1 tipp részemrõl is: a reklám és ami tényleg van a bulin, sztem azért lehetõségekhez képes többé-kevésbé feleljen meg. akkor talán nem okoztok csalódást senkinek.
ugyanis totál megfázva lehet, h nem azért vonatoztam fel szegedrõl, h vmi totál mást kapjak, mint amiért indultam.
és akárhogy is mondjátok, h csak a konci volt hide memorial, a buli meg sima NS, én _valamiért_ nem így emlékszem. elvileg maga a buli volt hide memorial partyként reklámozva.
és nem azt mondtam én sem, h legyen egész éjszaka hide, de egy fél órás blokk, vagy kb 5 szám elszórva a bulin simán lehetett volna.
nomindegy elvégre itt nem én mondom meg a tutit xD csak egy vélemény volt.
olvastad azt a hosszabb hozzászólást amit írtam 1-2 oldallal korábban?

egyrészt írtam, hogy igen, tényleg túl kevés hide volt és ez a mi hibánk.. el lett ismerve a dolog, nem tudom ezen minek lovagolni.. ^^" a másik meg, hogy ha bárkinek bármi baja, javaslata, akármilye van akár a zenével akár bármi mással kapcsolatban, azt ha ott helyben elmondja, akkor ott helyben korrigáljuk a dolgot. ha példul odajöttetek volna, hogy "hé, mé'nincs hide?" akkor lehet még ott észbekaptunk volna, hogy hubazz, tényleg, a sok request közepedte pont a lényeg maradt ki.
Hiei wrote:
kicsit hiányoltama Maximum The Hormone számokat, egyébként isten volt az egész, csak. tőllük kellet volna, több, és, megérthem,h esetleg többen csak a Death note-ból ismerik és csak WUP és ZB... de...
rengeteg oylan szám is van amit azért nem kevesen ismernek, és... sokan, velem együtt vártuk is,h lesz e még...
legutóbb volt más MTH is (a rei rei rei) meg lesz majd legközelebb is, de most csak a két DN cuccra futotta.. ^^
Jigsaw wrote:
A bulik pedig általában másnap hajnali 4-ig szoktak tartani, de ha látják, hogy sokan vannak és nagyon jól érzik magukat, akkor akár 5-ig is (asszem legalábbis, hogy ilyen volt már kétszer is).
inkább fél5-ben szoktunk kiegyezni a helyiekkel, de most speciel 1-2 számmal átlógtunk az idön és nem morcogott senki. ^^
Animelover wrote:
Nem baj, ha vki inkább nem táncol, mert nem tud?

a jegyvásárláskor kötelezöen be kell mutatni a tánciskolás diplomát.

xD
Elnar wrote:
Ez az újdonságos blokk nagyon jó ötlet szerintem. Mert pl ott az UnsraW, vagy a Versailles. Nem régiek, de nagyon jól csinálják.
És szerintem nem volt gáz a kevesebb Diru sem. Én is odamentem Ji-hez "A Dirutól a Child preyt lehetne?" Mire õ, mondja nem ad le több Dirut, mit szólnék inkább D'espairsRayhez? Mondom az is oké, és 5 perc múlva már a Grudge üvöltött. Szóval van itt választék, csak keresni kell.
^^
Nem ezt mondtam, hanem azt, hogy pár számmal azelött volt Deg

(és mivel korábban kértél Désp cuccot is, amire aztán nem került akkor sor, gondoltam javasolom, hogy nah, akkor pótoljunk.. ^^) Versailes meg ahhoz képest, hogy új zenekar, nagyon nem lene való az újoncos blokkba, mivel simán és pillanatok alatt bedolgozták magukat a 10-15 legismertebb csapat közé itthon. *o*
képek meg... (tamtarammm....!!) még ma. xD