Narloth wrote:
Hát öhm, az úgy volt, hogy a Kagerou-ról kerestem infót, és találtam egy portált, ahol a GazettE-ről is volt egy ismertető, és be kell valljam, először a külsejükbe szerettem bele

.
Az első szám, amit hallottam, a Reila volt, a következő a Cassis, ami azóta is kedvenc... *hüppög*
Ruki hangja valami fantasztikus, és mivel nem is voltak annyira szélsőségesek, mint a Kagerou, könnyű volt megszeretni őket... ^^ Ennek már több, mint egy éve; azóta voltam már koncerten is, ami fantasztikus volt, és awwwwh...
Reita olyan édes volt, mikor hanyatt esett 
Btw,
anyámat is sikerült megtérítenem, tiszta Kai rajongó lett...

szerk.: itadakimasu!

*elmajszolja Rukit*

huh én emlékszem, elsőre Anata No tame No Kono Inochi pv... ahogy meghallottam, az jutott eszembe,h goy "úristen, ez a zene tökéletes!" azóta is kedvenc szám, Madara meg kedvenc minialbum

érdekes, akkor még Ruki volt szimpi (amikor méltóztattam rá is nézni, mert msn mellett ugye elsőre csak a zene ment xDDDDD *baka*)
aztán Reitára figyeltem fel a legkésőbb... úgy votlam vele, hogy "mekkora barom hogy kendőt tesz az orrára..." xDDD aztán megfigyeltem, h minden interjúban azon csüng a tekintetem, h ő mit mond/csinál... fura volt
hát a koncert az részemről is valami hatalmas volt! *0*
kezdjük ott, h sírni kezdtem, ahogy feljöttek.. eh... jólvanna, nem hittem el h tényleg ott vagyok 
és Reita seggreesése.. hát az.. muhahahahahah

imádom xD
és amikor beintettem neki rámmutatott nevetve... *itt olvadt tócsává válik, de picivel írja mert nem tenne jót az imidzsének*
oh neked is jó étvágyat!

*hozzálát reitához* xDDD