Nyah, felébredtem.
Hm.... szerintem nagyon jó volt a koncert, őszinte elismerésem a tagoknak. Az énekeseknek csodálatos hangjuk volt. A gitárokkal tényleg baj volt, de utána emlékszem Pink Spider milyen felháborodottan ecsetelte hogy a technikus a próbán is úgy csinált, mintha hülye lenne és nem értené amit mondanak neki. -.-"
Akik konc közben hátul röhögtek, és stb azoknak üzenem, de legközelebb ki is lehet menni, ilyen emberekre rohadtul nincs szükség, mehetnek haza.
A buli viszonylag jó volt, igaz több időt töltöttünk staff szobában, vagy kinn és dumáltunk. De az nagyon jó volt, nagyon boldog voltam, hogy annyi emberrel találkozhattam.
A hangosítástól meg egyes emberektől nem kicsit besírtam, de ez van, állatok mindenhol vannak, a hülyeségre meg nincs orvosság. De ha még egyszer előfordul ilyen, akkor nem teli tenyérrel fogok ütni, és nem csak egyszer.
Koga köszönöm az innivalót ^^
Az együttes összes tagjának hatalmas ölelés és puszi, a többi SoJ tagnak, akivel találkoztam (és akivel nem annak is) hatalmas puszi. ^^
Nemtom mit fikázzátok a DBSK-t, hogy miért az meg minden... tudtommal nem tilos koreai számot leadni, plusz a kábé 5 órás buli alatt miért egy darab számon kell kiakadni, nem értem... -.-"
Akiket pedig megkértem, hogy ne nagyon szorongassák a bal karom, mégis örömüket lelték a dologban, azoknak köszönöm, hogy jóidőre tönkrevágták.
tenshi neked pedig a buli emlékére:
XDDDDDD
Ji: neked hug, egyetértek veled. A GazettE is elég régóta fenáll már, hogy legyen sok jó számuk a Filth in the Beauty-n és a Silly God Disco-n kívül, én pl a Filth in the Beauty-t annyira nem is szeretem...
Nem tudom igaz-e, hála istennek nem voltam benn, ha volt Vanilla, de ezen is besírok, Gacktnek is annyi jó száma van... és így vagyok nagyon sok más együttessel is, sok jó számuk meg, mégis szinte csak ugyanazt hallom tőlük bulikon.....
Az AnCafe-t én annyira nem szeretem, de biztos van még más jó számuk is a Maple Gunman-en kívül is...
ennyi voltam