Az A38-as TOKiMONSTA + Daedelus az év legjobb koncertje volt, ráadásul külön tiszteletem a Bladerunnaznak, hogy olyan vizuális körítést csináltak az egésznek, amit a hajón még nem láttam. Cadik kezdése hozta a szokott színvonalat, ismét nagyon izmos hiphop/dubstep szettet kaptunk, némi ilyen-olyan kitérővel (némi wonky, stb.). Aztán a szett vége felé TOKiMONSTA elkezde pakolgatni a dolgait a pultra, és szegény lány látványára akkora üdvrivalgás volt, hogy olyat keveset láttam/hallottam. Szegény nagyon megszeppent, ahogy láttam, nem hiszem, hogy ilyen lelkes fogadtatásra számított, de amit leművelt, amiatt meg is érdemelte, látszik, hogy a Brainfeedernél van, kaptunk egy nagy adag brutálpszichidelik hiphopot, brutális basszusokat, és minden jót, amikor pedig a Prodigy - Outta Space indult el (amit aztán átkevert valami másba), akkor meg tényleg volt hangzavar. A DJane egyébként végig nagyon zavarban volt, bezzeg az utána következő Daedelus nem, ugyanis akkora partyt csinált, hogy beszakadt a tető kb., hihetetlen figura az az ember, a maga dandy öltözékével, oldalszakállával, mindennel, zenei téren meg...

Az Ozon b2b Takeshi szetten már nem maradtunk, de annyira nem is bánom, ellenben sikerült mindkét fő fellépőtől autogrammot kérni. :3