Jigsaw wrote:
O-chan wrote:
a gitárok pedig otthon, házilag lettek tisztán feljátszva (külső hangkártyára dugva) és utána lett rárakva a torzítás meg a különböző effektek.
Okés, köszi!

És jó koncertet!

Köszi! Remélem meglesz, bár a nagy bulira jobb lett volna fellépőként menni, de hát marad a tánctér^^!
pszabi wrote:
hát ja, de neked van 2 zenekarod amit össze tucc ugrasztani

így könnyebb azért!
és köszi az infót!! az sem rossz ötlet, mi eleve torzítva vesszük fel a gitárt van is zaj miatta.. (>o>) meg a hangzás sem a legokébb
de akkor te programtorzítást használsz? lol vst pluginként gondolom (^^)
szóló meg jó. én is néha poénkodok ilyennel...

Nehogy azt hidd h 2 zenekarral könnyebb! Még az haggyán h hullafáradt vagyok, de közel azonos a közönség, és
(bár megkaptuk h "tömegzenét" játszunk) azért ez csak egy kis réteget érint... A szakmai keresztbetevésről nem kezdek el regélni, sztem nem kell hozzá nagy fantázia... ahogy mondani szoktam mindenki a maga szemétdombján kapirgál és szarik a többiekre... vagy még azt se XD!
Szerencsére a külső hangkártya elég soakt leszűr a torzítás zajából, persze még a tiszta utáneffektelése után is marad zaj bőven. Am igen, egyfelől a FruityLoopsban a VST Plugint használom (néha a basszus megeffekteléséhez is), néha viszont ha eleve torzítva veszem fel akkor a Line6 hangkártya szoftveréből válogatok.
Hát nálam a szólócucc az olyan formában fog életre kelni
(már dolgozom rajta csak kevés a technikai tudásom) hogy felturbózva feljátszom egymagam a régi KNS dalokat, plusz megcsinálom az újakat amiket az évek során írtam
(industrialos, electroalapos, sima rock) és majd az megy a myspacere, de semmi koncert semmi felhajtás, lemez vagy akármi.