Letöltődött!! Úgyhogy, a tőlem megszokott módon... kommentálom!!
Super Ermine Bros - hatásos kezdés (game starto!!), megadja az alaphangulatot, mókás géphangok, minimális vokál (illetve leginkább semmilyen), felfokozza a hangulatot, hogy már mindenki nagyon várja a folytatást...
Leléptél - Haha, méghogy sosem fogjátok kiadni azt a bizonyos dalt, amit a message-en adtatok elő... mikor ez majdnem ugyanaz, csak éppen magyarul, meg némi módosításokkal teli... bár nekem valahogy a szöveg ismerős... mindenesetre nekem nagyon tetszik, leeeléééééptéééél....
Fly High - Nem is értem, miért, de valahogy nekem eddig teljesen kimaradt ez a dal.. úgy látszik, elfelejtettem letölteni. Mindenesetre gyönyörű számkezdés, mintha csak egy templomban lenne a hallgató, és befogadja a lelkébe a dalt... szinte érzem, ahogy áramlik. És akkor hirtelen váltás!!! Pokoli dallamvonal!!! Majd ismét az angyalok serege veszi át a vezetést... religionista magasságokba emelkedik ez a szám!!! Menny és Pokol állandó harca!!! *fárad*
Cherryboys - húha! dinamikus kezdés! Ja.. Jun a hangulatfelelős tombolásra hív fel minket, Maro fejezi be érdekes hangfekvésben... T21CB for president! xD
Just a Shadow - Húha... erotikus töltető suttogások kezdésnek, majd Jun átveszi a vokalista szerepét, s a hallgatóság máris felhőkön ugrálnak a mályvaszínű égisz hátterében, és ismét a suttogások, melyek mostmár egyre vészjóslóbbak... és Jun volumenje ismét megnyugtatja a hallgatóságot, profin játszik a hangjával... az egész dalt a hangulatváltakozások tarkítják, amikor már a hatalmába kerített egy érzés, akkor rögtön jön a másik... egy elnyújtott torzított hörgést halhatunk a távolból... bátortalanul körülnézünk... de Jun ismét elénekli a refrént, s szívünk megtelik büszkeséggel.
SOJ - Hát igen! a dal, amit nem kell bemutatni egy átlagos SOJ fórumosnak! Egyetlen hibája a dalnak, hogy a refrén hivatalos sorrendje már megváltozott, legalábbis az első 15 helyezett mindenképp: > váccáptopic!

bemutatkozásos topic!! pinkii! vesszen az összse spambot az alkotójával együtt! khmm! Ugyanmár kérem ne offoljunk! csápos hentai! osharekei! ö.. mondj már valamit! Reita drool! IMAI. .... TAKANORI!!! (kedvenc részem xD) A francba ez két ütemmel hosszabb lett! Zseniális. Lehetne a SOJ hivatalos himnusza.
Dark Nights - Húha, nevéhez méltóan kezdődik ez a dal. Ismét rettegést bocsát a hallgatóra, arra készteti, hogy félve körülnézzen, nem követi-e valaki. UGyanakkor roppant dallamos, fülbemászó, magával ragadja az embert. Micsoda impresszionista vonások vélhetőek fel a zenétekben! És ekkor a sötét alapdallamra mennyei szintetizátorhang tesz rá egy lapáttal! Egyre több szólam énekel együtt. Ezt bírom az instrumentális számaitokban, annira hangulatosak, rengeteg zenemű képtelen arra, hogy az alaphangulatból kimozdítsa, kézenfogja, s átvezesse egy másikba a hallgatót. De Jun és Maro képesek rá!!! Sőt, még arra is, hogy egy új hangulatba hozva, egy másikba húzza át! Zseniális, ráadásul ez a második leghosszabb szám az albumon. Bátor vállalkozás egy instrumentális számtól, de maradéktalanul teljesíti az elvárásokat, nem válik unalmassá.
So Visual - Már csak a dalszöveg miatt is vagyok roppant kíváncsi erre a szerzeményre! Húha! Két szólam egyszerre, fenáll a veszély, hogy csak Jun szövegét értem. xD Maro vokáljai roppant impresszívek, érzelmesek, Juné pedig lazábbak, már megint két teljesen más stílus ugyanazon dalban. Micsoda experimentalitás!! A dal kétharmadánál hirtelen elhalkul a vokál, néhány másodpercig csak a noise-okra és random gitárpengetésre koncentrálhatunk, aztán ismét átveszi a hatalmat a humár hangszer!!
Szemüvegdal - na végre... *Nanami megembereli magát, és igyekszik összeszedetten, kritikus, elemző szemmel kommentelni* Témamegjelölés. időpnotleírás. körülmények. Jun keményen a képünkbe -fülünkbe- vágja, hogy ez most a nagy igazságok dala lesz, hogy ő roppant büszke identitására. Valamint közli velünk, hogy ne üssük meg, hisz szemüveges. Tudósítja velünk, hogy bármikor szembejöhet velünk, hogy úgy hordja a szemüvegét, mint más a zokniját... és ha ez bárkinek nem tetszik : bekaphatjuk a szemüvegkeretét. Átkötések után jön a refrén, miszerint a szemüveg öltöztet, ismét felhívja figyelmünket, hogy ne emeljünk rá kezet, hiszen hátrányos helyzetű a szemüvege miatt, uyganakkor ő mérhetetlenül büszke rá, sőt: burkotlan közli velünk, hogy a szemüveg viselete egyfajta kultúr-felsőbbrendűséggel ruházza fel. Majd ismét átveszi az animátor szerepét: szemüvegeket a magasba! Vízióm támad egy tömött teremről, színpadon a banda, Jun buzdítja az embereket, hogy ne féljenek megmutatni a dioptriákat, a közönség minden tagja szemüveges... le a kontaktlencsékkel! Szemüvegesek revulúciója!! Most jön a refrén, úgyhogy nagy levegőt veszek.... A szemüveg öltöztet, kérlek téged ne üss meg! Ne üss meg, légyszi légyszi ne üss meg, de ne ám!
(báááááááá!!!!! Ez az eddigi legjobb számotok, basszus!!!! ez egy MESTERMŰ!!! A szemüvegesek himnusza!!! az a poén, hogy még ha nem lenne ilyen idióta szövege, a dallam akkoris annyira fülbemászó! Ez már tényleg ZSENIALITÁS!! xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd *könnyesre neveti magát*
Elhagytál - A PV-t ugyan már kielemeztem egyszer a dallammal együtt, szóval csak röviden: az eklekticizmus csimborasszója, klasszicista, szimbolista, impresszionista, romantikus vonások váltakoznak folyamatosan! Jun monológja, memoárjai megfáradt mosolyra készteti a hallgatót, majd a refrén dallamára Maro továbbviszi a nosztalgiahullámot... de Jun az északi makkfa megemlítésével tudomásunkra hozza, hogy nincs remény többé, elment a dal megszólítottja haza... *és a hallgatóság sírvafakad a lelkére nehezedő bánat hatására*
I Don't Need You - Dobok s cintányérok szólama hallatszik, mint amikor március 15-én a Petőfi szobornál Egerhonban jön a katonazenekar - és akkor hirtelen Maro dalolni kezd, majd amilyen hirtelen elkezdte, rögtön abba is hagyja... majd ismét... az istrumentális vonal, amikor épp nincs énekszó, teljesen mellékes, a dal teljes mértékben a dobokra s Maro hangjára támaszkodik, a vokál alatti hangszer pusztán a hangfokozás céljából van jelen. Majd váratlanul fura átkötést hallhatunk, a dobok indulószerű fekvésére szokatlanul magas hangokat tapasztalhat a hallgatóság... nem is tudtuk, hogy kedvenc vokalistánk iylenre is képes! A lemez leghosszabb száma tele van meglepetésekkel, a refrén szövege is váltakozik időnként, hogy még ha netán unatkozni kezdenénk, -ami kizárt-, akkor is tartogasson meglepetéseket még, hogy felrázza a hallgatókat! De erre nincs szükség. Ez így komplex, tökéletes, pontos, összeszedett. Elnyújtott hangokkal zárul a dal, majd a végére egy búcsúzó weirdo hang...
Jigsaw's Way to become Jun of the Dark Cherry - Nocsak! a Curriculum Vitae első száma! Weirdo noise-hangokat hallhatunk, ez egy cseppet sem meglepő, főleg, hogy mindenki kedvenc Junjáról van szó... a szemünk -fülünk- előtt nőttek fel ezek a fiúk... amikor Petiből Péter lesz, Jociból József, Bécikéből Béla, Jigsawból Jun.... egy emberi hang sem hangzik el a dalban, de a hangszer beszédesebb ezúttal...
pszabi's Way to become Maro of the Dark Cherry - Hát igen, ezúttal pedig szintetizátort hallhatunk... nagyon találó, mindenki a saját hangszerén alkot! Bevallom, Jun, ne vedd zokon, de az én szívemhez közelebb áll a szintetizátor, ez a dal is egy picit jobban megfogott, a maga melankóliájával, míg a te felnőtté válásod dala felébreszt, ez elandalít! Két különböző perspektívából szemlélhetjük a két tag átalakulását, mikor egyszerű szögedi cseresznyefiúkból sötét cseresznyékké változnak át! Igazi önvallomás mindkét dal... remek lezárása az éves munkátoknak! Nagyon várom már a Dark Cherry projectet -de még jobban azt, hogy engem is bevegyetek xD-, egy élmény volt figyelemmel kísérni eddigi pályafutásotokat, külön fantasztikum volt részt is venni benne, remélem, meghódítjátok a világzenei piacot!! *elérzékenyül, és az ujjai már sikítanak az egy órás folyamatos gépelés következtében*