Koga wrote:
Nem akarok tippelni, és ne beszélj rébuszokban!

:D Izé, amúgy füllentettem, mert ha Madonna nem vetkőzik, akkor még én is elviselem (van jópár egész frankó szám tőle). Amúgy érdekelne, hogy hová szólhatnak a legolcsóbb jegyek. ^^
(Azt se tudom milyen az a Kincsem Park, jó lenne utánasasolnom, mielőtt hülyeségeket kezdek írni XD)
Nem találnád ki úgyse, exemről van szó, aki anno az egyik legnagyobb magyar Madonna fan volt... most már nem szereti annyira a vénasszonyt, de szerintem a koncertre vevő lesz, mert ő velem ellentétben eddig nem ment ki érte külföldre, most meg itt lesz a lehetőség, hogy lássa. ^^ Mivel jó barátságban vagyunk, számítok rá. És Madonna nem szokott vetkőzni, hála a jóistennek. XDDDD
A legolcsóbb jegyek meg nem túl jók, mert a színpadtól legmesszebbre szólnak... én a magam részéről csak és kizárólag a golden circle-be vennék jegyet. Első alkalommal a harmadik, második alkalommal pedig a második sorból néztem végig a koncertet, ennél alább nem szeretném adni. XD Így meg sokkal jobban be lennék biztosítva. (Anno Párizsban nem volt még meg ez a rendszer, kapja-marja alapon szereztek maguknak az emberek helyet.)
A Kincsem Park meg valami lóverseny pálya... o_O