nah és ahogy fentebb is írtam: linkin park - minutes to midnight (1st experience review).. v mi
01 - wake
őőő... ők tudják, de minek 1:43as intrót? v legyen 1 perc alatt v legyen full szám imo (^^)"
02 - given up
refrén ütős - mondjuk chester hangjával nem is nehéz. de a verzék meglehetősen semlegesre sikerültek... szürkék. sztem ez nem csak az albumon lesz warm-up szám, hanem koncin is (mike majd beszólogathat h "hi fenek", "we r linkin park" stb)
gitárilag is sztem inkább ilyen vmit játszok... vagy csak én nem hallok benne semmi bonyit? (persze amennyit én a gitárokhoz értek)
03 - leave out all the rest
hűdeszépkispopszám..
"never been perfect" -> hátte nem
mellesleg fura ez a belassulás itt... az eddigi albumok eleje épp hogy dinamikus volt
04 - bleed it out
hm... ez tetszik, bár nagyon nem linkin parkos. legalábbis nem tükrözi az utóbbi időszakukat.. olyan közönség tapsikoltató szám semmint vmi rockos, ordítós lp szám! és továbbra is hiányolom a bezúgatott gitárt, a refrén csúcsán a chester only motívumot és a dinamizmust
05 - shadow of the day
pf... most már végképp tempót akarok (>_<)"
szal chesternek nagyon szép hangja van, de ez popos! ne a hangjára építsünk csak...
ez az a szám amiben brad (gitár) és phoenix (bass) kimentek -közösen- a retyóra?! ...élőben is így lesz?
06 - what i've done
najó... ez örök kedvenc... ez tényleg eszembe jutatta a meteorát. a hangulata minden.. meg úgy egyben a régi lp-t. egyszerűen van benne gitár, kis monumentál hangulat, háttérben zongora. chester hangja játszik (egyszer lágy, egyszer meg az erős, ordítós stílus.. itt jön ki igazán h mennyit változott a hangja az évek során)
összben.. ilyesmi albumra számítottam, ami eddig nem jött be sajna (T_T) *vki csináljon nekem ilyen számokat*
szal... nemtom, annak idején a sib (somewhere i belong) korrektebb volt, mert az a szám tényleg azt futtatta fel, amit majd az albumon kaptunk. ott a sib egy volt a sokból.. itt a wid 1 egyedül eddig.
annó írta brad h majd a bth (breaking the habits) útvonalán mennek tovább, ami chester részéről meg is lett tartva: ő visszafogottan énekelget (ha vki emléxik még a számra) de a bth telt volt dallamilag (hegedűalapok stb).. ezek.. nem
egyre jobban felértékelődik a given up is nekem..
07 - hands held high
....? mi ez a kommersz amics-f*kk-reppel telt háborúellenes szám?
08 - no more sorrow
aaaaah végre vmi ütősebb száááám~! *hörr* /<- fellélegzés/
és yeah

ez nékem teccik
ez az én linkin parkocskáááám~! értelmetlen random időben ordibáló chester! erősebb gitár, minden
o(^o^)o
nem csoda h ezt már nyomják élőben, beleillik a meteora image-be, mégis új (minő meglepetés

még kis sem adták)
09 - valentine's day
húeztazintrótv*zz kicsit berekedt chester a falzettje határán énekelget egy bögre kakaó mellett?
öngyújtók, mobiltelefonok fel a levegőbe, mindenki más tempóban és irányba lengetés indul!
de azért a végére mutatnak vmi lp-set is

(mellesleg olyan numbos egyszerre két chester vokál szal élőben megint mike fog villogni)
10 - in between
O_O; jigsaw az első fl számod nem hasonló effekttel/intruval kezdődik? vagy csak én öregszem?
sokadik belassulós számuk ez
11 - in pieces
én is darabokban vok lassan XP
bár ez a lassúsága ellenére tetszik, ettől független kezdek belenyugodni h az eddigi fiatalos, pergős lp a múlté. kár értük.. és az eddigiek alapján ez az album meglesz vagy 2 évig (de inkább több) szal még csak azt sem írom még h a köv jobb lesz... majd 2 év múlva
12 - the little things give you away
demeglepetthnemdinamikus
olyan mintha popra akarnának átmenni... (o.o) gitáros féljapi justin timberlake a szinti mellett... brad azzal a hajjal (karöltve phoenix skinheadjével)
joe hahn a sovány....szépek lesznek így csokorban! XP
=====
nah összegezve az első hallgatás alapján messze alulmúlják az eddigi két nagy albumot (ht és meteora)
összben nem lett rossz.. de 4 év hosszú idő, a stílusuk sokat változott.. ha az ember követi az egyes tagok szólóit lehet nem annyira üt ez az éles váltás. de ha összességében vizsgálom (azaz lp meteora -> lp minutes to midnight) akkor imho túl éles lett ez így
nemtom mennyire tudják majd ezt eladni, de élnék a gyanúperrel h sok ht és meteora szám fog még felcsendülni a koncerteken
(mellesleg az aláhúzottak azok, amik nekem elsőre bejövögettek)
nyah nemtom elírtame- vmit (hosszúpost lett), de perpill hidegen hagy mer éhes vok! kajatime!!!!