Huhú, hatalmas volt a Sziget!

Szerdán volt egy kis délutáni körbenézős bóklászás, aztán a világzenés színpadnál megnéztem valami
Los De Abajo nevű mexikói brigádot, akik pokoli jó, pörgős partyzenét nyomtak (az egyik szám alatt pankrátormaszkokban! *o* meg volt egy veszedelmesen jó Tequila átiratuk is... mondjuk az kinek nincs. xD).

Utána
Ministry az A38 sárorban, ami meg brutális volt. A koncert első kétharmadában az uccsó pár lemezről játszottak dolgokat, aztán a végére jöttek a klasszikusok (psalm69, nwo, just one fix és mindenekelőtt a thieves!), Al bácsi hangja a régi, kinézete... hát az nem.

Irgalmatlanmód látszik rajta, hogy milyen életmódot nyomott az elmúlt 20 évben és erre még egy raklap tetkóval és piercinggel is rásegít, de hát tőle senki sem azt várta, hogy majd nyugis, melegítős öregúrként végzi, szóval igazából nincs mit csodálkozni a dolgon.

Ezek után irány a Party Aréna és
Steve Aoki! *o* Aki hát hozta a tőle elvártat, zeneileg is (mondjuk a nagylemezes dolgok közül meglepően kevés ment, de voltak régi favoritoka is, mint a Warp, meg hasonlók, meg pár vadiúj száma, mint a
Beat Down, meg a zseniális
Duran Duran remix), meg egyébként is: futkosás, non-stop közönséghergelés, pezsgőlocsolás, konfettiszórás, meg a legjobb, a random közönségből felhívott csaj úszómatracszörföztetése.

Sz'al kurvanagy bulit csinált, baromira örülök, hogy a két korábbi itteni, nekem kimaradt látogatása után most végre sikerült megnézni. *o*

Csütörtök meg kezdődött azzal, hogy miután percre pontosan sikerült kiérni háromra, kiderült, hgy amiért mentem (
Roots) az csapat késése miatt átkerült másfél órával későbbre a nagyszínpadról az A38 sátorba, de végülis jól jártam vele, mert így megúsztam a napon aszalódást, a színpad előtti nagy találmányt, a biztos nagyon jó, de kamerák számára eléggé gyilkos vízpermet locsolást, ráadásul a tavalyi sorozatos gondokkal ellentétben idén pokoli jól szólt minden az A38 sátorban. A Roots-on totál tömeg volt egyébként és míg a lemezeikről mindig csak egypár számot szoktam szeretni, ahogy vártam, élőben sokkal ütősebb volt az a nagyzenekaros (heten vannak), full élő hip-hop amit nyomnak. Ráadásul rögtön másodiknak lenyomták a
személyes kedvencem.

Aztán mászkálás, felültünk az idei nagy újdonságnak számító óriáskerékre, bóklásztunk a Lumináriumban, majd Korn... ami hát nem az én zeném még mindig.

Nem voltak rosszak, meg a közönség totál megőrült tőlük, de nekem most sem lettek a kedvenceim. Majd megint vissza az A38 sátorba és...
Crookers! Akik kurvajók voltak.

Az elején kb. egy perc alatt úgy felpörgették a közönséget, mintha már vagy egy félórája nyomnák és ez lazán tartották végig, nyomtak pár régi cuccot is (We Are Prostitutes, a Kid Cudi Nite'n'Day remix, meg aminek legjobban örültem, volt az AC/DC [url=hunderstruck]Thunderstruck remix[/url] is.

), meg mindenféle random kiérők (random ska és...
super sharp shooter, omfg!!!). Tehát amig a pár évvel ezelőtti Düreres fellépésük a minősíthetetlen hangosításnak és szervezésnek (noise night life ugyebár..) nem volt az igazi, ez hibátlan volt.. a végéig. Amikor az elvileg kiírt 90 perc helyett 70 perc után befejezték. O_o Senki sem értette, hogy mi a franc van, ment a hőzöngés, fújjolás, pohárdobálás a színpadra, megminden. Kár volt ezért a kis szépséghibáért, de whatever.
Egyébként meg hozta a szokásos szintet a Sziget, csomó random látványosság, eszement emberek (tolókocsis crowdsurfing és egyebek), iszonyatsok külföldi, meg korrekt fesztiválhangulat. Mondjuk utóbbiban nekem a Volt feszt volt idén az igazi, de pokoli jól sült el ez a két nap is szerencsére.

éééééééééés... random képek!