|
Najó, akkor majd én írok számonkénti lemezkritikát... xD
DarkWTF Act ~intro~ - woow! Az intro már rögtön könyörtelenül a hallgató képébe (fülébe) vágja, hogy itt bizony változások történtek, és a T21CB tagjai most már végérvényesen felnőttek! Ragyogó kezdés, megadja az alaphangulatot, szinte érzem, ahogy közrülvesz a sötétség és az egyetlen jelenség, amit képes vagyok észlelni, az Jigsaw eltorzított hangja. Gondolhatjátok, miylen érzés lehet... xDD
Butterfly EGO - húha... keleties, szinte már szeráji hangulat, misztikum.. és persze... ba-tör-fláj.... whoah! Nagyon durvák, szinte már hátborzongatóak a hangtorzítások...
Memory of the Past - ... oh... hát.. mit ne mondjak, 17 másodperc alatt lepergett előttem eddigi életem...
Dancing Lambs (pretty dark version) - Micsoda újítások, látványos tuningolások! Ez azért, lévén, hogy egy saját számotok újverziójú feldolgozása, véglegesen bebizonyítja, hogy még akik kételkedtek is abban, hogy itt bizony véresen komoly munka folyik, az mostmár végképp meggyőződhet! Perfetto!
Art of Jigsaw #2 - Húha... ez a kezdés pofátlanul figyelemfelkeltő.. pazar, pazar, eleinte egy kisdobosindulúra emlékeztet, majd elképzelem Jigsawt Neronak maszkírozva, implantálva és persze cosplayelve, magic stickekkel, és a látvány sokkjától nem tudok többet írni xDDD
Kaktusz monumental version - Hát ez az a szám, aminek még ha überbéna lenne az újrája, akkoris az egekig magasztalnám mert annyira imádom, főleg, hogy én magam is... öh, semmi, semmi, még megölnek a művész urak.. de nincs szükség a szám iránti elfogultságomra, anélkül is isteni még mindig a szám, főleg ezzel az igazi könnyfakasztó instrumentális vonallal.. szinte látom magam előtt, ahogy Szabi szintizés közben elsírja magát... *ezúttal ő is elsírja magát*
Óda of eine spagnolo senorita no adventures - Najó, ennél a dalnál viszont tényleg elfogult vagyok, mivel én vagyok az ötletgazda... csak hogy az őrült rajongók háttérinfókat tudjanak meg, ez a dal egy elsöprő szerelemről szól két kalandor között... EGyébként hatnyelvű szám, ha netán valaki nem jött rá, angol, német, magyar, spanyol, japán és orosz, köszi Babelfish! A dallamot Jani írta, a szöveget meg kollektívan írtuk roppant fáradtságos munkával. A legjobb rész szerintem a vége, amikor behörgünk búcsúzásképp. xD *büszke*
PSzabi's techno - Húha! Ez dúúúrva! Ismételten egy olyan dal, amikor minden paranoiám előjön valamiért, és körül kell néznem.. nagyon el lett kapva a hangulat...
DarkWTF Act 2 - Tejóég!! direkt csináljátok, hogy ijesztgessetek? Kaaamisaama.... mint egy őrült szekta mantrája, úgy hangzik xD Nameg ez a kísérteties, eltorzított suttogásszerű hang... hojajj... (Egyébként ezeket annyira el tudom képzelni, mint valami WTF filmnek a betétdalai...)
Kayako Drinks Kubu - Első gondolat: WTF cím??? xD Rögtön arra gondoltam, mielőtt elindítottam volna, hogy na ez egy vidám, gyümölcsöt szlopálós-mackós dalocska lesz! Erre... nem. xD Újabb filmbe illeszkedő szám, weirdo alaphangulattal... ugyanakkor ez is tetszik!
Hate my wings new wave version - na szép, egy újabb dal, aminek tudom a szövegét! Profi az új hangszerelés, még mindig nagyon.. hmm.. ellentmondást nem tűrő és hátborzongató Jigsaw hangja, ahogy azt mondja, hogy bládi vempájör hánting mí... xDDDD Jajistenem! xDD
Jigsaw's Techno - Húha!! Direkt csináljátok, hogy időközönként felbukkan egy-egy szám, aminek hatására parázni kezdek, csak nem tudom, hogy mitől? Ha kellően világosban hallgatom, akkor ez is, mint a másik techno, bejön, de az biztos, hogy sötétedésben inkább elkerülöm, mert máskülönben rettegnék xD
DarkWTF Act 3 rebirth - Vác hepening?!?! Húha!! Micsoda lezárása az első lemeznek!! Ez feltette a pontot az i-re, a vesszőt a hosszú í-re, a burritót a betonra... Ver em áj??? ..bekk on örsz ögen... Húúha... ez dúúrva volt...
minden elismerésem srácok, délután meghallgatom a második lemezt is, de most mennem kell suliba.. xDD Gratulálok! Akik ezek után azt mondják, hogy béna a zenéket, vagy egyéb fasságok, amiket irigységből nyomatnak egyesek, azokat majd a kedves Nanami felhenteli ^__^
_________________ wtfrotflolmaocetung.
"Obi-Wan Kenobi is like God but with better weapons"
|