Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 3:32 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 18 Sun, 8:04 pm 
Official HobbitGirl

D wrote:
Nanami wrote:
Én a hangszálaimon játszom. : )

Énekes! Akkor még kíváncsibb vagyok! Soknak tűnik az a 10 nap...

: > Csak ne számíts túl sokra, szerintem elég ratyin működtem közre, Jani & Szabi persze mondják, hogy nem.. de nem hiszek nekik x__x

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 18 Sun, 8:08 pm 
Forum Fanatic

Nanami wrote:
: > Csak ne számíts túl sokra, szerintem elég ratyin működtem közre, Jani & Szabi persze mondják, hogy nem.. de nem hiszek nekik x__x

Hát lehet nekünk nemhinni? :pinky: Amúgy szerintem télleg nagyon ász lett a közös produkció. ^^ ...na, majd meg"látjátok" 10 nap múlva. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 18 Sun, 8:13 pm 
Official HobbitGirl

Jigsaw wrote:
Nanami wrote:

Hát lehet nekünk nemhinni? :pinky: Amúgy szerintem télleg nagyon ász lett a közös produkció. ^^ ...na, majd meg"látjátok" 10 nap múlva. :)
Hát az Óda of eine spagnolo senorita no adventures az nagyon ott van, az biztos, tehetséges dalszövegírók vagyunk, asszem.... xDDD
De a legkirályabb akkoris a tudodmi lett, amit azért így írok szándékosan, hogy ne legyen spoiler-warning. : > xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 18 Sun, 8:19 pm 
oshare booty
oshare booty

haha óvatosan!
és sztem nagyon ott lettek a közös számok :) de majd meghallgatjátok. mellesleg sztem jelzi a dolgo jóságát h az első számunk óta nem covereltünk és most megint.. ez sztem jelez valamit :D
nah 10....9.....8....ésatöbbi XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 26 Mon, 8:47 pm 
Forum Fanatic

Végre valahára elkészültem a Deeper, Darker, Hater kislemez borítójával. Azt nem mondom, hogy hű-de-jó lett, de sztem van hangulata. xD

Image

(amúgy az első pontban található diszkográfiát is megpróbálom hamarosan frissíteni) ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 27 Tue, 8:26 pm 
oshare booty
oshare booty

tisztelt cherry rajongók!

azért írok most, mivel bár az együttes és maga a project megalakulása holnapi dátumra tehető, mégis az idea megszületése előző napon este történt.
elmúlt tehát egy esztendő és a project bebizonyította, hogy élni fog, mivel mindkét aktívan résztvevő tagját szórakoztatja.
a kezdeti felfordulást -1. feloszlást- lassan felváltotta a munka és ismerkedés a felvétellel, illetve egy szám összerakásának rejtelmeivel. ebben kétségkívül legnagyobb segítségünk mona volt, aki ellátott programokkal és jó tanácsokkal, amelyekért máig hálásak vagyunk, hiszen nélküle nem állnánk ott hangzásminőségileg, ahol.
kaptunk kritikát is vegyesen (azaz +at és -at is egyaránt) a számok megjelenésével, amelyeknek szintén örültük, hiszen tudtuk hol vétettünk hibákat, mi(ke)n kell javítanunk... és elsősorban a hallgatóságnak mi tetszik. ennek köszönhetően is -illetve saját randomitásunk miatt- máig nem büszkélkedhetünk azzal, hogy elmondhassuk magunkról, mi a ... műfaj jeles demóképviselői vagyunk vagy hasonlók.
végülis megállapodtunk a lol műfajánál, amelyet "fegyverváltás" miatt követett a modern lol XD
nos.. nem is untatnék senkit tovább ma este, feladatom csupán annyi maradt, hogy bejelentsem: a modern lol éra első; a the 21st cherry boys második albuma, a 'The 2nd Act' holnap reggel 10 órakor kerül fel a fórumra a már megszokott több linkes megoldásban Jigsaw postolásával.
Jóccak~! (^.^)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 27 Tue, 9:26 pm 
Official HobbitGirl

pszabi wrote:
tisztelt cherry rajongók!

azért írok most, mivel bár az együttes és maga a project megalakulása holnapi dátumra tehető, mégis az idea megszületése előző napon este történt.
elmúlt tehát egy esztendő és a project bebizonyította, hogy élni fog, mivel mindkét aktívan résztvevő tagját szórakoztatja.
a kezdeti felfordulást -1. feloszlást- lassan felváltotta a munka és ismerkedés a felvétellel, illetve egy szám összerakásának rejtelmeivel. ebben kétségkívül legnagyobb segítségünk mona volt, aki ellátott programokkal és jó tanácsokkal, amelyekért máig hálásak vagyunk, hiszen nélküle nem állnánk ott hangzásminőségileg, ahol.
kaptunk kritikát is vegyesen (azaz +at és -at is egyaránt) a számok megjelenésével, amelyeknek szintén örültük, hiszen tudtuk hol vétettünk hibákat, mi(ke)n kell javítanunk... és elsősorban a hallgatóságnak mi tetszik. ennek köszönhetően is -illetve saját randomitásunk miatt- máig nem büszkélkedhetünk azzal, hogy elmondhassuk magunkról, mi a ... műfaj jeles demóképviselői vagyunk vagy hasonlók.
végülis megállapodtunk a lol műfajánál, amelyet "fegyverváltás" miatt követett a modern lol XD
nos.. nem is untatnék senkit tovább ma este, feladatom csupán annyi maradt, hogy bejelentsem: a modern lol éra első; a the 21st cherry boys második albuma, a 'The 2nd Act' holnap reggel 10 órakor kerül fel a fórumra a már megszokott több linkes megoldásban Jigsaw postolásával.
Jóccak~! (^.^)

Ez gyönyörű volt *elmorzsol egy könnycseppet* Amint hazaérek holnap, első dolgom lesz leszedni! Mellesleg remélem, a második albumnál is úgy lesz, mint az elsőnél, hogy a dalokat külön-külön kommentárja a két alapítótag, mert az úgy móka! ^__^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 27 Tue, 10:09 pm 
oshare booty
oshare booty

haha nem hiszem.. most az hosszadalmas -és unalmas- lenne hiszen majdnem 2,5x annyi szám lesz most...
de jigsaw is megtartja majd biztosan a maga "kis" kommentárját (az utóbbi időkben amúgyis azok hosszabbra sikeredtek, mint az enyémek XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 28 Wed, 9:00 am 
Forum Fanatic

„Egyszer egy szünet után pszabi úgy jött suliba, hogy azt mondta nekem "Te, mondok neked olyat, hogy elájulsz...", felvetette, hogy alakítsunk valami bandát, ami J-rock számokat dolgoz föl, "remixel" át akusztikus verzióba, mondtam "oké, jóóvan." :lol:

Így kezdődött annó ez a thread, melynek eme idézett szakasza örökíti meg azokat az eseményeket, amik csupán pár perc leforgása alatt mentek végbe, - akár hiszitek, akár nem – pontosan egy éve (Annyira pontosan, hogy kb. pont ezen percek tájékán 1 éve, kajaszünetben XDDD). E jeles esemény alkalmából a zenekar úgy gondolta, hogy valami igazán különlegessel és ünnepivel kell előállnia. Végülis, kis gondolkodás után adott volt a cél: album. És nem szimpla, hanem mindjárt dupla! (naná, dupla hossz, dupla zsenialitás, höhhöhöhöhh. Khm. XD)
Meg is kezdődött a számok írása, sőt, újraírása: ha rápillantotok a tracklistára, észrevehetitek, hogy jópár korábbi számunk szerepel itt átgyúrt, továbbgondolt, modernebb, „hangulathoz igazított” változatban. Na persze a vadonatúj nóták sem maradhattak ki, így azok is gyűltek szép számmal (sõt, akad még néhány ötlet / dalkezdemény, amiket erről a lemezről lehagytunk!).
Végülis egy szigorú, ámde kényelmes tempóban sikerült elkészülni a dalokkal, melyek között számos különlegesség hallható. Ilyen például a legeslegelő kislemezünk (a Dress) óta először felbukkant „cover számok” fogalma, melyeket két dal testesít meg: a Kichigai TV c. agybeteg Vidoll számnak egy erősen humor- és hörgésközpontú rövidített átdolgozása, illetve a Sads Masquerade-jének egy (ugyancsak rövidített, mondhatni „tv-size”) változata, ahol hallhatjátok Nanami csodálatos, utánozhatatlan Kiyoharu interpretációját (az Ő hangját egyébként az első lemezen található spanyolmacsós betonbajszos „Óda of eine spagnolo senorita no adventures” c. opuszban is megcsodálhatjátok).
Másik különlegesség az első diszken található daltrilógia, mely egy tematikát és koncepciót követ végig, ez a DarkWTF-ciklus (ha szabad ily magasröptűen fogalmazni xD). Az egész első lemez hangulatára rányomja a bélyegét, általa érthető meg az „Electric Inferno” alcím.
Egyébként – ha ez még a lemezek alcímeiből nem tűnt föl – az első CD egy elektronikusabb, sötét irányvonalat képvisel, a második lemezre pedig inkább a rockosabb darabok kerültek fel.

Jó hallgatást kívánunk, reméljük ezzel a lemezzel Nektek is sikerült a március 28-át egy picit különlegessé tennünk! ;D

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

The 21st Cherry Boys - The 2nd Act

Disc 01 ~Electric Inferno~
Image

01 - DarkWTF Act 1 ~intro~
/zene: pszabi, dalszöveg: pszabi/
02 - Butterfly EGO (old synth)
/pszabi, pszabi/
03 - Memory of the Past
/pszabi/
04 - Dancing Lambs (pretty dark version)
/pszabi, pszabi/
05 - Art of Jigsaw #2
/Jigsaw/
06 - Kaktusz (monumental version)
/pszabi, pszabi/
07 - Óda of eine spagnolo senorita no adventures feat. Nanami
/Jigsaw, Nanami & Jigsaw/
08 - pszabi's Techno
/pszabi/
09 - DarkWTF Act 2 ~Kami-sama no jutsu~
/pszabi, pszabi/
10 - Kayako Drinks Kubu
/Jigsaw/
11 - Hate My Wings (new wave version)
/pszabi, pszabi/
12 - Jigsaw's Techno
/Jigsaw, Jigsaw/
13 - DarkWTF Act 3 ~rebirth~
/pszabi, pszabi/

===========================================

Disc 02 ~Rock the Nite~

Image
Hatalmas köszönet TOKUBEI-nek a killer borítóért!! ^.^

01 - Kichigai TV ~intro~ (Vidoll cover)
/pszabi/
02 - Deeper, Darker, Hater (album version)
/Jigsaw, Jigsaw/
03 - Uni (hardrock)
/Jigsaw, Jigsaw/
04 - Nervous
/Jigsaw/
05 - Masquerade (Sads cover) feat. Nanami
/Jigsaw/
06 - SZMAK (original version)
/pszabi/
07 - MUCC ~Make Ur Cat Cry~
/Jigsaw, pszabi/
08 - School (demo 07)
/Jigsaw, pszabi/
09 - Deeper, Darker, Hater (missheard version)
/Jigsaw, Jigsaw/
10 - Óda a tragikus sorsú töklámpáshoz (re-record)
/pszabi, Jigsaw/

===========================================

Egyben: Disc 01 ~Electric Inferno~, Disc 02 ~Rock the Nite~

(a számonkénti linkek Rapidshare-linkek, a teljes lemez-linkek pedig Sendspace)

Last edited by Jigsaw on 2007 Apr 01 Sun, 8:39 pm, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 28 Wed, 1:30 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
~Pszabi heroikus magasságokba emelt remek szónoklata~

Köszönöm szépen, kifejeztten ,,elmorzsoltam egy könnycseppet" hatást váltott ki belőlem =)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 28 Wed, 4:06 pm 
oshare booty
oshare booty

mindenki az én szövegemet osztjaaaa~ (T_T)
*elmegy egó-emózni a sarokba.. egy pohár vízzel

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 28 Wed, 4:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Quote:
07 - MUCC ~Make Ur Cat Cry~

nyüüüüüsssssssssszzzzzz..... :lol:

^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 28 Wed, 4:48 pm 
oshare booty
oshare booty

haha köszi a kommentet!
btw az ha már az a szám fel lett hozva... talán a kissing disease-m egyetlen plusz pontja h a manduláim miatt nem bírtam felénekelni és jigsaw tette ezt meg helyettem -eredetileg enyém lett vna- és sztem így nagyobbat ütött xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 28 Wed, 6:00 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
haha köszi a kommentet!
btw az ha már az a szám fel lett hozva... talán a kissing disease-m egyetlen plusz pontja h a manduláim miatt nem bírtam felénekelni és jigsaw tette ezt meg helyettem -eredetileg enyém lett vna- és sztem így nagyobbat ütött xD

.....továbbra is nyüssz.... XD

Quote:
10 - Óda a tragikus sorsú töklámpáshoz (re-record)

bakkerr.... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Mar 28 Wed, 6:01 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Első lemez tetszetős-bejövős =D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 987 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour