Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:44 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1964 posts ]  Go to page Previous  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 131  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 May 05 Wed, 4:11 pm 
Senior Member

Paradiso Girls - Patron Tequila ft. Lil Jon, Eve - Vigyázz mit hallgatsz, mert valósággá válik - 5 csaj minden színben ;)
Image
Megnézem én is!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 05 Wed, 7:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Szarvasvadászoknak:

Egy új szám (Helicopter) és egy The Fall feldolgozás (Who Makes The Nazis?) frissen, a BBC6 Music műsorából.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 06 Thu, 6:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
vadiúj Soulfly videó és hát kissé kurvajó. :shock: Annak idején még az elsö 1-2 Soulfly lemezt hallottam, de rálegyintettem, hogy "azé' a Sepultura jobb volt.." és hagytam inkább öket, de ez a szám most nagyon el lett találva, szóval asszem visszahallgatom miket csináltak még mostanság. o_o/

Soulfly tőled,miafasz. Szerintem pont ennél a számnál elég sokat nyom a latba, hogy a Dillinger Escape Plan-es srác üvölti fel a szám felét. Amúgy ha Cavalera akkor a Cavalera Conspiracy ami nálam ott van.

Last edited by Mona on 2010 May 06 Thu, 6:13 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 06 Thu, 6:12 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
edit: Más: KoRn - Oildale (Leave Me Alone) :arrow: új, streamelhető dal! Nemrossz annyira szerintem. :)

Igen, ezt most halljuk vagy századszorra. Mondjuk jobb mint a NIN-es vonal.

Ez a szám olyan mintha lemaradt volna az Issues-ról

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 06 Thu, 6:26 pm 
Forum Fanatic

Mona wrote:

LOL, pont az előbb hallgattam az Issues-t...nosztalgikus volt. :lol: De ja, kicsit arra a hangulatra hajaz a dal! Mondjuk az előző két lemezüket nem hallottam, de mostanában sok KoRnt hallgatok, sz'al majd azok is terítékre kerülnek (bár állítólag azoknál már nagyon fanyalogtak az emberek xD).

Ez a Szólfláj meg nekem nem igazán jön be, mondjuk sose komáltam nagyon (ellentétben a Cavalerás Sepulturával!).

Télleg, ha már NIN, most van a Reznornak valami új projectje, a How To Destroy Angels...itt az első számuk (remélem, nem törlik le 'tube-ról): A Drowning. Őszintén szólva, nemtom ki énekel benne, de Reznor meg ez a nő alkotja a bandát. Nem rossz, mondjuk nekem most túlontúl nyugis. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 06 Thu, 6:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Mona wrote:

LOL, pont az előbb hallgattam az Issues-t...nosztalgikus volt. :lol: De ja, kicsit arra a hangulatra hajaz a dal! Mondjuk az előző két lemezüket nem hallottam, de mostanában sok KoRnt hallgatok, sz'al majd azok is terítékre kerülnek (bár állítólag azoknál már nagyon fanyalogtak az emberek xD).

Ez a Szólfláj meg nekem nem igazán jön be, mondjuk sose komáltam nagyon (ellentétben a Cavalerás Sepulturával!).

Télleg, ha már NIN, most van a Reznornak valami új projectje, a How To Destroy Angels...itt az első számuk (remélem, nem törlik le 'tube-ról): A Drowning. Őszintén szólva, nemtom ki énekel benne, de Reznor meg ez a nő alkotja a bandát. Nem rossz, mondjuk nekem most túlontúl nyugis. :)

Szerintem az első két KoRn nagyon rendben van. Képtelen lennék hallgatni már. Amúgy szerintem olyanok mint valami nagyon bedurvult Nirvana.

Ez az új Reznor project nagyon buta.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 06 Thu, 8:19 pm 
Forum Fanatic

Mona wrote:
Szerintem az első két KoRn nagyon rendben van. Képtelen lennék hallgatni már. Amúgy szerintem olyanok mint valami nagyon bedurvult Nirvana.

Jaaa nem úgy értettem, hanem hogy az eddigi albumaik közül a legutóbbi kettő, na (See You on the Other Side meg Untitled vagymi). Szóval ezt a kettőt nem hallottam még. :D A régi KoRnt csípem, főleg az első két albumot (a Follow the Leader se rossz, de túl sok a töltelék benne nekem), meg az Issues-t.

Szóval hallgasson mindenki Issues-t, mer' az jó, de még mennyire! :lol: [reklám vége]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 06 Thu, 8:38 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Bíborhold wrote:

*rávetődik, mint gyöngytyúk a takonyra* Köszi! *___*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 07 Fri, 10:17 pm 
Site Admin

Mona wrote:
Soulfly tõled,miafasz. Szerintem pont ennél a számnál elég sokat nyom a latba, hogy a Dillinger Escape Plan-es srác üvölti fel a szám felét. Amúgy ha Cavalera akkor a Cavalera Conspiracy ami nálam ott van.
Nincs ebben semmi meglepő, a régi Sepultura cuccokat agyonhallgattam, még élőben is láttam őket akkoriban. xD Inkább az volt a meglepő, hogy ennek ellenére a Soulfly ennyire nem jött be, mondjuk most ezután visszahallgattam az eddigi cuccaikat és továbbra is, no, thanks, de ez a szám állat, és nem, nem a Diligyerek miatt. xD
Viszont a Cavalera Conspiracy nálam kimaradt, de akkor abba is belefigyelek majd. :grin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 08 Sat, 2:25 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:
még élőben is láttam őket akkoriban.

*irigy* :grim:

És akkor ha már zeneajánló megminden, a kedvenc Sepu albumomról: Sepultura - Beneath the Remains!! :headbang:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 08 Sat, 4:15 pm 
Site Admin

Jigsaw wrote:
És akkor ha már zeneajánló megminden, a kedvenc Sepu albumomról: Sepultura - Beneath the Remains!! :headbang:
Legnagyobb :star:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 08 Sat, 4:36 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Télleg, ha már NIN, most van a Reznornak valami új projectje, a How To Destroy Angels...itt az elsõ számuk (remélem, nem törlik le 'tube-ról): A Drowning. Õszintén szólva, nemtom ki énekel benne, de Reznor meg ez a nõ alkotja a bandát. Nem rossz, mondjuk nekem most túlontúl nyugis. :)

Az a nő Trent Reznor felesége, Mariqueen Maandig. (@ Lángoló Gitárok)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 08 Sat, 6:14 pm 
Forum Fanatic

^ Na, akkor az! XD Köszi az infót.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 09 Sun, 4:42 pm 
Forum Fanatic

A címadó dalhoz készült videoklip meghozta a kedvem az új Deftones albumhoz, szerintem nagyon szép/eltalált lett (mind a dal, mind a video)! :) Egyébként Pájretbéjen van rendes CD-rip FLAC-ben, ha érdekel valakit. ;)

edit: az új Deftones igencsak korrekt lett, minden a helyén van. A lassabb dalok most jobban bejöttek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 May 10 Mon, 7:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Reformed Swans Announce Tour

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1964 posts ]  Go to page Previous  1 ... 105, 106, 107, 108, 109, 110, 111 ... 131  Next

All times are UTC + 1 hour