Na most hallgatom másodszorra az új
Rob Zombie albumot, nagyjából meg vagyok elégedve. Nálam a top Zombie album a
The Sinister Urge, ami valamiért sokaknak nem jön be annyira, a
Hellbilly Deluxe (amit sokan istenítenek) nekem nem túl favorit, túl sok a filler. Éppen ezért kicsit féltem, milyen is lesz az új,
Hellbilly Deluxe 2 című, de pont az első ellentéte: míg az mechanikus/indusztriálisabb hangzású volt, addig az új anyag koszosabb, zsigeribb/természetesebb.
Tehát a hangzás nagyon bejön. A dalok frontján már vegyes a kép. Egyelőre olyasmi érzéseim vannak, hogy a rövid dalok lehettek volna picit hosszabbak, a hosszú számok meg talán rövidebbek.

Nagyon tetszik a
Jesus Frankenstein albumkezdése, utána jönnek a csupa poén/energia dalok. Nálam az album közepe elég uncsi (5-6. dal), de aztán megint egyre jobb. Az utolsó dal isteni - aztán elkezdődik a dobszóló. És megy, és megy, és megy és...ja. Szerintem max. egy perc elég lett volna, nem pedig négy!!! Nagyon megakasztja az egészet, hiába tér vissza a dal a végére, elég szerencsétlen egy lezárás. Akkor már inkább lett volna egy rövidebb, de fasza
John 5 gitárszóló, mint a koncertjeiken.
Na, szóval olyan kicsit felemás a kép, de szerintem meg fogom szeretni.
*igen, menthetetlen fanboy vagyok* XD
Kedvencek: Jesus Frankenstein, What?, Mars Needs Women, The Man Who Laughs (szóló nélkül

).