Case wrote:
nomeg imho sokkal érdemesebb megpróbálni innen kiindulva felépitgetni valamit, amivel meg azé' elég jó úton haladunk.. ^^
én ebbe benne lennék de ahhoz itt is át kellene szervezni 1smást
mert pl én nem egy fórumon szeretek newsokat írni.. ami annyiból poén h most pl mindenkinek új h lesz diru kislemez de febr elején kb 3 embernek lesz a fejében h a kiadáskor keresse is.. szal úgy h bárki felírhasson hírt és azt pl 2 féle képpen lehessen megtekinteni: ád 1 a felírás alapján, de úgy is mint aktuális megjelenések, live-ok satöbbi. nemtom mennyire érthető ez ^.^ de ezt 2 féle módon lehetne csak megoldani
vagyis bitti van több csak hirtelen ennyit tok
-a fórum tagjai hozzányúlhatnak magához a honlaphoz is ami eleve halott ötlet, mivel végképp meggyengítené a vírusok elleni védelmet meg ad-ek satöbbi, illetve egy eccerű rosszakaró is elég ahhoz h a fél fórumot törölje. nem is beszélve arról h nem sokan értenek a html kódokhoz meg ienekhez amik egy honlaphoz elengedhetetlenek
pl én sem annyira... szal ezt ki is ejteném. a másik h neked elküldik, de kötve hiszem h napi
ha felteszem ez beindul 4-5 hírt te szívesen felpakolgatnál egyesével..
-a másik h lenne egy új szekció, pl hírek, vagy insider/események; aminek az első postja megtekinthető magán a főlapon is de a többi már csak a fórumon. és megmaradna továbbra is a klasszikus "jrock" satöbbi szekciók ahol általában lehet vitatni az együttes dolgait, illetve képeket felpakolni, fenkedni. term a híreket mind2 helyen lehetne vitatni.
a leírások satöbbi az más küldhető lenne neked, sőt nem is érdemes máshogy bár láttam h ott is vannak diszkográfiák amelyeket viszont update-lni kellene néha és emiatt lehet h azt is ien félfórum dologra lehetne hozni.. szal az a gond imo h amig csak 1-2 ember tud a honlapon változtatni addig viszont nehéz annyira up-to-date lapot alkotni mint pl a jame ahol a nagyobb bandákról hírek jószerével naponta kerülnek fel. itt persze nem beszélek magáról a fórumról mert a soj.hu ennél jobb

én is ide jövök infókért és utána a jaméra.
de ien, vagy bármien más struktúra kialakítása esetén kapásból emelni kell az ellenőrző bizottságot h pl a hírek közé hülyeség ne kerüljön be satöbbi (bár ezek jó része a forráslink megadásával kiküszöbölhető és ellenőrizhető)
szal kétségkívül egyetértek h jól állunk és valóban cél lehetne h pl beérjük bécset, a gond számomra egyedül abban rejlik, h jó h
mi tudjuk h összetartóak vagyunk meg sokan... de ezt mo-n kívül senki nem tudja ^^" ezért is kaptam az alkalmon h próbáljunk meg a net terén is alkotni esetleg vhogy.. de ha azt mondod h inkább itt mintsem a jamén, njekem ok.. csak hogy? ^.^
mielőtt írod én ien hosszú esszéket egy együttesről képtelen vok emgfogalmazni >_< ahhoz nincs türelmem.. meg wordöm sincs