Mivel biztos lesz beszámoló, fotókkal...csak olyat mondok, amit csak én mondok.
Rengeteget röhögtem a koncerten. Cseppet sem voltak komolyak a Shokkék. Csak rájuk kellett nézni, és kéééész. Aktuális világnézeti-politikai problémákat tisztáztak a dalszövegben: pl. Bush egy Bastard.

( imádom a rockkoncerteket ezért ) . Rendszer elleni lázadást példázza, amint a hangulatgyilkos kopasz securitis bácsinak Akihito a nyelvével integetett. Meg hasonló
komoly dolgok történtek.
S Akihito így kiabált: We are EES, We are ...., We are ...., You are..., You are..., You are.... . Erre mit kellett volna visszakiabálni? We are X ?
Ugorgyunk ( nem mintha nem lenne mesélnivaló)
A brit rockcsapat , Ash követte az EES-t. Megjegyzem, Tim, az énekes a színpad széléről nézte a Shock koncertet, s láthatóan élvezte. Ash koncerten ugyanígy tett Kazuto basszgitáros egy Heinecken társaságában hallgatta a koncertet, széles vigyorral, ujjaival metál jelet formálva, természetesen. Én is bemutattam Kazuto felé, de valszeg nem vette észre . ( Ash koncerten első sorból nem az Ash-re figyelek...nahát...botrányos... pedig mögöttem vérengző Ash fanok gyülekeztek. )
Nah , s most jön a lényeg. Ash fan ismerőseim elindultak backstage-re. Kaptak is aláírást, meg közös fotót. Aztán még maradtunk a backstage kapujában, hátha történik valami. Eccer csak megpillantom a kapu nyílásában ( nyitva volt, mert ott állt egy securitys , és figyelt, hogy mit csevegünk) amint az EES tagok besétálnak a konténerükbe. ( konténer, dehát tényleg abban kapnak helyet a sztárok

) Belelkesülök. de valahogy nem jön ki hang a torkomon. Mi értelme ordibálni, hogy EES! Akiiiiii! Tán azt akarom, hogy kijöjjenek?

Végül magától nagy lazán kisétál Akihito ...és már tova is sétálna,nem számítván fanokra, ha az Ashes csajszik fel nem tartóztataják nekem( ők a gyakorlott autógrammkérők). Sz'al van autogrammom.

Sőőőőőt!!!
(foly.köv. alvás után)
Akihito pici emberke, nálam kisebb, s olyan benyomást kelt, mint egy rossz kölyök. Egyik csajszi leszólította, hogy adna-e autogrammot. Mind az öten kaptunk. Kérdi a nevem ( mint mindannyiunkét), majd névreszólóan dedikál japán betűk és angol keverékével. ( jut eszembe, leellenőriztetetem Rukával , hogy jól írta -e a keresztnevem három betűjét

) S miközben nekem ír, Beszti ilyet szól : (
Ezennel köszönetet is nyilvánítok Besznek,Musegirlnek, Kittynek, és az ismeretlen lánynak-hogy lehetővé tették. )
"The biggest fan of you".
Értitek én, a legnagyobb fanja ( placebo feliratú polómban, ugye Case)

Persze ötünket tekintve, tényleg csak én rendelkeztem prekoncepciókkal az EES koncertről, a többi lány azért állt be mögénk (Case , Darklight, és Me mögé) a második sorba, hogy biztos helyük legyen Ash-en.
Így Akihio: "Really?" És kezet fog velem. Bemutatkozik. Én szintén. Átnyújtja az autogrammot.
Erre én: "Arigato" ( hehehe)
Aki: Áááá, arigato! És összetett kézzel meghajol.
Itt részemről valami hiányzik. Csak vigyorogtam, és bólogattam ( remélem legalább bólogattam. Hiányosak a japán kultúrális ismereteim :

)
Aztán távozott oda, ahová indult.
Összességében, biztos örült, hogy ilyen hölgykoszorú fogadta ( igaz, hogy a koncertje után 2 órával, de a véletlen hozta így) Amúgy meg olyan nagylazán kisétált a VIP részlegükről ( ahol a konténerek vannak, ugye.

), simán össze lehetett volna futni vele a Sziget utcáin. Bár később már nem láttam.