na megneztem 2szer az egeszet. krush rajongoknak csak ajanlani tudom. en nagyon orulok, hogy megvettem, mert krush nalam egyebkent is zeneileg elegge meghatarozo volt.
az egesz egy dobozkaban van. az atlatszo folia alatt volt egy papir, ami a doboz elere van hajtva. annak eleg nagy az eselye, hogy el fog veszni, pedig a belsejere krush irasa van nyomva, meg ala az angol forditasa. a dobozban van egy fuzetecske. benne sok szep kep. pontos leiras, hogy az egyes dvdken mi talalhato, egy diszkografia boritokkal meg egyeb infokkal, ahol az osszes krush kislemez, nagylemez szerepel. azutan egy works gyujtemeny, ahol fel van sorolva az osszes remix, meg filmzene, meg minden amiben reszt vett. utana van egy gig almanac (mikor hol lepett fel). a fuzet felet noriko asano leirasa teszi ki. o a kezdetektol kovette vegig krush palyajat, egyutt eltek at csomo mindent. igy megoszt nehany anekdotat.
van ugye 3 dvd. a 3-on siman csak fenn van az osszes klipje. az 1. is hasonlo, csak ezen nem konkret klippek vannak, hanem foleg elo felvetelek bulikrol, meg nehany ahogy a studioban dolgoztak. a 2. dvd a legjobb talan. az egy normalis dokumentumfilm, ahol sokmindenkit megszolaltatnak. ill-bosstino mondja meg szerintem a frankot a legjobban. meg maga krush is eleg sokmindent mond. kozben meg haladnak vegig a nagylemezein es a keszitest mutatjak be, ahogy egyutt dolgozott vendeg muveszekkel, meg hogy az egyes lemezeknek mi volt a koncepcioja.
szoval nagyon jo felvetelek vannak, igazi ritkasagok. szerintem jo kis kollekcio ez. amint lesz idom megint nezem meg