Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 14 Wed, 3:26 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 986 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 66  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 19 Sun, 3:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ennek örülök! Remélem hamar felépül Ryonai!
Valóban nem nagy cucc elénekelni a dalokat amúgy-- :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 21 Tue, 11:11 am 
Site Admin

Jigsaw wrote:
:shock: Ez valami.. kegyetlen. :'D

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 21 Tue, 11:21 am 
Forum Fanatic

Van ez a ramrod nevű nagyon rendes gyerök Tainted Worldön (meg LJ-n valami más néven), akinek van egy rakat indies VK VHS kazija meg valami spéci equipmentje, amivel úgy tudja bedigizni őket, hogy feljavítja a minőséget. Persze mindent aztán ISO-formátumban tölt fel, chapterekre osztva, nagyon profin. Sz'al tett fel BLAM HONEY-t is, gondoltam ne vesszen kárba (nem harap, ha megosztják a linkjeit, csak creditelni kell).

BLAM HONEY - Providence of Decadence (bonus DVD)
Credits: ramrod@TW/asukayakuza1234@LJ

BLAM HONEY - INDUSTRIAL GENDER UNIT ERREGER-Schön Zwilling (rare VHS!)
Credits: ramrod@TW/asukayakuza1234@LJ

Mindkét cucc három-négy nagyon pszichedelikus/cyberpunk PV-ből áll, szerintem kurvajók! :grin:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 21 Tue, 11:23 am 
Site Admin

uhh, ezekböl 1-2-t láttam régebben youtube-on, de máshol sose, szóval köszi. *_______*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 21 Tue, 11:51 am 
oshare booty
oshare booty

köszi!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 22 Wed, 7:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Calmando Qual - (2010.12.22) Deadman's Party

Creditz: Demo_ @ TaintedWorld

Én egyelőre megvárom az első véleményeket, a borító, meg az utóbbi idők CQ-ja alapján nem vagyok túl bizakodó.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 22 Wed, 7:16 pm 
Forum Fanatic

^ Én meg a Vanished Empire új cuccát várom már, a Lovecraftos témázással. :) (ezt asszem kihagyom XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 23 Thu, 6:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:

Kösziiii!!! :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 23 Thu, 9:27 pm 
Site Admin

Bíborhold wrote:
Én egyelőre megvárom az első véleményeket, a borító, meg az utóbbi idők CQ-ja alapján nem vagyok túl bizakodó.
Kiváncsiságból rákerestem a boritóra és... :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 23 Thu, 9:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Bíborhold wrote:
Kiváncsiságból rákerestem a boritóra és... :shock:

Részvétem. :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 23 Thu, 10:00 pm 
Site Admin

Mondjuk már a Doors minijük boritója is kegyetlen volt, de ez még azt is bőven tudta hova fokozni. O_O Egyszerűen nem értem, hogy mi a franc ütött beléjük, az időleges feloszlás előtti uccsó lemez sem volt már az igazi, node ezekért meg aztán pláne nem volt értelme újrakezdeni.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 23 Thu, 10:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Mondjuk már a Doors minijük boritója is kegyetlen volt, de ez még azt is bőven tudta hova fokozni. O_O Egyszerűen nem értem, hogy mi a franc ütött beléjük, az időleges feloszlás előtti uccsó lemez sem volt már az igazi, node ezekért meg aztán pláne nem volt értelme újrakezdeni.

Egyébként én sem, a 'Heretical God', meg a 'mechanical mix with unjust blood' nagyon korrekt lemezek voltak, legalábbis én nagyon szerettem őket, most már nem tudom, mi lett velük, lehet túl sok időt töltöttek Kiwamuval. :retard:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 24 Fri, 2:37 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Hjahh, a DWA jóval változatosabb volt, meg náluk érezni lehetett, hogy tényleg próbálnak átfogó képet adni a dolgokról, meg utánamennek, hogy mi az ami érdekes (pl. a Lillies & Remains-ről is nekik köszönhetően lehetett először hallani, még jóval az első saját kiadvány előtt... sajnálom is, hogy myspace-ről nem szedtem le a demoverziókat amik akkoriban fent voltak náluk, mert pokoli jók voltak, jóval nyersebben mint a később megjelentetett változatok)

Btw, ennek utánanéztem, és ez nem igaz, az első Dark Watersön (2007 Februárjában) még nem szerepeltek, de a kettő közt már kint volt a Moralist S.S. (2008 Májusa), így lehetett az gondolom, hogy a Darker Watersre (2008 Júniusa) már felkerültek a 'The Fake'-el, ami új volt. És szerintem az a verzió jobb is lett, mint ami a Part Of Gracere felkerült. <3

Btw, akkor a Sins Of The Flesh lemezekben nem tudsz valamit? Mert láttam DWA oldalán, hogy több is van, csak én egyet sem találok. :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 24 Fri, 3:03 am 
Site Admin

Bíborhold wrote:
Btw, ennek utánanéztem, és ez nem igaz, az első Dark Watersön (2007 Februárjában) még nem szerepeltek, de a kettő közt már kint volt a Moralist S.S. (2008 Májusa), így lehetett az gondolom, hogy a Darker Watersre (2008 Júniusa) már felkerültek a 'The Fake'-el, ami új volt. És szerintem az a verzió jobb is lett, mint ami a Part Of Gracere felkerült. <3

Btw, akkor a Sins Of The Flesh lemezekben nem tudsz valamit? Mert láttam DWA oldalán, hogy több is van, csak én egyet sem találok. :/
Wrong. :beaten: A Darker Waters igaz, hogy a Moralist után jött ki, de az a válogatás ugyebár embertelen sokat késett és a tracklistája jóval megelőzte: pont te posztoltad még áprilisban, a tervezett előadólista meg még 2-3 hónappal azelőtt kikerült, amikor a L&R myspace-en még csak az említett demószámok voltak (amiket a Moralist előtt kb. egy hónappal szedtek le) és a debütcuccnak még a bejelentésénél sem tartottak. Nem azt mondom, hogy ők fedezték fel a zenekart, mert bőven befutottak ők maguktól is (meg valljuk be, a DWA válogatásoknak sok hatása sajna nem volt), de én speciel nekik köszönhetően találtam rájuk és dobtam hanyat tőlük.

SotF cuccokról meg nem igazán tudok semmit, mióta volt egy kis vitám a DWA vezető uriemberrel. Ugye a SotF lemez, meg a második D13 mini is meg volt rendelve, de soha nem érkezett meg és habár esélyes, hogy a posta nyelte be, nem igen volt segitőkész a drága emberünk, abban, hogy rájöjjünk, hogy mi történt, vagy kitaláljunk valami megoldást, olyannyira, hogy egy idő után már arra sem vette a fáradtságot, hogy válaszoljon. Vagyis azóta is van 4-5 CD, amit kifizettem neki, de sose kaptam meg. Whatever, a lényeg, hogy nem igazán akarok a CDivel foglalkozni, főleg, hogy pont azután állt le teljesen a japán vonalról, max egy-egy remixre kér fel helyi valakiket a nyugati industrial tucatzenekarok japcsi CD-kiadásaihoz.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Dec 24 Fri, 3:19 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én még mondjuk még mindig a Jet Pepper Tower miatt sírok, mert last.fm és MySpaceük alapján van egy rakat számuk, de album vagy hasonlóról sehol sincs semmi, még a honlapjukon sem. o_o

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 986 posts ]  Go to page Previous  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 66  Next

All times are UTC + 1 hour