Dorte wrote:
Na de valami informésön van már arról a minialbumról? : o Cím, borító, tracklist?
Live DVD mikor lesz?
*DVDbuzi* 
A 14souls dalait nagyon meghallgatnám élőben (*o*)b
És mi ez a 『ART-SCHOOL 10th ANNIVERSARY KINOSHITA NIGHT SPECIAL』? Ez "a" 10. évfordulós koncertjük vagy valami külön buli? Akárhogy is van, szerintem legyen belőle DVD!

Semmi egyelőre. Még korán van. XD
Nem tudom, de lehetne már live DVD, épp itt az ideje, az utolsót 2007-ben adták ki. És igen, az a 10. évfordulós koncert lesz (Bradford Cox születésnapján, offf

), és valóban jó lenne, ha erről készülne valami videóanyag... Sosem lehet tudni, én szorítok nekik, hogy ez eszükbe jusson. XD
Egyébként most tudtam meg, hogy a LOVE/HATE és SWAN SONG Disc 1 CD-im konkrétan rádióknak kiküldött sample darabok (van bennük egy matrica, azt sikerült most megfejteni). Most ettől egy gyűjtő beájul, vagy ez nem akkora szám? XD
edit: A Riki szólólemez megint van Yahoo aukción, kacérkodtam a gondolattal, hogy megszerzem születésnapomra, amíg ki nem számoltam, hogy csak maga a lemez szerény 33 000 forint lenne, és akkor még a sok járulékos költségről szó se esett... Így nem lesz az enyém. Pfffff...