revive topik!
igazából csak sok vackot hallgattam tennap és nem akarom a véleményem 20 postban megírni (am sem jellemző rám a sok post)
szaaaaaal
Bergerac - Yume ni Mau, Kimi no Sugata
bergeracról már rég hallottam bármit is szal ideje volt előbukkanniuk vmi hanganyaggal: és röviden, hozták a kötelezőt. kellemes dallamviláguk ismét megjelent, de semmi extrával nem leptek meg, amitől úgy húde el lehetett vna szállni
ľI-Biene- Shojo no ame
1 db szám, am tonberry fórumon jelent meg és semmit nemtok róluk.. mindemellett felüdülés volt a berge után.. szal vagy én voltam álmos, vagy vmi hihetetlen jó ez az egy szám (netán mind2 keveréke, este 11 után a fene tudja ezt megállapítani

)
envy - abyssal
aki szereti az envyt bizti boldog lesz velük, nekem továbbra is mérhetetlenül monoton zenéje van (asszem a 3. szám volt az ahol a gitáros ugyanazt játszotta 3 percig..)
nem mellesleg az eröltetett durvulás érzelmes szám alatt.. hát ők tudják
Exist Trace - Demented Show
existtől is picit többet mertem volna várni, olyan semleges lett... furán hörög élőben a csaj és továbbra is a judea az egyetlen valamire való számuk szvsz
Koda Kumi - LAST ANGEL (feat. Tohoshinki)
há'pffffff XD lehet nem leszek koda fan továbbra is?

:D:D
Lolita 23s - Brand New Ward
lolitánál épp nem emlékeztem h miért is esnek ki nálam a presztizsből.. az első számnál azonban gyorsan meglett: az énekes hüje énektechnikája miatt. a hideg futkosott néha a hátamon, de azért bele-bele hallgatgattam! *hős*
am attól függetlenül h így elsőre, mint a merry peep showja, 1-2 helyen kellemesen szétesnek a számok, a gitárok meg hajlamosak a monotonitásra.. 1-2 ien elektroalapú v nem is tom h fogalmazzam meg számuk egész jó lett!

(bogozzátok)
szal pl az album címadó száma is teccett
-oz- - elf
a legnagyobb
pffff talán sz'val ahhoz képest amit vártam volna tőlük az eddigiek alapján és ami lett belőle.. kár volt kiadni
Poitrine - Ending Theme
ők viszont kellemesen megleptek.. annyira sosem voltam oda értük, ez a szám viszont nagyon megtetszett. olyan.. ending theme-feelinge volt, szal ügyes címadás!!
de télleg ajánlom mindenkinek!
Rayarch - MAZE
szintén asszem tonberrin fellelt, mélyen ismert együttesről lehet szó!
mindazonáltal vannak ötletes számaik, szal előkeresem a másik minit is meghallgatás végett. nem kiugró hűdevalamit játszanak, de ötletesek!
Lynch - THE BURIED
ezt a végére tettem direkt xD
és
ahhoz képest h a lynchért sosem voltam annyira oda, ez az album nagyon bejött!!!
igen, hosszú este volt..