Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 11 Sun, 6:57 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 513 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 35  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 16 Fri, 10:18 am 
Site Admin

nem rossz az sem, de az elsö lemezüket szerintem nem fogják már utolérni, eddig legalábbis nem sikerült nekik. pedig olyat azé' szivesen hallgatnék még sokat. *o*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 16 Fri, 5:16 pm 
VIP Member

Image
Info a hölgyről:
http://www.ikuemori.com/bio.html
Ikue Mori projectje a Sonic Youth-os Kim Gordon istennővel és DJ Olive-val, szigorúan csak erős idegzetűeknek :beaten:
http://www.sendspace.com/file/f3ic4g

Last edited by bindocs on 2007 Nov 16 Fri, 6:53 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Nov 16 Fri, 6:43 pm 
Site Admin

hoppá-hoppá, ezt szedem is azonnyomban. *o*

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 19 Sat, 8:26 pm 
Member

feist wrote:
Más: most szedek le olyat h Japanese-American noise treaty. Egyelöre csak belehallgattam és hát elég ijesztö.. :shock:

Nyah.. Meghallgattam most már rendesen is.. (persze h a legdurvábbat fogtam ki elsöre - C.C.C.C - No escape :beaten: ..azér a többi nem mind annyira "ijesztö".. xD) Amik határozottan tetszettek (az amcsi részt most kihagyva): Pain Jerk, Aube, MSBR + persze Merzbow. Na szóval ha ilyen vonalon akarok továbbkeresgélni akkor szerintetek mikkel kéne próbálkoznom (mármint így album-szinten.. top5 stb..) :?:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 19 Sat, 10:25 pm 
VIP Member

Quote:
Na szóval ha ilyen vonalon akarok továbbkeresgélni akkor szerintetek mikkel kéne próbálkoznom (mármint így album-szinten.. top5 stb..) :?:

Üdv itt először is :wink: Aztán meg hadd ajánljam a Contagious Orgasm nevű kis bandát; én sme régóta ismerem, de belopták magukat a szívembe gyorsan; agyas, elszállós zene

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 20 Sun, 12:32 am 
Site Admin

feist wrote:
Nyah.. Meghallgattam most már rendesen is.. (persze h a legdurvábbat fogtam ki elsöre - C.C.C.C - No escape :beaten: ..azér a többi nem mind annyira "ijesztö".. xD) Amik határozottan tetszettek (az amcsi részt most kihagyva): Pain Jerk, Aube, MSBR + persze Merzbow. Na szóval ha ilyen vonalon akarok továbbkeresgélni akkor szerintetek mikkel kéne próbálkoznom (mármint így album-szinten.. top5 stb..) :?:

Jah, Contagious Orgasm az ajánlott, de egyébként meg Aube bármi. Az is egy egyszemélyes projekt, mint a noise 'zenekarok' nagy része (Merzbow, Masonna, Dissecting Table, Cont.Org., stb) és nekem a fö kedvencem a japcsi noise szintérröl. Nem az a brutális, áthatolhatatlan zaj, hanem inkább szépen lassan felépített darabokat csinál, ahol a szinte teljes csendböl fokozatosan jut el a monotonan lüktetö zajfalig. szenzációs és nagyon, nagyon trippes dolgai vannak.

meg ha japán noise, akkor, a Nippon Groove-nak volt még 1-2 éve egy noise különkiadása, amit mindmáig a legjobban sikerült müsornak tartok, az kb teljes képet ad az ottani szintérröl, az elszállósabb zejéktöl kezdve a legextrémebbekig. meg az a müsor össze is latt vágva utólag és fent van szerveren és be van linkelve (*keresgél*) ide. Ha érdekel a téma, akkor szerintem érdemes meghallgatni. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 23 Wed, 9:22 am 
Member

Köszi a tippeket! (Erröl eszembe jutott h még meg is van akkoriban lerippelt adások némelyike. Csak az van h amit nem vágok/címkezek fel azt nem is hallgatom.) :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 1:03 am 
Newbie

Boris with Merzbow - Rock Dream

Ki hallotta, kinek hogy tetszett? (Kinek hányas jutott a számozott limitált kiadásból? :greengrin: 3161/5000, höhö :greengrin:)

Én nagyon féltem, hogy olyan lesz, mintha az egyik hangszórón egy Boris - a másikon meg egy Merzbow albumot hallgatnék, amiknek nincs sok közük egymáshoz, csak egymásra keverték őket, de rögtön az első számnál, egy jóóó hosszú Feedbacker, megnyugodtam, mert tényleg együtt játszanak és nem egymás mellett vagy ellen - Merzbow meglepően visszafogott az albumon, nem nyomja el Borisékat. Aztán a Feedbacker után megint előjött ez a félelmem, de a The Evilone Which Sobs és a Flower Sun Rain - és a rengeteg újrahallgatás meggyőzött.

Valaki tudja mikor jön ki az új Boris album? Elvileg itt van valami info, csak sajnos nem értem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jan 29 Tue, 10:00 am 
Forum Fanatic

Vision Creation Newsun wrote:
Valaki tudja mikor jön ki az új Boris album? Elvileg itt van valami info, csak sajnos nem értem.

Ha jól vettem ki, akkor valami 12inch cucc (2 számos, メッセージ/Floor Shaker (Re-Mix) című) március 7-én jön ki, és ugyanakkor jelenik meg a 8 számos, Smile című lemez is. :) (ezutóbbi gondolom az album)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 04 Mon, 9:27 pm 
Site Admin

a híerkböl (hátha van valaki akit érdekel, de ott nem olvasta)

Quote:
Immár sokadik alkalommal térnek vissza Japanese New Music Festival fedõnév alatt, a japán kisérleti zenei színtér meghatározó alakjai. Az április közepétõl egy hónapon át tartó turné három résztvevõje szokás szerint Makoto Kawabata, Atsushi Tsuyama és Tatsuya Yoshida lesz, akik hét (!) különbözõ felállásban játszanak minden alkalommal. Az idén szereplõ projektek a következõek lesznek: Ruins Alone, Zubi Zuva X, Akaten, Zoffy, Tsuyama szóló, Kawabata szóló, nomeg természetesen zárásnak az Acid Mothers Temple SWR. A pontos turnéprogram még alakul, de legalább egy osztrák koncert már most biztosnak tünik.

Image

az eddigi dátumokmeg:

2008.04.17 - Dánia, Copenhagen: Loppen
2008.04.18 - Norvégia, Oslo:
2008.04.20 - Hollandia, Rotterdam: Worm
2008.04.21 - Hollandia, Amsterdam:
2008.04.23 - Belgium, Brussels: Magasin 4
2008.04.24 - Franciaország, Paris: Point Éphémère
2004.04.25 - Spanyolország, Barcelona:
2004.04.26 - Spanyolország, Madrid:
2008.04.27 - Anglia, London: Corsica Studios
2008.04.28 - Anglia, Cardiff:
2008.04.29 - Írország, Dublin:
2008.04.30 - Anglia, Belfast:
2008.05.03 - Ausztria, Krems: Donaufestival
2008.05.07 - Svájc, Geneva: L'usine
2008.05.08 - Svájc, Bern: Reitschule
2008.05.09 - Svájc, Basel: Hirscheneck
2008.05.10 - Németország, Berlin:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Feb 07 Thu, 11:24 pm 
Forum Fanatic

Jigsaw wrote:
Vision Creation Newsun wrote:

Ha jól vettem ki, akkor valami 12inch cucc (2 számos, メッセージ/Floor Shaker (Re-Mix) című) március 7-én jön ki, és ugyanakkor jelenik meg a 8 számos, Smile című lemez is. :) (ezutóbbi gondolom az album)

Smile album ITT letölthető (nem én linkem). :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 18 Sun, 10:38 am 
Forum Fanatic

Jujjmittaláltamm. xD

Imahoritsuneoyoshidatatsuya - Dots (album, 2008.02.17)

TaintedWorld fórumról szedtem le, újracsomagoltam, megjavítottam stb. :lol: Ott azt írták róla, hogy "Their music can be classified as avantgarde, prog-spazz or breathtaking wanking". xDDD
Szóval képzeljétek el a Ruins-t, csak gitár is van benne. 8-)

Ja igen, és a tagok. :D
Imahori Tsuneo (gitár, basszgitár, kütyük)
Yoshida Tatsuya (dob, ütős hangszerek, vokál, kütyük) :twisted:

(Ha jól láttam ez a második lemezük; az első véletlenül nincs meg valakinek?) *___*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 9:29 am 
Site Admin

Jigsaw wrote:

idöközben meghallgattam én is és hát hú... talán az egyik legjobb Yoshida lemez amit valaha hallottam *o*

oncsi:
omfg, ez milyen brutáldurva lehetett már..? :shock:

Friday, Jan. 11 / 2008
feat:
ZENI GEVA
MASONNA
ZAZEN BOYS

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 10:56 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
MASONNA
ZAZEN BOYS

Úristen. :retard: Ettől még így is félek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 May 27 Tue, 3:51 pm 
Forum Fanatic

Case wrote:
idöközben meghallgattam én is és hát hú... talán az egyik legjobb Yoshida lemez amit valaha hallottam *o*

Ugyehogy? xD Nekem pl. jobban emészthető volt, mint egyes más cuccai, sz'al dupla-jó volt. :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 513 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 35  Next

All times are UTC + 1 hour