feist wrote:
Nyah.. Meghallgattam most már rendesen is.. (persze h a legdurvábbat fogtam ki elsöre - C.C.C.C - No escape

..azér a többi nem mind
annyira "ijesztö".. xD) Amik határozottan tetszettek (az amcsi részt most kihagyva): Pain Jerk, Aube, MSBR + persze Merzbow. Na szóval ha ilyen vonalon akarok továbbkeresgélni akkor szerintetek mikkel kéne próbálkoznom (mármint így album-szinten.. top5 stb..)

Jah, Contagious Orgasm az ajánlott, de egyébként meg Aube bármi. Az is egy egyszemélyes projekt, mint a noise 'zenekarok' nagy része (Merzbow, Masonna, Dissecting Table, Cont.Org., stb) és nekem a fö kedvencem a japcsi noise szintérröl. Nem az a brutális, áthatolhatatlan zaj, hanem inkább szépen lassan felépített darabokat csinál, ahol a szinte teljes csendböl fokozatosan jut el a monotonan lüktetö zajfalig. szenzációs és nagyon, nagyon trippes dolgai vannak.
meg ha japán noise, akkor, a Nippon Groove-nak volt még 1-2 éve egy noise különkiadása, amit mindmáig a legjobban sikerült müsornak tartok, az kb teljes képet ad az ottani szintérröl, az elszállósabb zejéktöl kezdve a legextrémebbekig. meg az a müsor össze is latt vágva utólag és fent van szerveren és be van linkelve (*keresgél*)
ide. Ha érdekel a téma, akkor szerintem érdemes meghallgatni. ^^