Konomichan wrote:
Case tényleg te voltál az aki eladtad nekem a rayt?

Így utólag értesültem róla

(Már ha jól értesültem XD)
Ő volt! Én meg mellette a fekete-kék hajú nőszemély yukatában, aki épp nagy hévvel kitűzőt adott el, és én is később értesültem arról, hogy te voltál az, aki annyira örömködött a Laruku CD miatt. XD Örülök egyébként, hogy sikerült vele örömet szerezni. ^^
Kaze wrote:
szerintem is jó volt a con,bár khm..hát nemigazán értek eggyet azzal hogy végig jó számok mentek volna.jó,volt sok jó szám,de azért lehetne (SOKKAL) kevesebb tüctüc meg "rázomapi*ám mint a pussycat dolls"-os zene,és több jrock, visual kei ,meg színvolnalas anime opening/ending.
Nyugodj meg, amíg én bulikra járok, addig lesz r'n'b, mert többedmagammal együtt speciel szeretem rázni a picsámat, hogy a te szavaiddal fejezzem ki magam.

Egyébként meg épp elegendő mennyiségű jrock és visual kei ment le az afteren. És hálistennek a japán zenei színtér azért annál színesebb, hogy csak vk-t nyomjunk orrvérzésig.
A klipekről meg annyit, hogy volt Deg, alice nine, meg Mucc, hogy a populárisabb vonalat emeljem ki. Ha a fangörlök 50 percen keresztül kedvenc, szerelmetes festett fiúkáikat akarják bámulni, azt otthon nyugodt körülmények között megtehetik, akkor más sem fog agyfaszt kapni az ötpercenkénti menetrendszerű visítástól, amit egyesek levágnak. Pont vasárnap gondolkodtam el, hogy vajon a fangörl az egy olyan lény, aki automatikusan visít, mert muszáj, ha a szépfiúk pucsítanak, avagy valóban hormontúltengéses mind?
Mellesleg érdekes, a vetítés alatt elől a padlón ült pár lány, akik a Yaida Hitomi klip után rákérdeztek az előadóra, tehát valószínűleg tetszett nekik. Horizontszélesítés sosem árt senkinek. Szerintem. ^^
Maga a con meg biztos jó volt... XDDD Sokat nem láttam belőle, mert általában pult mögött voltam, afterre meg szanaszét törte a cipő a lábam, úgyhogy már nem aktívkodtam túl magam. Barátokkal, smerősökkel találkozni meg mindig fun!
Vasárnapról meg ugye egy dolgot szeretnék kiemelni:
Ayumi, Eve, Shizu, Rami: RESPECT!
Megérte a rengeteg energia, fáradtság, bosszúság, idegeskedés és minden egyéb, amit ráfordítottatok a cosplay megvalósítására. Tökéletes volt! ^^
Jó tudni, hogy Ayumi Ruki elkallódott kishúga... XDDD