Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:32 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 145  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 7:06 pm 
VIP Member

Case tényleg te voltál az aki eladtad nekem a rayt? :shock: Így utólag értesültem róla :shock: :lol: (Már ha jól értesültem XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 7:20 pm 
Senior Member

Nem tett fel a netre valaki képeket??
nyaaaa :pinky:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 7:24 pm 
Forum Addict

wááá,hát..nehéz lenne leírni h milyen volt,de megprálom..
ISTENI!!! :D
imádtam mindent.
Reitának lenni tényleg érdekes :D
majd nemtudom honnan de jó lenne megszerezni a közös képeket a Gazettesekkel :D
hát Ők is nagyon jók voltak <33 én voltam a hiányzó reita láncszem xD

a Glass skin pv-t pedig végig sikítottuk és sírtuk DX nemtudom mi volt velünk...érzelmi kitörés D:
és Casi,külön kösz a Mucc pv-ért is :D <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 7:49 pm 
Member

Zakuroo: te voltál a Silly God Disco-s Reita? *-*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 3:18 pm 
Member

Narloth wrote:
:pinky2:
Nagyon jó volt az idei Con, jobban élveztem, mint a tavalyit és most az afteren is ott tudtam maradni. *-* Végig jó számok mentek. (Tudom már, miért szeretem annyira a Case & Co. féle bulikat :heart: ) Mind az afteren, mind a klipvetítésen köszönet a VAMPS-ért. :heart:

szerintem is jó volt a con,bár khm..hát nemigazán értek eggyet azzal hogy végig jó számok mentek volna.jó,volt sok jó szám,de azért lehetne (SOKKAL) kevesebb tüctüc meg "rázomapi*ám mint a pussycat dolls"-os zene,és több jrock, visual kei ,meg színvolnalas anime opening/ending.
a vasárnapi klippvetítés meg pft....tudom ,hogy változatos akart lenni,de...azért mehetett volna több közönségkedvenc pv. lehet hogy aki válogatta a klippeket(gondolom Case) utálja pl a gazettet,vagy a SuG-ot vagy miyavit vagy mondhatnékmégezerpéldát,de ha a közönség ezeket szereti,akkor miért adsz le olyanokat amikről az emberek 90% sohasem hallott? lehet hogy bőviteni akarod a japán zenei ismereteinket de ez igy elég élvezhetetlen.
//--most itt sok ember véleményét képviseltem(akik beszari alakok és nemmernek ilyeneket írni kehehhe)//

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 3:33 pm 
Forum Addict

de nem adhatja le csak a populárisabb számokat. és különben is, ott volt a mucc, meg a vamps(amit én is láttam, mert közben mászkáltam), amik éppen elég híresek, és sokak által szeretettek.

csak mert a fele társaság, csak miyavit, meg gazette-t ismeri, nem jelenti azt, hogy annak kéne mennie egész vetítés alatt.

szerintem nagyon jó volt a vetítés. köszönöm Case.
jah és minden másért is. a táska keresgélésért stb. :roll:
akik csináltak képeket, fel tudják tenni őket netre??
jah és a te képeidre is várok, Case!! xD

én nagyon élveztem a cont, és imáááádtam kai-nak lenni. ayumi-nak, eve-nek és shizunak itt is köszönöm.

*várja a képeket*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 3:38 pm 
Member

ne értsétek félre ,nem azt mondtam ,hogy menjen le afterpartyn egy egész gazette album,csak egy kis arányváltoztatás jólesne....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 4:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kaze wrote:
Narloth wrote:
:pinky2:
Nagyon jó volt az idei Con, jobban élveztem, mint a tavalyit és most az afteren is ott tudtam maradni. *-* Végig jó számok mentek. (Tudom már, miért szeretem annyira a Case & Co. féle bulikat :heart: ) Mind az afteren, mind a klipvetítésen köszönet a VAMPS-ért. :heart:

szerintem is jó volt a con,bár khm..hát nemigazán értek eggyet azzal hogy végig jó számok mentek volna.jó,volt sok jó szám,de azért lehetne (SOKKAL) kevesebb tüctüc meg "rázomapi*ám mint a pussycat dolls"-os zene,és több jrock, visual kei ,meg színvolnalas anime opening/ending.
a vasárnapi klippvetítés meg pft....tudom ,hogy változatos akart lenni,de...azért mehetett volna több közönségkedvenc pv. lehet hogy aki válogatta a klippeket(gondolom Case) utálja pl a gazettet,vagy a SuG-ot vagy miyavit vagy mondhatnékmégezerpéldát,de ha a közönség ezeket szereti,akkor miért adsz le olyanokat amikről az emberek 90% sohasem hallott? lehet hogy bőviteni akarod a japán zenei ismereteinket de ez igy elég élvezhetetlen.
//--most itt sok ember véleményét képviseltem(akik beszari alakok és nemmernek ilyeneket írni kehehhe)//

Szerintem meg az afterparty próbálja mindenki igényeit kiszolgálni, és ebbe a hardboiled vizuálosok mellett benne vannak az olyan emberek is, akik a te általad nem kedvelt zenéket szeretik. Nem Nippon Shoxxos hardcore vizuálbulit írtak le programként, hanem afterpartyt, amiben én nem találok semmi fajta stílusmegkötést. Persze a keményvonalas embereknek ez így nem pálya, de addig félre lehet nézni és szívni egy kis friss levegőt. És ha jól olvasok vissza, eddigis minden Animeconon volt egy-két Case által bedobott csavar a klippek között, és szerintem ez még senkit sem vágott a földhöz. Az admin úr csak változatosságra törekedett, ami a dolgok élvezeti értékéből semmit sem von le, én egy teljesen ismeretlen PVt ugyanolyan érdeklődéssel szemlélek, mint egy már sokat látottat. A nyitottság az új dolgok felé még senkinek sem ártott meg.
És ha belegondolsz, lehet, hogy másnak meg másféle arányváltozás esne jól. Nem csak te jársz afterpartykra.

(És lehet, hogy te tökös vagy és le mersz írni olyan dolgokat, amiket más nem, de a központozást és a helyesírás szerintem előbbrevaló.)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 4:35 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Kaze wrote:

Érdekes. Ez is lehet szempont, de én pl jobban örülnék neki, ha inkább kevésbé ismert előadók mennének. Például mondjuk egy Hamasaki Ayumi (csak egy példa) helyett jobb, ha valami ismeretlenebb előadó megy. Őt már sokan ismerik.

Mondjuk én nem voltam ott, szóval mindegy. :D Csak nekem szimpatikusabb, ha nem csak a nagy kedvencek mennek.
Szerintem ennél nagyobb probléma, hogy kevés a jpop felhozatal (persze most nem tudom, hogy mik voltak). Nekem tetszene, ha több lenne. :twisted:
(ez csak a klipvetítésekre vonatkozik, az afterpartyn nekem mindegy, hogy ott mi megy :P)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 5:08 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Konomichan wrote:
Case tényleg te voltál az aki eladtad nekem a rayt? :shock: Így utólag értesültem róla :shock: :lol: (Már ha jól értesültem XD)

Ő volt! Én meg mellette a fekete-kék hajú nőszemély yukatában, aki épp nagy hévvel kitűzőt adott el, és én is később értesültem arról, hogy te voltál az, aki annyira örömködött a Laruku CD miatt. XD Örülök egyébként, hogy sikerült vele örömet szerezni. ^^

Kaze wrote:

Nyugodj meg, amíg én bulikra járok, addig lesz r'n'b, mert többedmagammal együtt speciel szeretem rázni a picsámat, hogy a te szavaiddal fejezzem ki magam. :lol: Egyébként meg épp elegendő mennyiségű jrock és visual kei ment le az afteren. És hálistennek a japán zenei színtér azért annál színesebb, hogy csak vk-t nyomjunk orrvérzésig.
A klipekről meg annyit, hogy volt Deg, alice nine, meg Mucc, hogy a populárisabb vonalat emeljem ki. Ha a fangörlök 50 percen keresztül kedvenc, szerelmetes festett fiúkáikat akarják bámulni, azt otthon nyugodt körülmények között megtehetik, akkor más sem fog agyfaszt kapni az ötpercenkénti menetrendszerű visítástól, amit egyesek levágnak. Pont vasárnap gondolkodtam el, hogy vajon a fangörl az egy olyan lény, aki automatikusan visít, mert muszáj, ha a szépfiúk pucsítanak, avagy valóban hormontúltengéses mind? :beaten:
Mellesleg érdekes, a vetítés alatt elől a padlón ült pár lány, akik a Yaida Hitomi klip után rákérdeztek az előadóra, tehát valószínűleg tetszett nekik. Horizontszélesítés sosem árt senkinek. Szerintem. ^^

Maga a con meg biztos jó volt... XDDD Sokat nem láttam belőle, mert általában pult mögött voltam, afterre meg szanaszét törte a cipő a lábam, úgyhogy már nem aktívkodtam túl magam. Barátokkal, smerősökkel találkozni meg mindig fun! :pinky2:

Vasárnapról meg ugye egy dolgot szeretnék kiemelni:

Ayumi, Eve, Shizu, Rami: RESPECT! :idol:
Megérte a rengeteg energia, fáradtság, bosszúság, idegeskedés és minden egyéb, amit ráfordítottatok a cosplay megvalósítására. Tökéletes volt! ^^
Jó tudni, hogy Ayumi Ruki elkallódott kishúga... XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 5:20 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
Ha a fangörlök 50 percen keresztül kedvenc, szerelmetes festett fiúkáikat akarják bámulni, azt otthon nyugodt körülmények között megtehetik, akkor más sem fog agyfaszt kapni az ötpercenkénti menetrendszerû visítástól, amit egyesek levágnak.

Nekem múltkor tetszettek a fangörlök visítozásai. Tök poén volt. :beaten:

Jude wrote:
Mellesleg érdekes, a vetítés alatt elõl a padlón ült pár lány, akik a Yaida Hitomi klip után rákérdeztek az elõadóra, tehát valószínûleg tetszett nekik. Horizontszélesítés sosem árt senkinek. Szerintem. ^^

Yaida Hitomi klip ment ? :shock: Hát az tök jó.
Más jpop volt esetleg ? Kik mentek még ? :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 5:30 pm 
Forum Addict

Az afterról annyit, hogy egyetértek Jude-al, én is szeretem rázni a picsám XD Pedig a kedvenc bandám a Dir en Grey. Szóval pont jó volt az átlag, legalábbis számomra.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 5:32 pm 
Forum Expert
Forum Expert

foodlfg wrote:
Nekem múltkor tetszettek a fangörlök visítozásai. Tök poén volt. :beaten:

Kis dózisban még talán szórakoztató egy darabig, de de nonstop hallgatni a nyervákolást már csöppet fárasztó. Szerintem nem cukik a fankislányok. :beaten:

foodlfg wrote:
Yaida Hitomi klip ment ? :shock: Hát az tök jó.
Más jpop volt esetleg ? Kik mentek még ? :D

Ugyehogy? Szerintem is jó. ^^ Kifejezetten poposabb vonalból volt még Anna Tsuchiya és Kimura Kaela, meg Foxxi misQ, de az kommersz r'n'b (picsarázós, ugyebár :beaten:). Meg volt még egy kis indie rock és hip-hop is, na meg az említett vk előadók.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 5:36 pm 
Forum Addict

köszönjük a dícséretet. én is meghajlok ayumiék előtt, akik megcsinálták a ruhákat, stb. :heart:
nagyon élveztem.
jah és benne vagyunk a metropolban.(nemtom, hogy tegnapi vagy mai. xD)

vicces, hogy én egyáltalán nem vittem fgépet, szal még nem láttam másik képet magamról, csak ami az újságban van.
remélem a fotósorozat, ami készült rólunk különböző beállításokkal, hamarosan előkerül.*o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 30 Tue, 5:38 pm 
Site Admin

Kaze wrote:

ömmm.. izé.. egyrészt nem tudom miért gondolja bárki, hogy utálom az Gazette-et, mert szerintem köztudomású, hogy nem.. koncertre is azért mentem, mert szeretem öket. o_O Egyébként utóbbi két conon is volt Gazette PV, tavasz óta meg amúgy sem jött ki újabb, vagyis most már csak ezért sem volt... volt helyette vk/jrock vonalról Mucc, Alice nine, Vamps és Dir en grey. Plusz még Maximum The Hormone, Boom Boom Satellites és Anna Tsuciya, akik azért mind igen közkedveltek. A végére volt a békás Kaela Kimura ami nyilvánvalóan poénnak volt szánva. Ezek mellé ott volt Yaida Hitomi, akit azért szintén kedvelnek jópáran, meg, mint Jude említette, már ott helyben rákérdeztek páran, hogy fufuf, miez? Mi marad? Az indie-rock Karen, a nyitó Gagle (ami azért került be mert videóként nagyon érdekes), meg a Foxxi MisQ, ami meg RnB, amit szintén nem kevesen kedvelnek. Tehát nem értem hol itt a probléma. o_O

Afterparty-s kifogásokat meg pláne nem értem most.. mindjárt posztolom majd a tracklistát is, abban is lehet majd látni, hogy semmiféle tücc-tücc zene nem volt, seggrázós RnB meg ha jól emlékszem kettö és azokat nagyon sokan szokták kérni. Azt leszámítva csak és kizárólag abszolúte populáris vk / jrock / jpop cuccok mentek, mde mondom, a tracklistát lehet majd elemezni és tényleg nagyon kiváncsi vagyok, hogy pontosan mikkel is volt a kifogás, mert eddig senkitöl nem volt panasz, pedig mindig mondom, hogy ha bárkinek bármi baja van az mondja nyugodtan.. :smile2:

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 145  Next

All times are UTC + 1 hour