Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 10:32 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 145  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 24 Wed, 12:58 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Remek! ^^
Bár már ma is érezni, hogy kezd javulni az idö. Este gondolom, hüvös lesz, de az nem számít.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 25 Thu, 11:51 am 
Forum Expert
Forum Expert

Nagyon hülyének érzem magam, de ha MAT-os tagságival foglaltam előre jegyet, akkor a MAT-os kártyámon kívül kell még valamit felmutatnom beengedéskor? Mondjuk a visszaigazoló üzenetet amit Kaen küldött?
Mert ugyan már korábban is foglaltam így jegyet, de akkor mindig e-mailt kellett kinyomtatnom mert nem volt még kártyám és kellett valamivel igazolni h tag vagyok. Ez az első h végre rendes kártyát is tudok mutatni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 25 Thu, 1:00 pm 
Site Admin

Aru-chan wrote:
Nagyon hülyének érzem magam, de ha MAT-os tagságival foglaltam elõre jegyet, akkor a MAT-os kártyámon kívül kell még valamit felmutatnom beengedéskor? Mondjuk a visszaigazoló üzenetet amit Kaen küldött?
Mert ugyan már korábban is foglaltam így jegyet, de akkor mindig e-mailt kellett kinyomtatnom mert nem volt még kártyám és kellett valamivel igazolni h tag vagyok. Ez az elsõ h végre rendes kártyát is tudok mutatni.

ömm.. nem 100%, mert a jeggyekkel kapcsolatos részt nem olvasom a mat fórumon, de elvileg úgy lesz, hogy felmutatod mat kártya, mondod a neved, meg, hogy van elövétesed és kikeresik ott a gépböl, tehát szerintem nem kell mellé más. ^^

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 25 Thu, 2:07 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Köszi, akkor így fogok eljárni. Végre villoghatok a másfél év után nagy nehezen kézbesített kártyámmal. 8-)
Ha nem akaródzik nekik beengedni rád fogok hivatkozni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 25 Thu, 4:27 pm 
Site Admin

Aru-chan wrote:
Köszi, akkor így fogok eljárni. Végre villoghatok a másfél év után nagy nehezen kézbesített kártyámmal. 8-)
Ha nem akaródzik nekik beengedni rád fogok hivatkozni.

Rám aztán ne, nem vállalom a felelösséget semmiért! xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 25 Thu, 7:49 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ugyan, nem komolyan mondtam. Ott lesz Risa megint h rendet rakjon mint tavasszal. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 28 Sun, 7:39 am 
VIP Member

Voltam conon, és vettem a SoJ pultnál egy first press ray CD-t *__* Nagyon meglepődtem, hogy volt, de annyira örültem neki *__* Imádom azt az albumot *__*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 28 Sun, 7:16 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Hazaértem Conról és azt kell mondjam h annak ellenére h rohadtul beteg voltam/vagyok nagyon jól éreztem magam. Az eddigi legjobb Con-om volt.
Igaz, afterról kidőltem - nem bírtam azt a nagy meleget és a tömeget, főleg mikor elkezdtek ütemre ugrálni. Utólag is köszi a Diru számokat!
Jó volt önkéntes segítőként. Így egész más. Szombaton végig a CP-s részlegben segédkeztem, ma az egyik fotózásnál. Nagyon élveztem.
Köszönet mindenkinek aki ott volt! Case-nek pedig külön köszönet a Glass Skin PV-ért!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 12:19 pm 
Forum Addict

Azt hittem, majd nem győzök visszaolvasni, erre tessék XD A Con fergetegesen jó volt *.* Nem a programok miatt (Bár a kitűzővásár, az afterparty, meg a PVvetítés jó volt :D) Hanem, hogy olyan barátaimmal találkoztam, akikkel egyébként nem nagyon tudok. Vasárnap meg Shinyaként lett néhány fangirlöm XD
Shizu, Ayumi, Eve, ramiii: Gratulálok itt is a Gaze cptekhez, eskü jobb volt, mint az eredeti. Mag elég sok cpst ösztönöztetek arra, hogy legközelebb jobbak legyenek :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 1:40 pm 
Elite Member

Jó szórakozást...! :grin:
http://index.hu/kultur/eletmod/anim0929/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 1:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

oolong wrote:

*sikítva vinnyog*
Rólunk van kép a visual-os részben *röhögve veri magát az asztalhoz*
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 1:56 pm 
Forum Addict

oolong wrote:

"A visual kei-ben az előadók kilencvenkilenc százaléka férfi, és a külsejük nagyon feminin. De nem melegek" - magyarázta később egy másik festett csajcsapat, akik a Dir En Grey tagjainak öltöztek. Ketten azt is bemutatták, hogy mi az a fan service, miközben egy harmadik narrált: "A gitáros beáll az énekesnek, és végignyalja a nyakát. Ez nagyon jó!"

Ezek mi voltunk Hoshival XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 2:27 pm 
Forum Expert
Forum Expert

*fetreng a röhögéstől*
Quote:
"Aki nem animeszereplőként érkezett, az általában valamelyik bomlott japán irányzat szerint öltözött, és úgy is viselkedett."

De most mintha utánanéztek volna egy kicsit a dolgok mögött rejlő öhm...dolgoknak :lol:
Legalábbis vannak külső linkek és kisszótár.

Végignéztem a képeket: az Eve+Ayumi+Shizu hármas mindent visz, még Kinoko-t is mint Misa-Misa, ill. azt az átszellemült biztonságit. 8-)

Hiába, ha valaki szerint a japánok eleve bomlottak mi milyenek legyünk? Szerintem semmikép se javallot az épelméjűség.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 3:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Az a jó az animeconban, hogy lehet róla bulvárcikket írni. Kit érdekel, hogy pl ki nyerte a cosplayversenyt, ha a bejáratnál lányok smárolnak. :beaten:
Felkelti az emberek érdeklődését. :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 29 Mon, 5:31 pm 
Elite Member

:pinky2:
Nagyon jó volt az idei Con, jobban élveztem, mint a tavalyit és most az afteren is ott tudtam maradni. *-* Végig jó számok mentek. (Tudom már, miért szeretem annyira a Case & Co. féle bulikat :heart: ) Mind az afteren, mind a klipvetítésen köszönet a VAMPS-ért. :heart:
A CP-seknek én is gratulálok, nagyon jó volt végre ügyesen kivitelezett, igényes cosplayeket látni. Shizuéknak pedig külön tiszteletem, nagyon ügyesek (és szépek) voltak. :clap: :drool:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 70, 71, 72, 73, 74, 75, 76 ... 145  Next

All times are UTC + 1 hour