Szerintem rémes volt a con, a kistermekkel, meg aulával nem igen volt gond, de a nagyterem úgy volt vicc, ahogy volt.. a vetités, a technika, a felkészületlen müsorvezetök, a szervezés, minden. A cosplayverseny talán a legrosszabb volt amit eddig láttam (jó, erröl nem a szervezök, hanem a nevezettek tehetnek, akik kevés kivételtöl eltekintve borzasztóak voltak), az AMVet látni sem lehetett a vetitési gondok miatt, stbstb. A helybenrajzolódsdni még érdekelt volna, de végülis inkább elmentünk kajálni, meg várostnézni. ^^"
Koga: láttunk ám téged, de jah, már éppen a lelépés küszöbén álltunk. ^^"
Ayami wrote:
Nah, beszámoló:
A cosplayünk brutálisan jó volt*.* Bár sokan Kaorunak néztek o.O Viszont odakint a pusztán elég.. khöm... perverz képeket csináltunk XD
Meg voltak fangirljeink *.*, és rengetegen lefotóztak -_-
Az afterparty viszont SIRALMAS volt. Egyrész alig két órát késtek, majd utána még 3/4ed órányi para-para, majd az egész bulin kb. 5 olyan szám, amire lehetett is bulizni. Mert sok anime op/end jó szám...otthon hallgatni, de nem bulizni o.O
De erről majd még Die ír bővebben... Vagy nem...
Jah, jó lett a cosplay (de Toshiya-nak niiiiincs tiarája!! xDDD), meg még tegnap találtam valami online összefoglalós videót, amiben felbukkantok ti is, csak most nem találom a linket. o_O