Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 27 Mon, 3:50 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 145  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 12:05 am 
oshare booty
oshare booty

nah meséljetek h mi volt!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 8:28 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Hát én nagyon jól éreztem magam a conon, olyan tipikus nyári con volt: még elviselhető tömeg, barátkozás, beszélgetés, shopping, fun és lazulás. xD Én nagyon szeretem, a programokban annyira nem veszek rész, de tény hogy az AMV vetítés jobb lett volna egy alkalmasabb kivetítővel pl. Mindegy, elvoltam így is, megnéztem mindent, meg a rajzverseny is fun volt. De a fent említett pontokban nagyon jeleskedtem, éljenek a One Piece cosplayerek! :heart:
Afteren nem maradtunk mert hivatalos voltam Tatára egy ottalvásra meg annyira nem vágyódtam most buliba.
A legviccesebb talán a japán lány volt aki folyton fotózgatott meg fanolt minket, nekem is midig ezervattos mosoly kíséretében odaintegetett. xD OPfanok yeyy!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 9:59 am 
Site Admin

Szerintem rémes volt a con, a kistermekkel, meg aulával nem igen volt gond, de a nagyterem úgy volt vicc, ahogy volt.. a vetités, a technika, a felkészületlen müsorvezetök, a szervezés, minden. A cosplayverseny talán a legrosszabb volt amit eddig láttam (jó, erröl nem a szervezök, hanem a nevezettek tehetnek, akik kevés kivételtöl eltekintve borzasztóak voltak), az AMVet látni sem lehetett a vetitési gondok miatt, stbstb. A helybenrajzolódsdni még érdekelt volna, de végülis inkább elmentünk kajálni, meg várostnézni. ^^"

Koga: láttunk ám téged, de jah, már éppen a lelépés küszöbén álltunk. ^^"

Ayami wrote:
Nah, beszámoló:
A cosplayünk brutálisan jó volt*.* Bár sokan Kaorunak néztek o.O Viszont odakint a pusztán elég.. khöm... perverz képeket csináltunk XD
Meg voltak fangirljeink *.*, és rengetegen lefotóztak -_-
Az afterparty viszont SIRALMAS volt. Egyrész alig két órát késtek, majd utána még 3/4ed órányi para-para, majd az egész bulin kb. 5 olyan szám, amire lehetett is bulizni. Mert sok anime op/end jó szám...otthon hallgatni, de nem bulizni o.O
De erről majd még Die ír bővebben... Vagy nem...

Jah, jó lett a cosplay (de Toshiya-nak niiiiincs tiarája!! xDDD), meg még tegnap találtam valami online összefoglalós videót, amiben felbukkantok ti is, csak most nem találom a linket. o_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 10:36 am 
Member

Nah őő miről írjak bővebben? xD

Afterparty: elvileg animecon fórumon lehetett számokat kérni és háácc... no comment ^^" legalább volt 3 MTH szám, the WORLD, Filth in the beauty, Selfish Love.. jah meg Vanilla xD a többi ilyen Ichirin no Hana (vagymi..) meg még egy pár Bleach op, asszem FMA op, meg nem tom... má tulságosan be voltam kómálva, hogy jobban figyeljek XD

Cosplay: jahm, Tochinak nincs tiarája, de ez így olyan aranyos volt xD meg én előre leszögeztem, hogy nekem ribanc Toshi kell ^__^ azoknak akik Kaonak nézték Shint, gratulálok.. -.-

Egy pár kép meg fent van itt: http://pongitimi.deviantart.com/
meg itt: http://sayakasan.deviantart.com/

Amúgy szerintem jó volt a con ^_^ vetítésekre, cosplay versenyre meg ilyenekre meg nem ültem be, mert ezek sose érdekeltek :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 10:42 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Koga: láttunk ám téged, de jah, már éppen a lelépés küszöbén álltunk. ^^"

:D Pedig már attól rettegtem, hogy az elhúzódó sminkelés miatt totál kiüresedett Con helyszínre fogunk érkezni. Amikor jegyet vettem első kérdésem amúgy is az volt a bejáratnál: "Ilyen későn is árultok még jegyet?" :D

Case, hát most duplán is sajnálom, hogy veletek nem futottunk össze. Egyrészt mert nyaggatott valaki, hogy ha lehet fotóztassuk le magunkat veled; a másik pedig hogy még ajándékot is vittünk (azt hiszem) kedvenc tv-sorozatod kapcsán.

Ayami: Nem is igazán az afterparty-t bánom, hanem azt hogy egyáltalán be sem kukucskáltunk. Pedig megnéztem volna hanyan maradtak, és - főleg - milyen korosztály! :D

Edit: Minket is lefotózott egypár tini lány - első kérdés mi volt: Ugye mi Gazetto-t cosplay-elünk? :shock: Hát úgy néztünk mi ki? :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 11:40 am 
Mumus

parapara milyen volt arra kiv vagyok!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 11:43 am 
Member

Koga wrote:
Nem is igazán az afterparty-t bánom, hanem azt hogy egyáltalán be sem kukucskáltunk. Pedig megnéztem volna hanyan maradtak, és - fõleg - milyen korosztály! :D

Edit: Minket is lefotózott egypár tini lány - elsõ kérdés mi volt: Ugye mi Gazetto-t cosplay-elünk? :shock: Hát úgy néztünk mi ki? :lol:

Amm olyan éjfél körül már csak 5en, 6an voltak... meg volt olyan, hogy egy számnál senki nem táncolt xD az elején voltak sokan, olyan 30an kb. és ilyen 16-18 évesek lehettek átlagban...

Erre a GazettE-sre meg no comment... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 1:08 pm 
Mumus

Die-chan wrote:
Koga wrote:
Nem is igazán az afterparty-t bánom, hanem azt hogy egyáltalán be sem kukucskáltunk. Pedig megnéztem volna hanyan maradtak, és - főleg - milyen korosztály! :D

Edit: Minket is lefotózott egypár tini lány - első kérdés mi volt: Ugye mi Gazetto-t cosplay-elünk? :shock: Hát úgy néztünk mi ki? :lol:

Amm olyan éjfél körül már csak 5en, 6an voltak... meg volt olyan, hogy egy számnál senki nem táncolt xD az elején voltak sokan, olyan 30an kb. és ilyen 16-18 évesek lehettek átlagban...

Erre a GazettE-sre meg no comment... XD

miket adtak elő?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 1:12 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Ji-chan wrote:

A con végén volt egy rövid parapara bemutató néven nevezett tánci, nem volt rossz, csak épp sok helyütt semmi köze nem volt a paraparához, de az a része ami tényleg az volt az nem volt rossz, a többi részére kicsit jobban rá kellett volna gyúrni. Az afteren meg nemtom mi volt ugye.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 1:14 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Tényleg An-chan, a paróka hogy szuperált?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 1:20 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Aru-chan wrote:
Tényleg An-chan, a paróka hogy szuperált?

Jajj, nem olvastad? Írtam hogy meglett az enyém aznap este, de nagyon köszönöm és cserébe rendbeteszem a tiédet! :smile2: Szóval az enyém volt rajtam, a tiéd meg rendbe lesz téve amint a lakhatási gondjaim rendben leszenk. xD :drop2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 1:23 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^^ Nem voltam itthon h olvassam, de örülök h meglett végülis!
És nagyon köszönöm h gondoskodsz az enyémről is *ölel* - ráér egyébként, csak jövőre tervezem h SakuraCon-on esetleg az lesz rajtam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 1:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
Ji-chan wrote:

A con végén volt egy rövid parapara bemutató néven nevezett tánci, nem volt rossz, csak épp sok helyütt semmi köze nem volt a paraparához, de az a része ami tényleg az volt az nem volt rossz, a többi részére kicsit jobban rá kellett volna gyúrni. Az afteren meg nemtom mi volt ugye.

Hasonló véleményen vagyunk. A lányok próbálkoztak, voltak jó pillanataik, meg volt jópár ahol nem értettük, hogy akarattal csúszott szét a produkció, avagy a véletlen műve folytán.

És hogy milyen számokra is tánciztak, arra sajna nem tudok válaszolni, nem szoktam ilyeneket hallgatni. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 2:22 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Aru-chan wrote:
^^ Nem voltam itthon h olvassam, de örülök h meglett végülis!
És nagyon köszönöm h gondoskodsz az enyémről is *ölel* - ráér egyébként, csak jövőre tervezem h SakuraCon-on esetleg az lesz rajtam.

Oké, addigra tuti meglesz. :D

Koga wrote:
És hogy milyen számokra is tánciztak, arra sajna nem tudok válaszolni, nem szoktam ilyeneket hallgatni. :(

A Haruhi koreográfia tuti benne volt, gondolom a megfelelő zenére, a többiről nekem se volt lövésem sem. xD (Lassan hetótom lesz abból a táncból annyiszor láttam már előadva. xD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 21 Mon, 2:27 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

tenshi wrote:
Koga wrote:

A Haruhi koreográfia tuti benne volt, gondolom a megfelelő zenére, a többiről nekem se volt lövésem sem. xD (Lassan hetótom lesz abból a táncból annyiszor láttam már előadva. xD)

Kössszi az infót! ^^ Továbbítom is, mivelhogy már nyaggattak hogy tudakoljam meg. (Hehe, amire mi először látjuk, addigra An már ráun... XD Azt hiszem e téren nem vagyok túl naprakész ^^)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2175 posts ]  Go to page Previous  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 145  Next

All times are UTC + 1 hour