Amiben a NewS volt a vendég, az tuti megvan. Emlékszem mikor ezt a számot énekelték Ryo majdnem leesett arról az azt hiszem forgó színpadról. Még Tego-val röhögtek rajta, közben meg énekelték ezt a lassú számot. Hát elég vicces volt, hogy mit ne mondjak.
És akkor most egy kicsit vinyogok. Megtaláltam a Gym-es Domoto Kyodait, de csak raw-ban (link a Kinki topicban, akit érdekel), de tudom, hogy van hozzá angol felirat, mert láttam. Ha valaki tudna nekem linket adni az angol feliratoshoz, hát azt nagyon megköszönném. Mert úgy emlékszem, hogy nekem az megvolt, de nem találom. Meg már a szemem kiesik a sok dvd nézegetéstől.
A másik műsor amit keresnék, és szintén tudom, hogy van hozzá angol felirat és persze azt sem találom, pedig az 100%, hogy megvan nekem valahol, amiben elmentek interjút készíteni a NewS-al, volt egy riporternő és két idősebb NewS rajongó nő. Emlékszem az egyiket szinte be kellett rugdosni a NewS öltözőjébe, mert nem mert bemenni. Az egyikük Pi rajongó volt, a másik meg azt hiszem Massu. És ez egy Shounen Club után volt, utána mentek az öltözőbe. Pi még pacsizott is az egyik nővel.
Itt van egy kép, ebben a ruciban voltak, hátha így valaki könnyebben felismeri. Legalábbis azt hiszem ez volt.

Már annyi műsort láttam, hogy néha már én se tudom mi melyikben volt.
És érdemes elzarándokolni a community-be, mert most elég sok érdekes dolog került fel: pl. valaki elkezdett Shounen Club részeket feltölteni, fordítások (Koyama nagyon aranyos, szeretné látni, ahogy a Kat-tun énekli a Cherish-t, és mindezt egy közös NewS, Kat-tun, Kanjani8 koncerten), akkor arról is, hogy mennyire meglepődtek Seamo-ék, hogy a Johnny-s őket kérte fel, hogy írjanak egy dalt a NewS-nak (ugye az október 1-jén megjelenő Happy Birthday-ról van szó). Na szóval tényleg érdemes meglesni.