Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 5:47 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 22 Fri, 8:21 pm 
Forum Addict

Sanako:
Ez a tengeri teknősös valami pontosan melyik Shounen Club-ban volt, meg tudnád nekem mondani? Erre én is kíváncsi volnék? :D

Más:
Youtube-n belebotlottam egy klippbe, 2 perc 33 másodpercnél megtudja nekem valaki mondani, hogy az milyen NewS tevékenység volt, ha jól látom Shige, Massu és Pi ülnek egy lépcsőn? Most ez fúrja az oldalam.
http://www.youtube.com/watch?v=M8dyOKTducQ

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 22 Fri, 11:32 pm 
Forum Addict

a 2008.07.06osba ^^
wáá annyira megszerettem Sengát :lol: nem a teknősök miatt XDDD

most néztem meg a júniusit is, mostanában Kansai jr ni Q van, hát ezek téleg nem normak :lol: de sokkal közvetlenebbek mint a Tokyoiak azt látom...
meg msot van ez az új együttes, Butoukan, amit Takki csinált... Senga, Bunichi, meg a többienk nem tudom a nevét XD Egész jó a zenéjük *-* a Night Butterfly, asszem az a címe...

a klipben az a 2.33nál az a Gekidan engimonoból vna, amiben még Kusano is ottvolt... (egyetlen Kusanos dorama) ez egy 4 részes minidorama de csak az első 2 rsze van felriatozva XD elég kész emrt Tegoshi egy hülyegyerek benne aki a járda meg úttest közepén döglik folyton, Shige meg Tego nővérének a haját szagolgatja, Kusano meg perverz XD és együttest akarnak alapítani... de a 3-4. részt nekem is meg kéne néznem még XD bár nem remélem h sokat emgértek X'D mert ebbe főleg dumálnak, leglaábbis az első 2 rész a lépcsőn játszódott....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 23 Sat, 12:39 am 
Forum Addict

Köszi a választ! Azt a Shounen Clubot majd megpróbálom megkeresni.
A Gekidan Engimono-ból nem írtad hány 100. az? :lol:
Ugyanis van egy pár, de ha minden igaz, azt találtam meg amit itt írtál. És ezek szerint én Shigét néztem Pi-nek. :D
Pi-nek is van egy Gekidan Engimono-ja, annak a making-je már le is van fordítva, már csak a 4 részt kell. Imádom, hogy ezekből csináltak jó párat. Mondjuk JE-nél már nem tudom miért lepődöm meg ezen.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 23 Sat, 12:43 am 
Forum Addict

Akira wrote:
Köszi a választ! Azt a Shounen Clubot majd megpróbálom megkeresni.
A Gekidan Engimono-ból nem írtad hány 100. az? :lol:
Ugyanis van egy pár, de ha minden igaz, azt találtam meg amit itt írtál. És ezek szerint én Shigét néztem Pi-nek. :D
Pi-nek is van egy Gekidan Engimono-ja, annak a making-je már le is van fordítva, már csak a 4 részt kell. Imádom, hogy ezekbõl csináltak jó párat. Mondjuk JE-nél már nem tudom miért lepõdöm meg ezen.
Jaj a Pi-sről el is feledztem, pedig találkoztam vhol amaking offal XD de mondjuk ezeknek az engimonoknak aztán nagy története van :lol: asszem ez az Ie wa tooi vagy valami iylemsi... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 23 Sat, 12:45 am 
Forum Addict

Ez a Shounen Club véletlenül nem a TegoMassu-s?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 23 Sat, 12:50 am 
Forum Addict

Akira wrote:
Ez a Shounen Club véletlenül nem a TegoMassu-s?
Dedede... ők voltak mindkétszer a vendégek XD
eszembe jutott h ne lehet túl sok ember akit emghívhatnak vendégként, mert foltyon Takkiék vannak meg TegoMasu, meg Yamapi, Kanjani8 és Kat-tun, de már ők is rég voltak... most HSJ lehet még, de aztán kifújt :lol: ezeket váltogatják folyton XD meg témák is... Bouken az már 3szor volt basszus :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 23 Sat, 12:55 am 
Forum Addict

Köszi! Na jól belenyúltam, persze, hogy nem azt szedtem le amit akartam, mert ebbe egyedül csak Shige van. :laugh:
De no problem, ezt is megnézem. :D Persze ennek is csak az első két része található. Jellemző.

Más: a tegnapi Music Station-ben volt Saito Kazuyoshi, aki Ryo egyik nagy kedvence, és pont azt a dalt adta elő, amit Ryo most nem is tudom melyik magazinban kedvenc szerelmes számának jelölt meg. Egyébként tényleg kellemes dal. Ha jól emlékszem valamelyik jweb bejegyzésében is írta, hogy volt a koncertjén és hogy nagyon felnéz rá. :D
és íme Ryo barátunk egyik bálványa
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 23 Sat, 5:45 pm 
Forum Addict

Na lehet h ennek utánanézek... tegnap írtma ki neveket akiket az ABC-sek mondtak h szeretnek, egyikük pont Okamato Keito apját mondta XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 24 Sun, 6:09 pm 
Forum Addict

Hát ezt most bocsi, de muszáj megosztanom. Ezek olyan lükék, de szeretni valóak. Nem tudom, hogy csak Jin szeretett volna ezen a fotózáson Pi-re hasonlítani vagy csak most ez a bodri fej valami divat lesz Kimura Takuya után, de mindegy is.

képcredit: Pi (Lovekira220), Jin (jinpi_moe)
Image

Csak az összehasonlítás kedvéért raktam egymás mellé a két képet, bár Pi haja azért nem annyira bodros, mint Jin-é. Remélem Ryo nem kívánja követni ezt a divatot, mert neki aztán nagyon érdekesen állna. :D
Bár akkor már hármasikrek lennének. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 24 Sun, 8:39 pm 
Forum Addict

Most nézem az új scaneket... KAT-TUNt, észre se vetem h fentvannak X'D de ez a haj Jinnek áááááááááááááá XD sztem ezt Pi indította, Kame követte, most meg jön Jin is xDDD áááá xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 10:33 am 
Forum Addict

Ha akarsz még Senga hülyeségeket nézni, akkor ajánlom a 2008.04.13as SC-t is :lol: El kellett játszaniuk a Nekketsu junior league-ben a Kame 00.00.16'-ből a masnikötős kissu küldős részt XD Senga kötött valami hármas csomót a nyakkendőből és elfelejtett puszit küldeni XDD Koyama látszik a háttérben ahogy Koyama az arca elé tartja a füzetét és úgy röhög XD
Goseki meg megint nagyon jó onnagata volt :lol: olyna jó kis feleséget játszott XD és a Butoukanos srác (ő volt a vendég) kétszer is puszit adott neki :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 8:24 pm 
Forum Addict

Köszi Sanako, ennek utána fogok nézni. :D Tegnap éppen az új képeket nézegettem és szerintem Ryo-nak ritka hülye frizurája van. Shige szőkeségével már megbarátkoztam.
És aki nem olvas bele a jpop topicba, annak itt mondom, hogy kijött végre a Hanabi Pv Mr Childrentől. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 25 Mon, 9:32 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Köszi Sanako, ennek utána fogok nézni. :D Tegnap éppen az új képeket nézegettem és szerintem Ryo-nak ritka hülye frizurája van. Shige szõkeségével már megbarátkoztam.
És aki nem olvas bele a jpop topicba, annak itt mondom, hogy kijött végre a Hanabi Pv Mr Childrentõl. :lol:
íííí végre :D rohanok is leszedni, köszi ^^

közbe emgint SC-t nézek XDDD Senga nemnrom... nagyon kezdem bírni ezt a gyereket :lol:
Takki mani a téma, mi a kedvenc kajája, ki kell találniuk... Senga írja: Imai Tsubasa.... mit evett tegnap Takki vacsira, Senga írja: Imai Tsubasa XDDD
Ishgaki Daisuke meg Takki fan az tuti :lol: legalábbis a születési helyén kívl mident tudott róla xDD

Megnéztem a március 9-est is :lol: HSJ-osokat odahívták beszélgetni, basszus összevissza beszélt mindenki, Koyamát se lehetett hallani XD Yamadát kérdezték de Hikaru belebeszélt XDDD
Utána emg Nekketsu junor league-ba ez volt a döntő, Hikaru meg kiment táncolni, Koyama meg bele akart rúgni :lol: annyira brom az ilyen mozdulatokat XD and Hikaru's still stealing the show :lol:

Ezután emg a NewS volt a meglepetés vendég és az Utsukushisugiru Beautiful eyes-ot vagy mit adták elő.... sztema díszletpakolás közben vki megcsúszhatott vagy valami, mert Ryo meg Tegoshi ott rhögtek a lassú lovesong alatt és a végén Ryocchan mondott is valamit XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 27 Wed, 12:43 pm 
Forum Addict

Amiben a NewS volt a vendég, az tuti megvan. Emlékszem mikor ezt a számot énekelték Ryo majdnem leesett arról az azt hiszem forgó színpadról. Még Tego-val röhögtek rajta, közben meg énekelték ezt a lassú számot. Hát elég vicces volt, hogy mit ne mondjak.

És akkor most egy kicsit vinyogok. Megtaláltam a Gym-es Domoto Kyodait, de csak raw-ban (link a Kinki topicban, akit érdekel), de tudom, hogy van hozzá angol felirat, mert láttam. Ha valaki tudna nekem linket adni az angol feliratoshoz, hát azt nagyon megköszönném. Mert úgy emlékszem, hogy nekem az megvolt, de nem találom. Meg már a szemem kiesik a sok dvd nézegetéstől.
A másik műsor amit keresnék, és szintén tudom, hogy van hozzá angol felirat és persze azt sem találom, pedig az 100%, hogy megvan nekem valahol, amiben elmentek interjút készíteni a NewS-al, volt egy riporternő és két idősebb NewS rajongó nő. Emlékszem az egyiket szinte be kellett rugdosni a NewS öltözőjébe, mert nem mert bemenni. Az egyikük Pi rajongó volt, a másik meg azt hiszem Massu. És ez egy Shounen Club után volt, utána mentek az öltözőbe. Pi még pacsizott is az egyik nővel.
Itt van egy kép, ebben a ruciban voltak, hátha így valaki könnyebben felismeri. Legalábbis azt hiszem ez volt. :oops: Már annyi műsort láttam, hogy néha már én se tudom mi melyikben volt.
Image

És érdemes elzarándokolni a community-be, mert most elég sok érdekes dolog került fel: pl. valaki elkezdett Shounen Club részeket feltölteni, fordítások (Koyama nagyon aranyos, szeretné látni, ahogy a Kat-tun énekli a Cherish-t, és mindezt egy közös NewS, Kat-tun, Kanjani8 koncerten), akkor arról is, hogy mennyire meglepődtek Seamo-ék, hogy a Johnny-s őket kérte fel, hogy írjanak egy dalt a NewS-nak (ugye az október 1-jén megjelenő Happy Birthday-ról van szó). Na szóval tényleg érdemes meglesni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 27 Wed, 2:25 pm 
Forum Addict

Azt lheet h én is láttam, amiben két fan bemehetett hozzájuk... igen, erre emlékszem, h az egyik mondta h már 10 éve Pi-fan XD

Azt a Koyamast olvastam :D Szívesen meghallgatnám *o*
Bár ma estére majd a 200.6.7.02-es SC van betervezve XD Ami Fujigaya produced és a Fujigaya x Koki medleyk ebben vnannak *o*

addig meg magyartanárkodok még :lol

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour