MichiruR wrote:
Aha az elsõ rész ok, kis lánykák ugráljanak ilyenre, de egyetértek Jude-dal abban, hogy a tálalás nem a legjobb.
Mert az nyilvánvalóan nem a kislányoknak szól, az idõsebb Japán fasziknak nem erre kellene gerjedni.

Nekem különösebb bajom nincs ezzel, így működik arrafelé a biznisz. Az ilyen koncepciójú csapatok hozzátartoznak a színtérhez és a lányok is tisztában vannak vele, hogy miért vannak ott, és hogy mit kell csinálniuk, hogy sikeresek legyenek. A legprofibbak valamilyen egyedi személyiséget is bele tudnak vinni, amitől még érdekesebbeké válnak.
Nekem inkább ez a bajom ezzel a csapattal, hogy még csak amolyan futtatott bábok, nincs igazi hozzáadott érték a tagok részéről. Persze ez még érthető, mert még csak most kezdtek, de egyébként is fiatalok, sokat nem várok tőlük. Nomeg mivel nem tudok japánul, nem is biztos, hogy észreveszem. Mindenesetre így eléggé unalmasak, főleg úgy, hogy a zenéjük is semmi extra kategória.
Ha az átlagot nézzük, akkor tényleg fiatalok ezek a lányok, de két év múlva (ha még meglesznek) már nem nagyon fognak ezen problémázni az emberek. A fentiek miatt kicsit feleslegesnek érzem ugyan ilyen fiatal lányokkal egy ilyen csapat indítását, de ha van rájuk kereslet és a lányok és a kiadó is benne van, akkor csinálják.
Szerintem itt még nem linkeltem ezt a
Junjunos videót. Ő egy olyan lány, aki annak ellenére, hogy viszonylag el van nyomva a csapatban, tud szórakoztató lenni. Tök jó karakter. :hárt: (:
pszabi wrote:
[szexi drummer Leah kép]
ÚÚÚÚÚ