Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:26 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 12:23 am 
Forum Addict

Akira wrote:
És amit az elõzõ hozzászólásomban elfelejtettem írni:
Elnézve ezt a koncit, annyira feltûnõ volt, hogy ez a Massu gyerek mennyire élvezi ezt csinálni. Legalábbis állandóan mosolyog, meg a kézmozdulatai is annyira ezt fejezik ki. Meg annyira próbál koncentrálni, hogy ne énekeljen hamisan. Tök aranyos. :D
Kedvenc videm amibe véletlenül a sétapálcába kezd el énekelni a mikrofon helyett :lol:
De tényleg annyira aranyos... és jó hogy szereti csinálni, mert így tényleg a közönség is mosolyog emg aki nézi az is látja h msot nem idetették a színpadra h na énekeljél, hanem magától akarja és csinálja és szereti ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 1:02 am 
Newbie

En tudtam h japanban olyan bandak a menok akiket otthon kirohognenek de az hogy a je milyen meno mar felelmetes:D
szoval ha szoba kerul a je mindenki odavan h milyen nehez bekerulni es h ezek a fiuk ha nem tokyoiak akkor minden heten feljarnak treningekre( ugye a shinkansen az egyik legdragabb dolog pl Hiroshima Tokyo odavissza kb 50 ezer forint)

Furcsa ezt irni de tisztelik oket! Persze a fiatslok kozott megoszlanak a velemenyek idosebbek mind szeretik a smapet:D fiatalok meg vki imadja a news-t es ezert utalja az exilet de a news-t amugy kb mindenki szereti
oszinten bevallom meg senkit sem hallottam yamapirol besselgetni
de ez nem jelent semmit lehet csak en vagyok rossz helyen de majd megkerdezem az osztalytarsaimat hogy velekednek:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 7:28 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát, azt tudtam h a japánok naon szeretik az idolokat, de a fiúk is szeretik a Dzsánízosokat? vhogy a női idolokról el tom képzelni h fiúk-lányok egyaránt odavannak értük, de akkor néznék egy nagyot ha azt látnám h pár egyenruhás fiúcska a szünetekben a Popolo-t nyálazza, mert benne van a Nyűszü legújabb félmeztelen-szexinézéses-vizesbőrös fotókollekciója. viszont azt el tom képzelni h az idősebbek azok szeretik az ilyen Shonentai, Hikaru Genji, SMAP, TOKIO cuccokat. szal érrdekes a dolog.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 7:54 am 
Newbie

hat a je-t nem hiszem h szeretik de pl a greeeenert lanyok fiuk odavannak
de en siman eltudom kepzelni hogyha nem is nyalaznak utsnuk de hallgatjak
de ezt csak en gondolom igy, lanyiskolaba jarok szoval igazsag szerint foggalmam sincs:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 9:34 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

GReeeeN az téll naon jó <333

hát ha már Hizaki Grace Project interjú vagy miafene háttérzenéje is News, lehetséges h a vk-sok is nyomatják :D

btw Shige azé' kicsit se néz ki elmebetegül x'DDDD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 10:31 am 
Forum Addict

Fú, Hana köszi szépen, hogy írtál. :D Nem baj az, hogy nem beszélgetnek Yamapiról, lehet, hogy ott nem őt szeretik. Van elég JE-s fiú. :D
Csak azért akartam megkérdezni, mert akárhány beszámolót olvastam, olyantól is akit nem érdekel Yamapi, hogy találkozott vele, mindig dicsérték, hogy nagyon kedves, udvarias, és hogy valami csodálatos aura veszi körül (ez nem csak tinilányok, hanem pl. egy magazin szerkesztője is írta), meg hogy jóképű és nagyon szép a bőre. Meg a szokásos.
Az öregek gondoltam, hogy nem szeretik őket, elvégre csak fiatal fiúkról van szó, a tiszteletet meg valamivel ki kell érdemelni. Ezt meg az idősebbek, mint a SMAP pl. már megtették. Róluk hallottam, hogy iszonyúan szeretik őket.
A Greeen az én látóterembe pont a NewS miatt került, ugye ők írták nekik a Weeek című számot. És akkor utánuk olvastam. :D
Azt meg nem igazán értem, hogy aki szereti a NewS-t utálja az Exile-t. Total két más stílus és életkorban is elüt, és szerintem az Exile nem idolcsapat.

Animelover: a kedvenc képem ez a lekváros Shige-ről

Sanako: melyik videó volt, ahol Massu a sétapálcába akart énekelni?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 10:35 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hehe, jó hallani h Yamapi-t így szeretik. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 10:39 am 
Forum Addict

Animelover wrote:
Hehe, jó hallani h Yamapi-t így szeretik. ^^

Szerintem lehet, hogy Pi elsősorban Tokióban népszerű, ill. max a szülőhelye környékén, ugye ami Chiba. :D De pl. emlékszem az előző dvd-n voltak Hiroshimában a fiúk koncertezni, mert emlékszem bemutatták, ahogy esznek és majdnem kifolyt az összes nyálam.
haha, na ebben a pillanatban fejeztem be a BOAO-s interjú fordításának olvasását. itt is írja pont, hogy egy középkorú férfival fürdőzött éppen, aki nem ismerte fel és még mondta is neki, hogy pont úgy néz ki, mintha Johnnys fiú lenne. :laugh:
Egyébként azt is sokszor nyilatkozza, hogy bármilyen hihetetlen nem mindig ismerik fel. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 11:38 am 
Forum Addict

hana: vltál már valamilyen JE-s koncerten? :D
érdekes ez a téma amúgy, hogy kint hogy vélekednek róluk.. mert én innen el se tudom képzelni hogy egy átlag japán hog ynézhet rájuk... fiknál tényleg csak azt tudom elképzelni hogy hallgatják XD

Akira:
http://www.youtube.com/watch?v=4HCWXYsTRKE

Elkezdtem közbe a DVD-t, tegnap feltette newsfan az egézet.... wááá, Koyama yes yes yes XDD
a Gomen ne Juliet meg nagyon látványos volt *o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 12:43 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:

Ezt köszi, ez nagyon ari volt. Ez melyik Shounen Club-ban volt? Mert gondolom az volt, és jó volt az egyveleg. :D
Koyama meg nagyon elemében volt a koncin, de a dvd-n is, tele van Koyama-val a lemez. Akkorákat nevettem rajta. Amit ezek összeökörködnek Shige-vel az nem semmi. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 1:35 pm 
Forum Addict

Sajnos nemtudom, én is csak youtubeon találtam :D
De most annyit szedtem le, kiírtam basszus már 6ot DVD-re és megint 38 van XDD SC mérgezést fogok kapni XD *nemnorm*

Nah végignéztem a DVD-t :D Nagyon jó vooolt ^^ és a RyoPi pillanatok... mikor a Daite sneoritánál a kuchibiru szónál Ryocchan végigimított Pi arcán *o*
meg volt még 1-2 rész amin olvadoztam XD

közbe lejött a Code Blue 6 hardsubbal úgyh nézem is gyorsan XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 2:43 pm 
Newbie

ez a news exile csak egy pelda volt nem altalanos dolog :D ( am en utalod az exilet szerintem neverseges de eleg nepszeruek)
hiroshimaban lakom ami nem szamit nagy varosnak szoval ide nem jonnek nagyon je bandak es nagyon dragak a koncertek ( koda kumi volt itt majusban es 15ezer huf volt egy jegy) en meg kifejezetten arashi fan vagyok szoval volt arrol szo h felutazok valahova ami beleesik a koncertvarosokba ( kb minden banda a Tokyo-Osaka-Nagoya-Fukuoka-hokkaido vonalat jarja) de ebben a felwvben arashi nincs japanban (asia tour) szoval ugy nez ki nem fogok koncertre menni de sebaj tudom h ugysemost vagyok utoljara japanban^^

En szeretem yamapit de nem latni tvben mm gondolom van de nem ugy mint arashi vagy smap h nem kell keresned mert tuti latod oket egy heten 3szor:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 3:32 pm 
Forum Addict

Köszi a választ! Hát végülis Yamapi főleg akkor látható a tévében, ha sorozata megy és azt reklámozza vagy kislemez jelenik meg vagy egyéb, de nekem ez azért bőven elég. Így is jó pár dvd-m van már tele NewS-os meg Yamapi-s cuccokkal. :D De érdekes, hogy egyedül a NewS-nak nincs saját tévéműsora, reménykedem hátha lesz valamikor. Bár gondolom nehéz lenne összeszervezni, mert hát mindenkinek akad valami dolga, főleg Pi-nek és Ryo-nak, akinek a Kanjani8-ben is helyt kell állnia.
Sajnálom, hogy most nem tudsz Arashi koncertre menni, de előbb-utóbb csak eljutsz. :D De ha tudod őket nézni a tévében akkor az egy iciri-picirit kárpótol érte. Meg hallgatni a rádióműsorokat, főleg úgy hogy még érted is miről van szó. :D

Off: Tudsz valami Ohno marihuána botrányáról? Vagy nem igaz? Az Arashi topicban írhatnál pár szót, bár ha jól olvastam a blogodban ipod-al netezel, biztos nem lehet könnyű.
Ja és ha gondolod írjál magadról pár sort a bemutatkozó topicban is. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 4:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Animelover: a kedvenc képem ez a lekváros Shige-ről

ez lekvár? :shock: *ránéz a képre* azt hittem művér o.O

Jaja Hana, üdv itten a fórumon mer még nem üdvözöltelek és ha szeretnél írj a bemutatkozó topikba is :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 16 Sat, 4:30 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
ez lekvár? :shock: *ránéz a képre* azt hittem művér o.O
D

izé, lehet művér :oops: Én lekvárnak néztem/nézem, belőlem inkább ne induljon ki senki, mert hát az én felismerő képességem, hát inkább nem mondok róla semmit. :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour