Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:24 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 12 Tue, 6:19 pm 
Forum Addict

Newshfan már feliratozta is a Dvd egy részét. :o Majd miután kikerültem a kómás állapotból meg is nézem valamikor és ecsetelem a gondolataimat róla. Már gondolom mennyire "kíváncsiak" vagytok rá. :lol: Annyit mondhatok, hogy azért lesz egy-két "szép" szó, leginkább a számok előadásáról és a ruhákról.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 12 Tue, 7:23 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Newshfan már feliratozta is a Dvd egy részét. :o Majd miután kikerültem a kómás állapotból meg is nézem valamikor és ecsetelem a gondolataimat róla. Már gondolom mennyire "kíváncsiak" vagytok rá. :lol:

mért, érdekesen és jól szoktad leírni, szal várjuk :D

Akira wrote:
Annyit mondhatok, hogy azért lesz egy-két "szép" szó, leginkább a számok előadásáról és a ruhákról.

előre megjósolom, h a ruhák a Dzsáníz-divat rettenes-randa sokszínűségét fogják tükrözni o__O;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 13 Wed, 1:45 pm 
Forum Addict

Oké, akkor egy kis értekezés a DVD-ről. Nem írok le mindent, meg a lényeges dolgok nagy részét NewShfan úgyis kiírta a fájlok mellé, tehát ezt annyira nem fogom részletezni, meg kissé hosszú is lenne a hozzászólás.
Először is jöjjön egy kis képi ízelítő, nem feltétlenül időrendi sorrendben.
A képi minőség nem egy hq, mert azért ezek még mindig nem hq. Ahhoz képest, hogy egy-kettő állítólagosan dvd-rip, de mindegy.

Gondolom ezzel már mindenki találkozott úton-útfélen, hiszen rögtön a koncert után ezer helyen találkozhattunk vele. Nevezetesen Pi vízeséses szólója. Azt hiszem nem volt élő, de nem is ez a lényeg. Megjegyzem jó párszor Pi is élőben énekelt. Amit már begyakorolt és sokszor énekelt azok nagyon jól mennek neki.
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... n/1-13.png

Haha, Koyama ebben a napszemüvegben. Nagyon jó volt a KoyaShige duó előadása. Egyre inkább szeretem azt a számot.
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... n/2-11.png

Hát ez a 3 nagyon édes, akárhányszor látom is, és a kis apró juniorok is aranyosan ugrabugráltak ott körülöttük. Hogy világos legyen a Nantoka Narusa-ról van szó.
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... n/3-11.png

Shige szóló, Happy Music, hát ez a gyerek milyen idióta fejeket vágott közben, de éneklésben határozottan fejlődést mutat.
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... an/4-9.png

Örültem, hogy felkerült a dvd-re a két Arashi-s srác Sho és Nino aprócska beugrása. Olvastam róla korábban és reméltem, hogy rajta lesz a lemezen.
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... an/6-8.png
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... an/7-6.png

Nino egy perverz disznó, de szerintem ezt mindenki tudja, csodálom, hogy nem Yamapit támadta le, mert hát szokása. :lol:
Hehe, és Tomo-nak hívta, Yamapi esküszöm belepirult. Szerencsétlent mindenki Yamapi-nak vagy Pi-nek hívja (én is).
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... an/9-2.png

Tajvani Pi-s pillanatkép by Koyama (mostanában ki más)
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... n/11-2.png

A KoyaShige páros egy idióta, ezt ezen a lemezen is jópárszor bizonyítják, ők a fő humorforrás. Ez a Koyama párnás monológ. :lol:
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... n/12-2.png

Yamapi elemében volt, miközben Ryo próbálta volna elmondani élményeit a turné végeztével. Pi a háttérben kornyikált. (és nem volt hamis)
Egyébként nem volt olyan tag, aki zavartalanul eltudta volna mondani a gondolatait, mert egymást csesztették közben. Volt több RyoPi momentum is, a nem vakok észrevehették pl. az előző aláírásomban az egyiket. Amúgy meg feltűnő volt, hogy Ryo és Pi szinte mindig együtt vannak. Egymás mellett sétáltak, ahol lehetett, Ryo mindig Pi mellett ült. A klikkesedés náluk nagyon megfigyelhető. De tagok viszonyáról kicsit lentebb ejtek pár szót.
http://i252.photobucket.com/albums/hh22 ... han/13.png

A zenei rész nagyon tetszett, két kirívó esetet tudnék kiemelni, az egyik a nemrég említett Tego Ai Nante, ami szörnyen hamis volt, illetve Ryo Code-ja. Nem is tudom melyik volt szörnyűbb, de azért még a hallgatható kategória (kérem szépen nekem birka türelmem van az ilyesmihez).
Egyébként tök jó volt minden. Nem mindig volt élő, illetve mint általában szerintem a refrén részek nem élők, de azért jónéhány számot élőben hallhatunk. Tökre örültem, hogy volt a Towairo no Koi. (reménykedem, hogy a Snow Express-el együtt a következő lemezen rajta lesz).
Az Ai no Matador előadása klassz volt, de ezt elmondhatom szinte az összes előadott számról.

A ruhák: megmondom őszintén nem nagyon szokott bajom lenni a NewS ruháival, egy-két esetet kivéve (tudom szar ízlésem van, de nekem némelyik ruha még kifejezetten tetszik is). Ami kiszúrta a szemem, az Massu bugyos gatyája, amit pl. a Sayaendo alatt is megfigyelhetünk, illetve általában az ő ruhái azok amitől falra tudnék mászni. Hülyén vannak összeválogatva. Nem tudom, hogy saját maguk válasszák-e ki az öltözékeket, valószínű van beleszólásuk. Bár viszont Massu-nak ez szinte már védjegye. És nem először veszem észre, hogy a szerencsétlenek több rétegben vannak öltözve. Egyik ruha alatt ott a másik, gondolom nincs idő normálisan átváltani. Néha ezért is furi egy-két ruha, mert kilátszik alóla a másik.

A koncerten nagyon szívesem ott lettem volna, a Dome-s koncin is, de legfőképpen a tajvanin. Az is nagyon jó lehetett. És marha jól hangzanak a News-tagok nevei kínaiul. Sőt a NewS Nippon is jól hangzik kínaiul. (nem akarnak mandarin nyelvű lemezt kiadni?). Bár több gyakorlás azért nem ártana, hogy jobban menjen a kiejtés.

A poénokról akkor nem ejtenék szót, mert hát nézzétek meg, volt egy pár megint. Most is volt kajamutogatás, a nyálam ki is folyt rendesen miközben néztem, hogy mit esznek.

És akkor végezetül a tagok viszonyáról, legalábbis arról amit ebből a dvd-ből levontam, meg egy általánosságban is többé-kevésbé igaz.
Ja és persze ez csak az én személyes véleményem, lehet, hogy rosszul látom, de gondoltam megosztom veletek.

Shige - Ryo - Pi "viszony": (erről most kicsit hosszabban fogok értekezni elnézést, akit nem érdekel ne olvassa el)
Úgy veszem észre és ezt a dvd is megerősítette bennem, hogy aki itt igazából ismerkedni akar a másikkal az Shige ill. Pi.
Shige-n látszik hogy marhára szeretne "közelebb kerülni" a két sempai-hoz, de ez csak Pi-nél sikerül neki.
Azt hiszem a tajvani koncerten látszott a leginkább, hogy Ryo hülyének nézi Shige-t. Meg egy jó párszor szemétkedik vele: például szerencsétlen mennyi ideig nyújtogatta már kézfogásra a kezét, mire Ryo méltóztatott rá figyelni és belecsapni egyet a tenyerébe. De szemét momentum Ryo részéről volt egy pár még. Rendben van, hogy Shige-vel mindenki szemétkedik, mert az a szerencsétlen tűr mint a birka, de szerintem azért vannak határok. Míg Pi-nél vagy Koyama-nál azt látom, hogy kedvesen szemétkednek, Ryo-nál kifejezetten bunkónak érzem a dolgokat. És emlékezzünk mit nyilatkozott annak idején erről Ryo:
Látta, hogy Pi szeretné Shige-t jobban megismerni és elhívja magával, ami szerintem kisebb sokkhatás volt neki.
És ekkor azt mondta, hogy ha Pi jól kijön Shige-vel, akkor ő is megpróbálja. Ami nálam azt jelenti, hogy egyébként szart volna rá magasról. Számomra egyértelmű, hogy féltékeny a Pi-vel való barátságára. Egy csomó ideig ő volt az egyetlen akire Pi támaszkodott és most marhára féltékeny, hogy nem csak ő felé nyitott Pi. Ugyanez volt akkor mikor Kusano és Pi összehaverkodott. És itt nem szexuális értelemben kell gondolni a féltékenységre, félreértés ne essék! Szimplán emberi érzelmekre gondolok.

Koyama - Pi:
Hát erről sokat nem kell írni. Mindkét fiú kedveli a másikat, sőt Koyama szinte már fanolja Pi-t. Ez egyébként nem is egy műsorból kiderült. Ugyanez a helyzet a Tego-Pi párossal is.

Massu - Tego - többiek:
Hát ő nálam a furcsa szerzet. Egyszerűen Tego-n kívül nem tudom eldönteni, hogy milyen viszonyban van a többi taggal. Nem tudom miért. Lehet kevesebbet foglalkoztam még vele, nem tudom. Tegoval egyértelműen nagyon jól elvannak.

Koyama - Shige:
Idióták, viccesek, de aranyosak. :lol:

Na ezt hiszem ennyit amit elszerettem volna mondani. Biztos kihagytam egy rakat dolgot és a vége felé már elkalandoztam a tagok viszonyában, de szerintem már bőven elég sok fárasztó dolgot írtam.
És még mi lett volna, ha leírom mik voltak a dokumentum részeknél részletesebben. :shock:
Na várom majd ám a ti véleményeteket is a lemezről, vagy akár a tagok egymás közötti kacifántos viszonyáról. Ne csak én írjak már mindig egy kilométert. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 13 Wed, 1:50 pm 
Forum Addict

Na zek után sztem töltöm is a DVDt aztán estére le is jön mrie hazaérek :D
Nagyon jók a képek ^^ már csak a napszemcis Koyama miatt megéri sztem XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 13 Wed, 2:36 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hehe, ez jó beszámoló volt, töltöm is ezután a dvd-t mint a güzüegér! *__*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 13 Wed, 11:23 pm 
Forum Addict

Az MC-s Arashis rész emgnézve :lol: Ezek készek XD Sho meg Nino amúgy ténylg csak úgy privátba mentek el megnézni őket cska feérángatták őket a színpadra? XD
és új infó h Massu nagy Arashi fan XD
Koyama HSJ idézetén meg behaltam :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 14 Thu, 8:40 am 
Forum Addict

Sanako wrote:
Az MC-s Arashis rész emgnézve :lol: Ezek készek XD Sho meg Nino amúgy ténylg csak úgy privátba mentek el megnézni őket cska feérángatták őket a színpadra? XD
és új infó h Massu nagy Arashi fan XD
Koyama HSJ idézetén meg behaltam :lol:

Hát igen, Nino giri-Massu-s beszólásán jót nevettem.
Szerintem ez az egymás koncertjeire való látogatás meg van beszélve, de ki tudja. :D Mintha a 2. napon is lett volna vendég, mert rémlik, hogy olvastam, csak már nem emlékszem ki volt az.

Na most olvastam, hogy valami kínai újságban volt valami cikk Jin-ről. A Lovejuice-ról volt szó, hogy tele van erotikus tartalommal meg arról, hogy nagyon közeli kapcsolatban van (nem arra kell gondolni) Yamapival. Mi köze a kettőnek egymáshoz? Remélem nem azt akarják ezek is ebből kihozni, hogy Yamapi és Jin együtt vannak? :shock: Bár ahogy én elnézem a kínaiak szeretnek ilyenekről írni. Biztos nagyobb lesz az eladás. :lol:

És a beszámolónál többet között erre a Massu cuccra gondoltam. Úgy néz ki ez a gatya, mint valami török bugyogó.
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 15 Fri, 12:02 pm 
Forum Addict

Szegényekre miket rá tudnak adni basszus :lol:

Megnéztem az eddig meglevő ccucokat, kivéve az Encore-t, azt majd a rendes koncert után akarom ^^
Tök aranyosak hogy megtnaultak kínai mondatokat meg még a Kibou-Yellt és a Hoshi wo mezashitet (asszem ezt XD) is... meg mikor Massu mit is mondott a bemutatkozásban főtt tészta vagy valami ilyesmit :lol: arra emlékszem csak h kaját XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 15 Fri, 12:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

török bugyogós Massu xDDDDDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 15 Fri, 1:40 pm 
Forum Addict

Shige rajongók "fussanak" gyorsan a communitybe. 25 szép kis képecske várja őket és nem is akármilyenek. :lol:
És vannak újabb szép képek a Code Blue kapcsán. Bár igaz, hogy csak én vagyok errefelé Pi fanatikus. (legalábbis másról nem tudok :D )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 15 Fri, 2:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Shige rajongók "fussanak" gyorsan a communitybe. 25 szép kis képecske várja őket és nem is akármilyenek. :lol:
És vannak újabb szép képek a Code Blue kapcsán. Bár igaz, hogy csak én vagyok errefelé Pi fanatikus. (legalábbis másról nem tudok :D )

jujj, melyik communityben? *__*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 15 Fri, 5:20 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Shige rajongók "fussanak" gyorsan a communitybe. 25 szép kis képecske várja õket és nem is akármilyenek. :lol:
A Code blueakat leszedtem már :D Imádom Pit amúgy én is, csak fanatikusnak nem monanám magam :D De hát nem lehet nem szeretni egyszerűen ezt az embert

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 15 Fri, 6:16 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Imádom Pit amúgy én is, csak fanatikusnak nem monanám magam :D De hát nem lehet nem szeretni egyszerűen ezt az embert

Hát akármilyen hihetetlen van aki kifejezetten utálja és rondának tartja. De hát ahány ember annyi vélemény. Nem tetszhet mindenkinek. :D

Más:
Megnéztem végre hq-ban az egész koncertet, illetve még egyelőre az első lemezt. Ez a rappes tagbemutató nagyon ötletes volt. És jól is hangzott.
Tegoshi Ai Nante-jének hamisságában most elbizonytalanodtam, most nem hallattam igazán annak, de Ryo szólójában viszont tényleg volt egy-két érdekes hang. De majd valaki jobbfülű megmondja. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 15 Fri, 8:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira, köcci szépen a PÜ-t!!! ^^

No én is meghallgattam Tego Ai Nantéjét, és nem volt hamis, csak a szokásos hangremegtetése idegesített meg az amikor már annyira üvöltött h az vmi hisztérikus sikoltozás volt éneklés helyett. de legalább jó vót, nu. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 15 Fri, 9:19 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Akira, köcci szépen a PÜ-t!!! ^^

No én is meghallgattam Tego Ai Nantéjét, és nem volt hamis, csak a szokásos hangremegtetése idegesített meg az amikor már annyira üvöltött h az vmi hisztérikus sikoltozás volt éneklés helyett. de legalább jó vót, nu. ^^

A Pü-t szívesen. Szóljatok rám nyugodtan, ha fogalmatok sincs miről beszélek, néha elfelejtem, hogy attól, hogy én ismerem az oldalt amiről hablatyolok itt, nem biztos, hogy más is ismeri. :D

Na akkor jól van, ha nem volt hamis, akkor először csak biztos a rosszabb kép és hangminőség miatt hallottam annak, mert most ahogy írtam én se találtam már annak. Amúgy én általában szeretem ha remegtetik a hangjukat, de csak akkor ha odaillő.

És amit az előző hozzászólásomban elfelejtettem írni:
Elnézve ezt a koncit, annyira feltűnő volt, hogy ez a Massu gyerek mennyire élvezi ezt csinálni. Legalábbis állandóan mosolyog, meg a kézmozdulatai is annyira ezt fejezik ki. Meg annyira próbál koncentrálni, hogy ne énekeljen hamisan. Tök aranyos. :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour