Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:41 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 93  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 06 Sun, 9:48 am 
Forum Addict

leszedtem végre a Code blue-t, most jöhet a megnézés aztán a géptől elhúzás xD

még lehetett venni jegyet a Summaryre, de írta egy csaj LJ-n, h 25 ezer yent fizetett érte O____O"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 09 Wed, 11:25 am 
Forum Addict

Na nem bírtam ki, hogy ne mutassam meg, bár szerintem sokan találkoztatok már a képekkel. Biztos sok embernek nem tetszik, de nekem tetszenek, különösen a 2. kép. Az első kettő olyan gengszter stílusú, nekem legalábbis ez jut róla eszembe. De a 3. és a 4. is szép. Én szeretem ezt a göndör haját.

Yamapi in Popeye:
képcredit: XQ, 是时候了, watchful21

1
2
3
4

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 09 Wed, 11:37 am 
Forum Addict

Hát, ezek meglepően jók sztem XD Ilyen gengszteresen elmegy neki ez a haj is :lol: csak doktorbácsinak furcsább vele XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 09 Wed, 11:50 am 
Forum Addict

Sanako wrote:
Hát, ezek meglepően jók sztem XD Ilyen gengszteresen elmegy neki ez a haj is :lol: csak doktorbácsinak furcsább vele XD

Ezt kb. úgy írtad, mintha egyébként Pi olyan ronda lenne. :lol:
Koyama most de ****** volt, az egy dolog, hogy Pi fizetett a mozijegyért, mikor Koyama és Shige megnézte vele a Kurosagit, de még azzal is égetni, hogy elmondja. Na, mindegy! Most kicsit csalódtam Koyama-ban.

Last edited by Akira on 2008 Jul 09 Wed, 5:01 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 09 Wed, 1:28 pm 
Forum Addict

Akira wrote:
Sanako wrote:
Hát, ezek meglepõen jók sztem XD Ilyen gengszteresen elmegy neki ez a haj is :lol: csak doktorbácsinak furcsább vele XD

Ezt kb. úgy írtad, mintha egyébként Pi olyan ronda lenne. :lol:
Pedig nem úgy akartam ^^""" Csak először nem tetszett a göndör haj XD azona képen pl amin Ryoval együtt vennek, h a két göndör xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 11 Fri, 11:52 am 
Forum Addict

Ma van Shige szülinapja! El is felejtettem!
:new-bday:
Aki akar egy két régebbi K.K.Kitty scant, az itt talál egy párat:
click

Művelődjetek! Pipi és Abiru Yuu újra összejöttek. :lol: Ha ugyan szakítottak és ha ugyan együtt voltak valaha is. A sok fan most otthon készíti elő az arzént. :D (bocs, de ezen röhögnöm kell).
click

Nem tudom mi bajuk ezeknek ezzel a lánnyal. Az egy dolog, hogy kissé botrányos, de ha Pi-nek ez kell, akkor ez kell. Szép pár lennének. Szépek lennének a gyerkőcök is. :D

képcredit: wiki.theppn.org
Image

képcredit: helio.wu
Image

Kis off: Megnéztem a Code Blue 2. részét, remélem mihamarabb lesz hozzá felirat. Egyre jobban nem csípem az Aragaki Yui által játszott dokinőt. 2. rész ratingje visszaesett a szokásosra 16%. De ez még mindig nagyon jó. A 21,2% az erős kezdés volt, jó volt a sorozat reklámja.
Kis idióta doktor meg nagyon aranyos.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 11 Fri, 9:12 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Ma van Shige szülinapja! El is felejtettem!
:new-bday:
Aki akar egy két régebbi K.K.Kitty scant, az itt talál egy párat:
click

Művelődjetek! Pipi és Abiru Yuu újra összejöttek. :lol: Ha ugyan szakítottak és ha ugyan együtt voltak valaha is. A sok fan most otthon készíti elő az arzént. :D (bocs, de ezen röhögnöm kell).
click

Nem tudom mi bajuk ezeknek ezzel a lánnyal. Az egy dolog, hogy kissé botrányos, de ha Pi-nek ez kell, akkor ez kell. Szép pár lennének. Szépek lennének a gyerkőcök is. :D

Boldok szülinapot az én Babámnak! *^^* Shige :love3:

Egyébként szerintem ez a lány annyira nem szép. persze ugyan ki vagyok én, hogy beleszóljak =D kinek mi a szép. Pi-nek ez :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 11 Fri, 9:45 pm 
Forum Addict

Yue wrote:
Boldok szülinapot az én Babámnak! *^^* Shige :love3:

Egyébként szerintem ez a lány annyira nem szép. persze ugyan ki vagyok én, hogy beleszóljak =D kinek mi a szép. Pi-nek ez :3

Hát lehet, hogy nem egy világszépe, de szerintem nem az a lényeg. Meg ki tudja, hogy most ez igaz vagy sem. De ha igaz, nekem akkor sincs semmi bajom vele. :D Miért kéne neki egy szépséges cicababa? Ahogy elnéztem nem éppen jókislányokkal randizott eddig se.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 11 Fri, 10:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hepi börzdéj tu Sigecsán!!! :D *jókor mondom, este 11kor*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 11 Fri, 10:49 pm 
Senior Member

Akira wrote:
Hát lehet, hogy nem egy világszépe, de szerintem nem az a lényeg. Meg ki tudja, hogy most ez igaz vagy sem. De ha igaz, nekem akkor sincs semmi bajom vele. :D Miért kéne neki egy szépséges cicababa? Ahogy elnéztem nem éppen jókislányokkal randizott eddig se.

Persze persze, én sem azt mondtam, hogy neki csak gyönyörű topmodell nője lehet =D egyébként engem sem szokott zavarni az, ha akármelyik tagnak, vagy akárkinek van barátnője. ugyan olyan emberek mint mi, szóval csak jó ha van nekik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 12 Sat, 10:53 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Boldog szülinapot Shigenek!^___^

Sztem viszont Abiru szép. Bár nekem aztán fura ízlésem van! XDD de aki Jinnel, Pivel és Kokival is randizott arra már csak azt tom mondani, h "Jó ízlése van!" XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 12 Sat, 11:18 am 
Forum Addict

Doll wrote:
Boldog szülinapot Shigenek!^___^

Sztem viszont Abiru szép. Bár nekem aztán fura ízlésem van! XDD de aki Jinnel, Pivel és Kokival is randizott arra már csak azt tom mondani, h "Jó ízlése van!" XDDD
Mondjuk erre hallottam vhol h "hányan végigmentek már rajta? " XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 12 Sat, 1:32 pm 
Forum Addict

Sanako: Nem hiszem, hogy olyan sokan mentek rajta végig. Szerintem ez csak a kedves rajongók ármánykodása.

Haha, feliratozta Newshfan azt a Shounen Club-ot, ahol Shige vetkőzik. :lol:
Az vicces volt, nézzétek meg. Mondjuk elég hülye fejet vágott mindenki az egész műsor alatt. Ez volt az a műsor, mikor Ryo meg lett gyanúsítva, hogy puszit nyomott Pi hátára. (én is bedőltem :lol: , pedig valószínűleg csak súgott neki valamit).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 12 Sat, 3:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jaj, azt láttam x"D Télleg mindenki naon hülye fejet vágott x"DDD Kb olyat h "most minek kell itt lennem...?! :roll: " De amikor Shige már majdnem lehúzta a gatyáját és legalább 20an rohantak h le ne húzza, hát azon naon behaltam x"DDDDD Aztán motyogott vmi olyasmit hha "Yamapinak megy akkor nekem is" o__O;

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 12 Sat, 3:32 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
Jaj, azt láttam x"D Télleg mindenki naon hülye fejet vágott x"DDD Kb olyat h "most minek kell itt lennem...?! :roll: " De amikor Shige már majdnem lehúzta a gatyáját és legalább 20an rohantak h le ne húzza, hát azon naon behaltam x"DDDDD Aztán motyogott vmi olyasmit hha "Yamapinak megy akkor nekem is" o__O;

Pont az mondta, hogy ha Yamapi megtudja csinálni akkor én miért nem? Akkoriban jelent meg ugye a meztelen fotósorozat azzal a csajjal. Olvastam valahol, hogy Pi kemény sódiétát tartott akkor és Shige nagyon sajnálta. Felhívta és kérdezte, hogy mit csinál, és akkor mondta Yamapi, hogy most éppen tök pucér vagyok (akkor volt a stúdióban). Shige elhívta utána kajálni egyet. Mondjuk ez szép volt tőle. De néha Shige olyan bunkókat tud mondani, nemcsak Yamapira, hanem pl. Koyamara is. Bár szerintem fel se fogja, hogy tahó dolgot mondott. Olyankor nagyon nem szeretem. Ezért kelt bennem felemás érzéseket néha.

Off: Látom, most nagyon tajvani vonalon mozogsz. :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1384 posts ]  Go to page Previous  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 93  Next

All times are UTC + 1 hour