Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 11:36 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 04 Sat, 10:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ha rockosabb szám akkor Hell, no! *____*

nagyon fiatalon:
Image
balról:Koki, Ueda(Gackt cosplay rulez!), Jin, Kame, Nakamaru, Taguchi.

közben:
Image
balról:Nakamaru, Ueda, Jin, Kame, Taguchi, Koki

legújabb:
Image
fent: Taguchi, Koki, közép: Jin, Kame, lent: Nakamaru, Ueda.

és ha már ennyit beszéltünk róla:
Image
Jin!!!
Image
You know you want it baby! XDDD
Pinky performance HELL YEAH!
egyébként épp múltkor mondtam osztálytársaimnak, h chipndale fiúk vonaglanak és, h mennyire gusztustalan már... most eszembe jutott, h ha Jinjin "vonaglana" így előttem, talán nem is zavarna annyira! Sőt! XDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 11:12 am 
Elite Member

Ohogyaza,ez a Hell no eszméletlenül jó szám *_* régebben nem is gondoltam volna,hogy nekik vannak ilyen számaik is.Meg voltam róla győződve...zenehallgatás nélkül mondjuk XD hogy nekik csak lágyabb és tipikusan pop-os számaik vannak.Aztán az egyik Nippon Shoxx alkalmával,vagyis pontosabban a szilveszteri buli alkalmával volt ugye tőlük a Lips és az egyből megtetszett mikor mondták,hogy ki a szám előadója.Bár több számot akkor se igen hallgattam tőlük ^^" nah de majd most XD
És köszi szépen a képeket ^_^ még pár képet tanulmányozok róluk és menni fog a felismerés XD és annyit most már ennyiből is biztosan állíthatok,hogy Jin télleg eszméletlenül jó pasi,megértem miért tettétek az 1. és a 2. helyre!
A chippandalehez pedig annyit fűznék,hogy mindenben egyetértek veled XD vmeik nap néztem Szívek Szállodáját és abban is volt egy ilyen jelent,hogy a lánybúcsúra hívtak egy pasit és én is mondogattam,hogy fújj hogy néz ez már ki X'D majd belegondoltam,hogy ha bezzeg a kedvenceim csinálnák ezt előttem asszem nem az undor fogna el X'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 2:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

vicces mert pont, h ők az a csapat a JEből akiknek a számaik 3/4 része rockosabb stílus. ezért van az, h a jrock kedvelő emberek általában őket találják meg először... khm... én is! XDD (aztán elfajzottam, de ez már más dolog) XDD
mondjuk mellettük a Tokio még ami inkább rockos. (Sorafune~~! *.*)

Jinjin meg... hát izé... vannak olyan emberek, akik nem bírják. ha csapatot nézzük akkor egyedül Kame a nem kedvenc számomra. Jin után pedig Koki a legjobb! XDD Joker the best JE rapper! (Sho fanoktól elnézést kérek! biztos ő is jó! ^^"")

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 2:55 pm 
Elite Member

Hehe...jó tudni XD nekem régebben vminért meg sem fordult a fejemben,hogy hallgassam őket XD mondjuk egyáltalán az hogy én elkezdtem poposabb számokat hallgatni az a dbsk-Mirotic-nak köszönhető XD szóval én nem túl régóta hallgatok ilyen típusú számokat XD
Valószínű,hogy nincs olyan ember akit mindenki szeretne ^_^ de sztem ez így van jól ^_^
Am nézegettem,meg le is töltögettem az albumjaikat és mikor nézem,hogy melyik albumon milyen számok vannak,látom,hogy a Real Face számuk szövegét Suga Shikao írta *______* hát ettől lett olyan jó az a szám XD *szeret Suga Shikao*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 3:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nekem hű... kb egy éve ismertem meg egy lányt, akivel még most is nagyon jóban vagyunk és ő kezdett el Jinről meg Kame-ról képeket mutogatni, meg akkor még csak egyetlen doramat(Hana yori dango) néztem, akkor azt is megbántam és ő mondogatta állandóan, h de milyen jó.
én tipikusan kijelentettem,h én bizony a büdös életbe nem hallgatok jpop-ot (holott akkor már hallgattam T.M.Revolutiont XD), főleg nem boybandeket, mert fúj! XD hát csak rászántam magam! XDD
asszem itt már írtam, de a kedvenc albumom a QoP, nem véletlen meg is van eredetiben!^___^
én azt javaslom, h ennek a koncertjét nézd meg!
és tőlük volt az első tánc amit megtanultam, Erisz-el!^^ és sztem már el is felejtettem nagy részét! :roll:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 3:13 pm 
Elite Member

Engem is egy bnőm nyúzott mindig a dbsk-val,vagyis nem nyúzott csak áradozott róluk én meg hagytam ^_^ és így kezdődött el...holott előtte nálam is az volt,hogy én pop számokat...kizárt dolog,ha tetszett is esetleg 1-1 szám,egyből lehurrogtam saját magamat,hogy neked ez nemtetszhet X'D aztán ez lett belőle...itt tartok...kat-tun topicba XD mindenesetre nagyon jól elvagyok velük,ma egész nap őket hallgatom ^_^
Köszi,ezt felírom és ha lesz időm megnézem azt a koncertet ^_^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 4:47 pm 
Senior Member

Nálam velük kezdődött minden, az egész ázsiai zenehallgatás xD Aztán átrobogtam JE-n belül Nyüsszre, majd Eitora (mostanában meg kis Arashi is közbejött, hova nem fajzok már.. xD), és itt le is ragadtam. Nekem ők már a favoritom <3 Mondjuk sok számuk miatt ők is rockosnak számítanak sztem (erre rásegít, h élőben hangszerekkel megspékelve ők játszanak ^^), de azért tényleg, TOKIO az igazi ilyen szempontból xD
Mondjuk alapból inkább popos (meg elektronikus zene.. xD) beállítottságú vagyok, nem rock, szal nem meglepő, h a fiúbandák bűvkörébe estem xD

Btw.. A QoP konci csak nekem nem tetszik..? x"DD Akárhol volt róla szó, én vagyok az egyetlen, akinek nem jött be.. :D Kedvencem tőlük a Kaizokuban meg még a Real Face. Imádtam ott őket <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 4:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

marcsi568 wrote:
de azért tényleg, TOKIO az igazi ilyen szempontból xD

meg az Otokogumi *O*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 6:27 pm 
Elite Member

marcsi568 wrote:
élőben hangszerekkel megspékelve ők játszanak

Akkor ha van ilyen nekiállok koncertfelvételeket nézegetni róluk ^_^ vmi tipp esetleg,hogy melyiket nézzem meg,te mégiscsak jobban tudod mikor játszanak így ^_^
Am egy kérdés...lehet,hogy csak én vagyok a hüle,hogy nemtom,de ki az a Nyüssz? XD tény,hogy van egy tippem,de nem akarok hülyeséget mondani XD esetleg a News?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 6:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Asuka.chan wrote:
esetleg a News?

az biza

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 6:45 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Én is szinte velük kezdtem jpop-ról való ismerkedést ^^ Nekem is még a mai napig nagy kedvencem KAT-TUN ^^ Kedvenc albumom tőlük megmaradt a Best of KAT-TUN és a Real Face single *__* Hajhaj imádom az ottani zenéket :love: De eddig mindegyik számokba beleszerettem, de az első albumok a favourite ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 7:55 pm 
Senior Member

Asuka.chan wrote:
marcsi568 wrote:
élőben hangszerekkel megspékelve ők játszanak

Akkor ha van ilyen nekiállok koncertfelvételeket nézegetni róluk ^_^ vmi tipp esetleg,hogy melyiket nézzem meg,te mégiscsak jobban tudod mikor játszanak így ^_^
Am egy kérdés...lehet,hogy csak én vagyok a hüle,hogy nemtom,de ki az a Nyüssz? XD tény,hogy van egy tippem,de nem akarok hülyeséget mondani XD esetleg a News?

Igen az a NEWS, csak én szoktam nyüsszögni x"DD
Eito koncit? Gyere át a Kanjani8 topicba, és keresek neked linkeket majd oda xD (rángatlak itt a topicok között :D) Bár.. fel kell készülnöd, h ők nem teljesen normálisak.... sőt :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 8:32 pm 
Elite Member

Jee akkor mégiscsak jól tippeltem X''D
Hát most télleg meglepődtem a Kat-tun-os fiúkon,hogy télleg mennyi rockosabb számuk van...soha nem gondoltam volna!Hallgatom az egyik Don't U ever stop single-t és azon meghallom azt a számot ami asszem nálam mostantól az első lesz... a Parasite *___* ezzel a számmal aztán végképp belopták magukat a szívembe XD
*és akkor suhan át Kanjani8 topicba...bár őtek egyáltalán nem ismeri* XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 10:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a QoP igen is jóóóó! :arrogant: Tessék szeretni! XD
minden koncert elején Jinnek a szokásos vigyor, mint akinek az előző estéje fanatasztikusan telt! XD
a Cartoon KAT-TUN-ból nekem hiányzott a Jin szóló. de hát ha az ember amerikában van "nyelvet tanulni" akkor az nem igen koncentrál a zenére! XD

egyébként jó, h eszembe jutattad a Parasite-ot! az Koki legjobb szólója! *__* khm természetesen a Shorty-t nem körözi le nálam, de a QoP koncerten azzal a "majdnem chester benington cosplayel" tartolt! XDD kár, h senki nem röhögött velem amikor ezt mondtam, rá... :roll:

egyébként egy dolog zavart a koncertben... Kame gusztustalan háromszög fejet kölcsönző haja, ami a sok futkározás után úgy nézett ki, mintha egy éve nem mosott volna hajat... -_____-""" neki voltak jó hajai, de ez vlmi borzalom...
jah és bárány mániáról a JE-ben ne is beszéljünk. sztem Johnny annó nem jött rá, h már KimuTaku-n sem állt jól ez a frizu... mégis erőlteti. :|

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 05 Sun, 10:42 pm 
Elite Member

Amúgy ez a QoP koncert mikori?
És sztem az egyik legjobb szám is...ha csak úgy simán hallottam volna,hogy nemtudom ki az előadó eszembe se jutott volna,hogy ezt ők éneklik és asszem nem enyhén döbbentem volna meg.Szóval kijelenthetem h kellemesen csalódtam bennük :D
Chester Bennington kinézet?Áááh ezt látnom kell XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour