Da Xing Di wrote:
*bólogat ezerrel* pl én még nem láttam egy magyar boltban sem instant rament...Viszont Németországban és Amerikában is árulnak-.-
Az is tök kivételezés, hogy japánt minden utcasarkon tanulhatsz, míg koreait alig tanítanak valahol...(tanítanak egyáltalán???)
Igen, föleg amerikában sokkal jobb a helyzet, ott jobban hozzá lehet jutni koreai dolgokhoz. Sajnos itt európában még nincsen sok minden...
Azt én sem tudom hogy hol lehet koreaiul tanulni... Szerintem nem sok helyen... Pedig szívesen megtanulnák koreaiul. Különben nekem az a véleményem hogy egy idegen nyelvet úgy lehet a legjobban megtanulni, hogyha ott is él az ember az országban és minden nap használja a nyelvet. Csak sajnos ezt a koreai nyelvnél nem lehet olyan könnyen megvalósítani... A második legjobb megoldás az lenne hogy kellenne egy koreai hölgyet keresni (aki kb. úgy néz ki mint BoA vagy Hyori

), aki itt él, és el tudja jól magyarázni, hogy hogyan kell megtanulni koreaiul... A harmadik legjobb megoldás meg az lenne hogy kellenne egy iskolát keresni, ahol tanítják a koreai nyelvet, csak az a baj hogy nem tudom hogy van-e ilyen a környéken...