Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 10:31 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 08 Fri, 11:19 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát jajaja, az idolokkal jól lehet keresni x"D csak szerencsétlenek megdöglenek a munkában x__x"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 08 Fri, 11:24 pm 
Forum Addict

Animelover wrote:
hát jajaja, az idolokkal jól lehet keresni x"D csak szerencsétlenek megdöglenek a munkában x__x"

Csak az elit döglik bele, de már mögöttük sorakozik az utánpótlás. A klónok junior változatban. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 08 Fri, 11:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akira wrote:
Animelover wrote:

Csak az elit döglik bele, de már mögöttük sorakozik az utánpótlás. A klónok junior változatban. :D

előre sajnálom őket :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 13 Wed, 11:51 pm 
Elite Member

KAT-TUN *_______* máj láv~ azt hiszem, ezzel mindent elmondtam xD Waaaah~ nagyon szeretem a fiúkat <3333 A zenéjüket is meg úgy mindent. Tény, hogy Koki és Junno nem áll a toppon éneklés téren, de attól függetlenül rulzak. <3 És ugyan a koncertnek mégcsak most lett vége pár napja, várom szeretettel a dvdt :3

Sanako wrote:
koncertbeszámolók basszus, egy csaj:

- Kame talked to me. (in english :])
- got to hug kawai-kun from ABC
- got a high five from koki
- getting a free signed kame photo... (which is why they told me to fill out the form not to re sell it ) (i get it now x.x)

hát..hát...hát.. *hápog* az ilyenre mondom, h basszameg de mázlista X'DDD

Régi ugyan, de ez nagyon valószínűséggel igaz. Ugyanis nagyon imádják a külföldi fanokat a fiúk. Nem tudom miért, de nekem LJ-n az f-listemről volt kint ember, és mondta, hogy eléggé erőteljesen bámulták/integettek neki.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 14 Thu, 12:44 am 
Forum Addict

Ez jó hír XDDD vágjunk amcsi fejet és akkor még oda is dobnak egy alárt izét XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 14 Thu, 8:05 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

elrepülök Japánba, a repülőn lefogyok és igyekszem a színpad közelébe ülni ahol Maru biztos észrevesz xDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 28 Thu, 3:54 pm 
Forum Addict

Na most én megígértem, hogy nem írok ide, de bocsi ezért, de írok.

Hát először is, olvastátok ezt a hírt, mert én még csak most futottam bele?
click
A commenteket olvasva nyugodt vagyok, de azért nem tudom. Remélem azért ebben semmi igazságalap nincsen.

Basszus és a következő Cartoon Kat-tun-ban Jodie Foster és Will Smith lesz.
Egyébként valaki tudna egy olyan helyet ajánlani, ahol az érdekesebb részeket le tudom tölteni ebből a műsorból? Mármint a Cartoon Kat-tun-ból. Bár azért körülnézek a communityn. Biztos vannak fent műsorok.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 28 Thu, 4:24 pm 
Elite Member

Ez baromság. Ahányszor ez már felvetődött....... kb annyi igazság tartalma van, mint mikor Jin LA-ben volt, akkor volt egy olyan pletyka, hogy nem fog visszajönni, Pi beszáll helyette és KNUTTY lesz az új neve a bandának és bájbáj Nyúz. És láss csodát, Jin visszajött. Akkor most mi lesz? Meg amúgy is, csak meg kellene nézni, hogy mik írogatják ezeket. Mert aztán a kínai meg taiwani újság olyan jól tudja, hogy mi folyik Japánban. Peeeeeeersze. pls, gimme break :/ uncsi, valami újat plz?

amúgy a ctkt-okat nem vágják. Egy 23perces tv showt megvágni tökértelmetlen (az egyetlen dolog amit ki szoktak vágni belőle, azok a performance-ek). Szal vagy az egész vagy semmi.

Last edited by Ayumi on 2008 Aug 28 Thu, 4:28 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 28 Thu, 4:28 pm 
Forum Addict

Ayumi wrote:
Ez baromság. Ahányszor ez már felvetődött....... kb annyi igazság tartalma van, hogy Jin kilép Pi jön helyette és KNUTTY lesz az új neve a bandának. pls, gimme break :/ uncsi, valami újat plz?

amúgy a ctkt-okat nem vágják. Egy 23perces tv showt megvágni tökértelmetlen (az egyetlen dolog amit ki szoktak vágni belőle, azok a performance-ek. Szal vagy az egész vagy semmi.

Nem egy műsorra értettem, hanem általánosságban, de mindenesetre köszi, a communityn láttam vannak fent. Majd a számomra érdekesebbeket leszedem. A gúnyolódást pedig nem szeretem, de mindegy. Azért köszönöm.
Persze hogy egy részt baromság amit írnak, de bennem mindig elültetnek ezzel egy hülyeséget. De úgyis ki fog derülni hamarosan, ha mégis van igazságalapja.
Bár tök ökrök lennének, ha felosztanák egymás között őket az már biztos.
Ezeket a pletykákat én is olvastam és jókat nevettem rajta, de ennek a pletykának akár lehet valami igazságalapja is, még akkor is ha tényleg semmi sem lesz belőle. Mármint a ki melyiket szereti dolognak. De ez csak az én személyes véleményem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 28 Thu, 4:33 pm 
Elite Member

Oh~~ értem. Communityre of korsz felpakolják.

Amúgy szerintem nagyon nem fog semmi kiderülni. Mivel az ilyen pletykákra úgysem fognak reagálni. Ha eddig nem tették ezután sem hiszem. Amúgy is... tök értelmetlen lenne felosztani az egészet, mivel kettő többre megy mint egy és ezt ők is nagyon jól tudják. Főleg Johnny bácsi. Meg... Johnny 70+ Mary meg 83 éves szal az ilyenekre kicsit túl öregek szerintem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 28 Thu, 4:41 pm 
Forum Addict

Ayumi wrote:
Oh~~ értem. Communityre of korsz felpakolják.

Amúgy szerintem nagyon nem fog semmi kiderülni. Mivel az ilyen pletykákra úgysem fognak reagálni. Ha eddig nem tették ezután sem hiszem. Amúgy is... tök értelmetlen lenne felosztani az egészet, mivel kettő többre megy mint egy és ezt ők is nagyon jól tudják. Főleg Johnny bácsi. Meg... Johnny 70+ Mary meg 83 éves szal az ilyenekre kicsit túl öregek szerintem.

Persze ez igaz. A kiderülést meg nem úgy értettem, hogy majd kommentálják ezt, elvégre nem szokták. De ha ezt tervezik, akkor a megjelenő kislemezeknél, albumoknál úgyis látszódni fog melyik lemezkiadóhoz tartoznak. Mondjuk az igazat megvallva én sem szeretem mikor ilyeneket postol valaki, de mikor hirtelen megláttam, azt hiszem kisebb szívinfarktust kezdett el nálam kialakulni. Mert csak a főcímet láttam. A kommenteket elolvasva nyugodtam meg, hogy ez egy kínai pletykaújság. Azok meg tudnak érdekeseket írni. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Sep 12 Fri, 10:02 pm 
Forum Addict

Nyáá néztem videókat Ueda solo koncertjéről.. rohadt látványos ahogy puszta kézzel cserepeket tör össze meg mászik kötérle, magára tekeri és leugrik meg minden *-* és egyikbe mondták h S&M show szerű az egyik rész XDDD amikor szegecses ostorral mászkál xD
a lényeg h szívesen megnéznm :D

közbe néztem az új scaneket.... Jin tökéletes, Kame haja borzalom, Koki haja dettó T___T miez basszus??XD
Ueda néz még ki jól XD Nakamaru aranyos, mint mindig., Junno meg elmegy

Koki: http://i246.photobucket.com/albums/gg94 ... 10-104.jpg
mi ez basszus? XD verseny Kaméval? XD

jaj de a Potatos képen aranyos Kame is ^o^ annyira nem tűnik gyökérnek a haja és édes az arca..

közbe leszedtem a 2004es Summary pamphletet is... de durva volt basszus XD ezekkel összehaosnlítva...
a Ya-ya-yahsok cucca mondjuk a Summaryn borzalmas volt XD Yabut kiröhögtem, erre következő oldalon Hikaru is hasonló cuccba volt XDD
meg a fresh jr.ok közt ott van Yuya meg Sanada Yuma :lol: de kis gyökerek voltak :beaten: :heart: a többi akkori frsh junior eltűnt a selejtezőben.. gyet se láttma még sehol se...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 05 Sun, 7:03 pm 
Senior Member

Sziasztok!

Gondoltam ide is benézek, ha már miattuk kerültem be a jpop világába :)
Kb. idén január vége óta ismerem őket, és hát igen.. Menthetetlenül megfertőződtem... Kedvenc: Maru és Jin, és még Koki. A többieket is szeretem, de nem annyira...
Jah, és az Akame dolgoktól már herótom van. Szeret(t)em a párost, de.. sok, ha az ember szeretne a fiúkról olvasni, akkor legtöbbször csak a KA-ról, találni infót (a töménytelen fanficet már meg sem említem XD).

Már nem most volt róla szó, de ezt a pletykát én is olvastam, és hát... Ki tudja mi zajlik a háttérben? Dzsani és Mary, na meg a kicsi unokahugi Julie közötti viszonyról sok helyütt lehetett hallani, h nem a legrózsásabb, de kétlem, h az aranytojást tojó tyúkot így megnyomorítanák. Ha netalántán mégis történne valami hasonló - amit nagyon kétlek - akkor arról úgyis fogunk tudni.

Ueda konciját elméletileg kiadják DVD-n, legalábbis az utolsón voltak kamerák (nagyon remélem, hogy akkor már Maruét is, m személy szerint annak jobban örülnék :) ). És a Dictator című szám, amit Tat-chan angolul rittyentett össze (olyan LoveJuice 2 feelingű), határozottan tetszik :)

Jh, és el ne felejtsem, de már biztos látták az idejárók, a QoP konci elérhető fancam verzióban. Bár én inkább megvárom a hivatalost majd. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 10 Fri, 11:16 pm 
Forum Addict

Most elkezdem fordítani a Jines új novemberi Duetes interjút xD *unatkoz*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 11 Sat, 12:10 am 
Forum Addict

1. Őszről mi jut eszedbe
Matsutake (gombafajta), csuka (már ha erre gondol XD), valamitn divat
2. Őszi ételek
matsutake és rizs, amúgy őszi csukát is ettem már, sós tésztával ( nem tudom a kaja neét)
3. Felejthetetlen őszi emlék
Nincs különösebb
4. Idén ősszel mit akarsz mindenképp csinálni
Utazni és túrázni. Külföldre és országon belül is
5. Őszi ének
"Momiji"
6. Őszi randihely
barbecue. a hegyekbe menni, sátorozni és közben húst sütni szeretnék
7. Az őszi divatról
Nem vettem még őszi dolgokat.. barna cipőt szeretnék
8. Milyen hajat akarsz kipróbálni
Mindig változó. A göndört akartam kipróbálni, tehát idén ősszel így leszek/vagyok.
9. Őssze olyan dolgot amit meg akarsz venni
Természetesen a duet. *nevet*
10. Olyan hely amit szeretsz ősszel
Olyan hely ahol jól érzem magam
11. Sport amit ősszel játszani szeretnél
Foci. 2 hónapja fociztam de az csak ibenti foci volt, úgyhogy most szeretnk rendesen 11 emberrel játszani.
12. Őszi iskolai dolog
Az iskolai fesztiválokra nem tudtam elmenni, úgyhogy a sportfesztiválok talán. A lábam elég jók, úgyhogy váltóban si részt vettem.
13. Hely ahova menni akarsz
Mozi. Mostanában egyáltalán nem voltam, úgyhogy menni akaork
14. Az ép általad vágyott személyiség
Nakamaru Yuichi. Mert itt van előttem. *nevet* Más ok nincs. De Nakamarnuak nem is kell ok, nem?
15. Mostanában történt "válság"
Most tűnt fel hogy otthon hagytam a telefonomat. Nem bírok megnyugodni, haza akarok menni érte gyorsan.
16. Álom amit mostanában álmodtál
Egy lány állt mellettem és megérintettem a vállát. Ő pedig ellöki a kezet. Mindig ellöki. Értelmetlen álom.
17. A diétáról
Konditerem, igaz mostanában nem voltam. De amíg LA-ben voltam egyszer diétáztam.
18. TV-ről
mostnában a Heroes-t nézem
19. Esős nepokról
Nakamaru's tension is falling XDD *nevet*
20. A moziról
a Hancock film nagyon szórakoztató volt! Will Smith nagyon jó színész!
21. A tanulásról
Angol. Mostanéban hanygaoltam, úgyhogy tanulnom kell
22. Hírek amikre felfigyltél
Mostanában sok szomorú hírt látni...
23. E-mailekről
Rendszeresen használom. És emoticonokat is használok
24. Létfontosságú elektronikus kütyü
telefon. Most megint eszembe jutott hogy otthon felejtettem... gyorsan haza akarok menni *nevet*
25. A vígjátékokról
Szeretem őket. Nézek is ilyen filmeket.
26. A játékokról
Taguchi
27. Őszi szabadnapról
Utazni akarok!
28. Mivel jutalmaznád meg magad
Szabadnap... szabadnapot akaroooo~k.
29. Egy kihívásról
Skydivingolni szeretnék, de privátban.
30. A kedvenc helyed otthon
Az ágy. a Legnyugodtabb hely
31. az ősz színe
sötétbarna
32. A házasságról
Szeretnék majd. Már középiskolás korom óta a jövőről való terveimben, ahogy a mostaniakban is, szerepeltek gyerekek.... *nevet*
33. A jövőről
teljesen átlagosan és boldogan szeretnék élni
34. Az állatokról
Kutya
35. Önuralomról
Alapból nem sozktam. de a számomra fontos emberke érdekében igen
36. A KAT-TUN-ől
A KAT-TUN az KAT-TUN
37. Legrégebbi emléked
Hogy felkeltsem a szerett lány figyelmét általános első osztályban, jó illatos ételt ettem. *nevet*
38. A hősökről
HEROES
39. Gyenge pont
Kulcscsont. Ha megérintik ... sikít xDD
40. Kamenashi Kazuyáról
Mindig keményen dolgozik
41. Akanishi Jinről
Akanishi Jin az Akanishi Jin
42. Taguchi Junnosukéről
szépség
43. Tanaka Kokiról
Szeretem Koki életmódját
44. Uedáról
Keményen dolgozott a solo fellépéseibe
45. Nakamaruról
a solo butai-án dolgozott keményen
46. Kakkoinak gondolt férfi
A családját rendesen ellátni képes édesapa
47. Könnyekről
Előjönnek. Mostnaában dorama nézés közben nagyon sírtam
48. Félelmetes dolgok
Kísértetház és csótányok
49. Titokról
Nem mondhatom el
50. Az idolokról
Nem'tom

na ez elég hosszú időbe telt XD majd honap folyt köv sztem mert ez vicces :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour