Hogy ne a NewS topicban offoljak, csináltam egy két screenshot-ot a vidikből, amit említettem a másik topicban.
Kame haja, most már így jobb verzióban értem miről beszéltettek. Megjegyzem jó piszkafa lábai vannak a szerencsétlennek, bár ha belegondolok az egész ember egy piszkafa.
Ellenben Ueda-nak nem áll rosszul ez a haj és ha a szólója élőben volt, akkor egészen jól hangzott.
Na így nem kéne öltözni, mint Junno. Ez valami szörnyűség. Bár itt jegyzem meg a videókat elnézve, elég szörnyű ruháik voltak. A NewS cuccai akkor már szerintem ezerszer jobbak. Azokat még fel is venném. Kivéve Massu ruháit.
Maru aranyos, és jó volt a beatbox. Kár, hogy a szólójából nem mutattak videós részletet.
A Lovejuice előadását én személy szerint nem ebben a ruhában képzeltem el.
Kokit bírom, de jó lenne, ha mellőzné a pucérkodást. Úgy néz ki, mint egy anorexiás. A motoros bevonulás ettől függetlenül nagyon tetszett.
És akkor Pi, aki szerintem valószínű fáradt is volt az egész napos fényképezés után, de azért néha futotta egy mosolyra, de szerintem halálra unta magát. Itt jegyezném még, hogy a Real Face-es éneklés amit Jin és Kame levágott az valami szörnyű hamis volt. Pi bégetése végülis nem rontott semmit a dolgon. Bár ahogy elnéztem a kicsit jobb minőségű vidit, meg volt lepődve mikor Kame odadugta neki a mikrofont és ráadásul egyértelmű, hogy nem tudja a Real Face szövegét. (Bár igaz, hogy nem is kell tudnia.)