Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 12:09 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 62  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 28 Sat, 10:55 pm 
Forum Addict

koncertbeszámolók basszus, egy csaj:

- Kame talked to me. (in english :])
- got to hug kawai-kun from ABC
- got a high five from koki
- getting a free signed kame photo... (which is why they told me to fill out the form not to re sell it ) (i get it now x.x)

hát..hát...hát.. *hápog* az ilyenre mondom, h basszameg de mázlista X'DDD

ehhhh:

also reminds me.. jin was smoking. yes. smoking a pipe when Taboo started.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jun 28 Sat, 11:06 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
koncertbeszámolók basszus, egy csaj:

- Kame talked to me. (in english :])
- got to hug kawai-kun from ABC
- got a high five from koki
- getting a free signed kame photo... (which is why they told me to fill out the form not to re sell it ) (i get it now x.x)

hát..hát...hát.. *hápog* az ilyenre mondom, h basszameg de mázlista X'DDD

ehhhh:

also reminds me.. jin was smoking. yes. smoking a pipe when Taboo started.

Kötve hiszem, hogy ő ingyen aláírt képet kapott volna, már elnézést. Nagyon-nagyon ritka esetben adnak ilyet valakinek a JE-nél. Meg messziről jött ember azt mond amit akar. Az én ilyen Kat-tun fanatikus külföldi rajongóknak nem hiszek el semmit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 02 Wed, 9:54 am 
Member

Na megvannak az első fancam-ok koncertről. Aki még nem látta volna, annak belinkelem.

http://community.livejournal.com/kattun ... tml#cutid1

Ezzel meg teljesen egyet értek.:D :D :D
http://community.livejournal.com/kattun ... 27073.html

Bár az a kis részlet, amit eddig láttam, még mindig elég fura, de egybe látva/hallva biztos egészen más lenne.

http://www.youtube.com/watch?v=yOWvpWAzN7c

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 03 Thu, 11:33 am 
Forum Addict

jaj ezeket néztem :D de köszi ^^
a Lovejuice live az ... *.* :D

Ezt a sexy hangos interjút láttma is :lol: aranyos volt XDD mindenképp meg kell nézni majd a filmet

jaj olyan édes fanartot találtam ma ^^ :
http://i276.photobucket.com/albums/kk12 ... G_0013.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 04 Fri, 1:07 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Boldog Szülinapot Bakanishinek!^____^ :new-bday:

Ma nézegettem az Oricon-t és nagyon meglepődtem!
A Don't You ever stop vissza mászott a 13. helyre! O.O Hát Váo! azt hittem, már meg is unták az emberek azért tűnt el a listáról!

És egyébként a News Summer Time-ja is vissza került, bár csak a lista aljára a 29. helyre!^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 04 Fri, 2:00 pm 
Forum Addict

Boldog szülinapot nekiiiii :D Tegnap is eszembe jutott hmár csak egy nap... xDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Jul 05 Sat, 10:44 pm 
Forum Addict

Néztem ma tovább a cartoon kat-tunokat, basszus a 17. rész végén vmilyen csárdást hegedültek :D ki volt írva katakanával hogy csárdás XD tök megörültem :lol:
meg a csajnak eredeti Stratovarius hegedűje volt, 100 millió yenért vette O_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 8:16 pm 
Forum Addict

Nah, Akira akkor itt válaszolok ^^

Kat-tunból most már csak Junno az aki totál háttérbe szorult... Uedának lesz a solokoncertje, Maru a Shounen clubot vezeti Koyamaval meg mintha úgy rémlene h lesz neki is valami solo cucca, de lehet h csak összezavarodtam kicsit XD
Koki meg... hát most ő se csinál mást XD de tényleg neki ott volt a Dream boys... kéne neki még valami műsor :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 8:37 pm 
Forum Addict

Sanako wrote:
Nah, Akira akkor itt válaszolok ^^

Kat-tunból most már csak Junno az aki totál háttérbe szorult... Uedának lesz a solokoncertje, Maru a Shounen clubot vezeti Koyamaval meg mintha úgy rémlene h lesz neki is valami solo cucca, de lehet h csak összezavarodtam kicsit XD
Koki meg... hát most ő se csinál mást XD de tényleg neki ott volt a Dream boys... kéne neki még valami műsor :D

Ma nagyon belelendültünk az írkálásba. :lol: Egyébként igen, Junno van talán a leginkább a háttérben. Bár azért feszített ő a Hanayome to Papa-ban (nekem nagyon tetszett), ill. a Yukan Club-ban Jin-nel (ez már nem igazán tetszett).
Meg Maru-nak volt még a Sushi Ouji sorozat, ami szintén nagyon jó volt, illetve most volt annak a mozija. És tényleg igazad van, el is felejtettem, hogy Koyama mellett ő van a Shounen Club-ban. Egyébként az a két fiú szerintem hasonlít egymásra. Mármint nem külsőleg. Hanem úgy habitusban, meg ugyanolyan kis szeretnivalóan szerencsétlen mind a kettő.
Koki meg azért elég sűrűn feszített mostanában Kame oldalán ha belegondolunk: Dream Boys, Tatta Hitotsu no Koi illetve Kame beugrott egy rész elejéig a Tokkyu Tanaka San Go-ba.
Ueda nem volt még egyetlen drámában sem. De most neki úgyis ott a szóló.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 01 Fri, 10:05 pm 
Forum Addict

Nekem Junno a Yukan clubban tetszett jobban :D Szerintem jól állt neki az a haj, meg hogy elhagyta azt az idióta vigyort... még jól is nézett úgy ki XD

Jah, Koyama meg Nakamaru hasonlítanka :D Két kis édes szerencsétlenkedő gyökér XD Pont ezért jók műsorvezetőnek :lol: Sose unalmas a műsor

Mondjuk most mindegyikük a turnézással van elfoglalva... megnéznék azért élőben egy showt nagyon szívesen :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 06 Wed, 7:07 pm 
Forum Addict

Hogy ne a NewS topicban offoljak, csináltam egy két screenshot-ot a vidikből, amit említettem a másik topicban.

Kame haja, most már így jobb verzióban értem miről beszéltettek. Megjegyzem jó piszkafa lábai vannak a szerencsétlennek, bár ha belegondolok az egész ember egy piszkafa.

Image

Ellenben Ueda-nak nem áll rosszul ez a haj és ha a szólója élőben volt, akkor egészen jól hangzott.

Image

Na így nem kéne öltözni, mint Junno. Ez valami szörnyűség. Bár itt jegyzem meg a videókat elnézve, elég szörnyű ruháik voltak. A NewS cuccai akkor már szerintem ezerszer jobbak. Azokat még fel is venném. Kivéve Massu ruháit.

Image

Maru aranyos, és jó volt a beatbox. Kár, hogy a szólójából nem mutattak videós részletet.

Image

A Lovejuice előadását én személy szerint nem ebben a ruhában képzeltem el.

Image

Kokit bírom, de jó lenne, ha mellőzné a pucérkodást. Úgy néz ki, mint egy anorexiás. A motoros bevonulás ettől függetlenül nagyon tetszett.

Image

És akkor Pi, aki szerintem valószínű fáradt is volt az egész napos fényképezés után, de azért néha futotta egy mosolyra, de szerintem halálra unta magát. Itt jegyezném még, hogy a Real Face-es éneklés amit Jin és Kame levágott az valami szörnyű hamis volt. Pi bégetése végülis nem rontott semmit a dolgon. Bár ahogy elnéztem a kicsit jobb minőségű vidit, meg volt lepődve mikor Kame odadugta neki a mikrofont és ráadásul egyértelmű, hogy nem tudja a Real Face szövegét. (Bár igaz, hogy nem is kell tudnia.)
Image
Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 10:37 pm 
Elite Member

őő lesz majd koncert beszámolo mert ugye nem rég volt kat-tun koncert japánban :D majd írok xD és akkor lehet olvadni :3

am vanna infóim is jin & kame fangörlöknek :P
együt vannak ténylegessen !!! MÁRMINT IGAZÁBÓL! és nem,ez nem kamu,egy ismerös akinek ismeröse kat-tunék-kal dolgozik.. nos tőle van infó :3
részletek késöbb

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 10:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Niikura Kaoru wrote:
őő lesz majd koncert beszámolo mert ugye nem rég volt kat-tun koncert japánban :D majd írok xD és akkor lehet olvadni :3

együt vannak ténylegessen !!! MÁRMINT IGAZÁBÓL! és nem,ez nem kamu,egy ismerös akinek ismeröse kat-tunék-kal dolgozik.. nos tőle van infó :3
részletek késöbb

ugye h megmondtam h hamarost összejön vki, csak nem Pi-Jin hanem Akame párosítás lett xDDDDDDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 07 Thu, 10:40 pm 
Forum Addict

Niikura Kaoru wrote:

részletek késöbb

Most ugye csak kábítasz? Mert valahogy nem tudom elhinni. Most engem meg ez sokkolt, ha ez igaz. Ez hülyeség, szerintem utálják egymást, mint a ****

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Aug 08 Fri, 11:53 am 
Elite Member

nem nem kamu ,télleg együtt vannak és nem tudom hogy mennyire igaz de elmételileg összel vagy jövöre nem lesz kat-tun többé mert johny's felbontja a szerződést velük .. majd azért ennek utánajárok bövebben

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 920 posts ]  Go to page Previous  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 62  Next

All times are UTC + 1 hour